Profile

Cover photo
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ FIREPLACES
Works at GEORGOULAKIS FIREPLACES, STOVES & BBQ
Lives in ΚΟΜΒΟΣ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΈΘΥΜΝΟ
109 followers|178,827 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

 
O Νέος ολοκαίνουριος όμορφος χώρος στη πόλη του Ρεθύμνου OMIROS BOUTIQUE HOTEL της οικογένειας@Tripolitakis Konstantinos 
  Προσφέρει πολυτελή διαμονή ‪#‎cafe‬ ‪#‎snak‬ ποτό σε ένα σύγχρονο, φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον με Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!!! 
🔥Ενεργειακό Τζάκι Γκαζιού με τζάμι τριών όψεων της εταιρίας M-Design 
Μοντέλο: LUNA DIAMOND 1000DC GAS 🔥
Made in Belgium
 ·  Translate
5
 
Μετατροπή του παλιού τζακιού σε "Ενεργειακό Τζάκι" 
με Ενεργειακή ένθετη Εστία!!! 
Οι Ενεργειακές Εστίες έχουν υψηλή θερμική απόδοση,
& μειώνουν την κατανάλωση των ξύλων. 
Η πόρτα από τζαμί που διαθέτουν προσφέρει ασφάλεια κατά τη λειτουργία.
Είναι διαθέσιμες σε διάφορα μεγέθη, ισχύ και αισθητική. 
Οι Ενεργειακές Εστίες εκτός από την ακτινοβολία θερμότητας μπορούν να παράγουν θερμό καθαρό αέρα στο χώρο, ενώ η κυκλοφορία του θερμού αέρα μπορεί να πραγματοποιηθεί με φυσική ροή ή με την βοήθεια βεντιλατέρ να μεταδοθεί και σε γειτονικούς χώρους με αεραγωγούς.
*Η Εστία ενός Τζακιού είναι ο χώρος μέσα στον οποίο γίνετε η καύση των ξύλων. 
Η «ποιότητα κατασκευής» της εστίας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τόσο την Θερμική απόδοση και την κατανάλωση που έχει, όσο και την αντοχή της στο χρόνο.

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ ΤΖΑΚΙΑ, ΣΟΜΠΕΣ, BBQ,
Κόμβος Ατσιποπούλου, Ρέθυμνο Τηλ.:2831025499

#fireplace #stove #design #tzaki #ψησταρια  #φουρνος #χτιστό #μπαρμπεκιου #fire #pellet #rethimnon #rethymno #iraklio #chania #rethimno #rethymnon #ρεθυμνο #χανια #ηρακλειο #ηράκλειο #τζάκι #τζακι #χανιά #σόμπα #σομπα #bbq #modern #ρέθυμνο
 ·  Translate
1

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ FIREPLACES has a new profile photo.

Shared publicly  - 
4
Work
Occupation
ENΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
Skills
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ , ΤΖΑΚΙ ΣΟΜΠΑ, ΦΟΥΡΝΟ, ΨΗΣΤΑΡΙΑ,
Employment
  • GEORGOULAKIS FIREPLACES, STOVES & BBQ
    present
Basic Information
Gender
Decline to State
Other names
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ ΤΖΑΚΙΑ ΣΟΜΠΕΣ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ
Story
Tagline
GEORGOULAKIS FIREPLACES ΤΖΑΚΙΑ, ΣΟΜΠΕΣ, ΛΕΒΗΤΕΣ, ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ, ΦΟΥΡΝΟΙ, ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ
Introduction
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ FIREPLACES

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ
   tel:   (0030) 2831025499

Σήμερα στο Ρέθυμνο η εταιρία ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗΣ FIREPLACES  κατασκευάζει διαφόρων τύπων παραδοσιακών εστιών, όπως τζάκια με πυρότουβλο, κτιστά μπάρμπεκιου (bbq) με ψησταριές διαφόρων διαστάσεων, παραδοσιακούς φούρνουςακόμη και πάγκους για μπάρμπεκιου απλούς ή με εγκατεστημένο νεροχύτη. Κατόπιν σχεδιασμού μας ολοκληρώνεται το σετ της σύνθεσης του μπάρμπεκιου που επιθυμείτε να δημιουργήσετε.   

Επίσης κατασκευάζουμε επαγγελματικούς φούρνους σε διάφορες διαστάσεις, καλύπτοντας όλες τις επιχειρηματικές απαιτήσεις όχι μόνο στο Ρέθυμνο αλλά κ σε όλη την Κρήτη.

 Για την εταιρία μας το τζάκι αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά στοιχεία μιας κατοικίας, τόσο από πρακτικής όσο και από αισθητικής πλευράς. Η παρουσία του στο χώρο του σπιτιού αναβαθμίζει την ποιότητα της κατασκευής, ενώ παίζει παράλληλα σημαντικό ρόλο στη διαρρύθμισή της.

Το τζάκι είναι το κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχειό μέσα στο χώρο.   Η τεχνολογική εξέλιξη τουτζακιού εκτός από μεγάλη θερμική απόδοση, δίνει δεκάδες επιλογές στο σχέδιο της εστίας (μακρόστενο, πρισματικό, στρογγυλό, διαμπερείς…).     Για την εξωτερική επένδυση της εστίας τζακιού έχουμε μια μεγάλη συλλογή από πρωτότυπα σχέδια για να διακοσμήσουμε το τζάκι μέσα στο σπίτι , απολαμβάνοντας την ζεστή ατμόσφαιρα και την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.     

  Όταν τις προηγούμενες δεκαετίες τέθηκε επί τάπητος το θέμα της εξοικονόμησης ενέργειας και της αξιοποίησης των ανανεώσιμων πηγών της, οι άνθρωποι της εταιρίας μας, στράφηκαν στην αναζήτηση εισαγωγής και εμπορίας σύγχρονων  ενεργειακών συστημάτων θέρμανσης

   Πλέον, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά στο Ρέθυμνο τις πιο ποιοτικά και τεχνολογικά προηγμένες εταιρίες του εξωτερικού, προσφέρουμε προϊόντα θέρμανσης όπως ενεργειακά τζάκια ξύλουενεργειακά τζάκια πέλετ,  τζάκια υγραερίουτζάκια χωρίς καμινάδα, ενεργειακές σόμπες ξύλου,  ενεργειακές σόμπες πέλλετενεργειακές σόμπες με φούρνοενεργειακούς λέβητες ξύλου ενεργειακούς λέβητες πέλλετ,  κεραμικά πάνελ υπερύθρων και αντλίες θερμότητας όλα με εγγύηση, λειτουργικότητα, πιστοποίηση, υψηλή απόδοση και οικονομία στην κατανάλωση.  

 Μέσα από μια δημιουργική παρουσία πολλών ετών στην αγορά, όχι μόνο στο Ρεθύμνο αλλα και σε όλη την Κρήτη σας καλούμε να δείτε τις προτάσεις μας για προϊόντα που θα σας προσφέρουν οικονομία στην θέρμανση και θα βοηθήσουν να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας, αναβαθμίζοντας το περιβάλλον σας.


Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
ΚΟΜΒΟΣ ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΈΘΥΜΝΟ
Previously
ΡΕΘΥΜΝΟ
Contact Information
Home
Phone
2831025499
Work
Phone
2831025499