Profile cover photo
Profile photo
Steph Weigert
85 followers -
Relatiegeschenken, relatiegeschenken strategieën, ondernemer, promotiemateriaal specialist, sales promotions, originele bedrijfsgeschenken, promotiemiddelen, effectieve promotiecampagnes
Relatiegeschenken, relatiegeschenken strategieën, ondernemer, promotiemateriaal specialist, sales promotions, originele bedrijfsgeschenken, promotiemiddelen, effectieve promotiecampagnes

85 followers
About
Steph's posts

google zegt dat ik hallo m9oet zeggen
hallo

Post has attachment
Wow! Vandaag nieuwe functionaliteit op de website gelanceerd. Online direct uitrekenen wat bedrukte relatiegeschenken kosten (versie 3.0) , dat lijkt makkelijk maar is het niet! Vijfhonderd onbedrukte pennen is iets heel anders dan 500 pennen met bedrukking in 1 2 3 of 4 kleuren en dan ook nog eens in verschillende technieken. Nu maar hopen dat de consument het online kopen van relatiegeschenken via de snelle en makkelijke manier omarmt. De kosten besparing van eindeloos offreren wordt in ieder geval vertaald in een lage prijs, dat helpt natuurlijk.

Ook ben ik benieuwd of onze interface klopt. Het hele proces van offerte tot levering van meer dan 50.000 (on)bedrukte relatiegeschenken vertaald naar 1 rekenmodel.

Als iemand een mening heeft dan wil ik die natuurlijk graag horen.

Post has attachment
Gisteren een geweldig product geleverd, Tablet IPad hoesjes van leer met een bluetooth toetsenbord en een preeg van het logo van de klant erin, echt een topper! Een mooi en nuttig relatiegeschenk. Zijn we trots op bij zintuig.nl
Photo

Post has attachment
top winkel in reclame artikelen en relatiegeschenken, elke dag weer een feest!

Post has attachment
Belgische Europromos is gereed voor de zomerse relatiegeschenken. Strandballen, luchtbedden, zonnebrillen, Spaanse waaiers... You name it!

Post has attachment
Het begint eindelijk warmer te worden in Nederland, de zomer komt eraan! Het is dan ook de hoogste tijd voor zomerse relatiegeschenken. De redactie van Zintuig.nl heeft zomerse relatiegeschenken uitgetest, zodat zij een advies kunnen geven voor een nuttig en effectief relatiegeschenk.  Wat vinden jullie van deze suggesties om te schenken aan je klanten?

Post has attachment
Hoe groot is het bereik van relatiegeschenken?

Dat is een vraag die helaas te weinig wordt gesteld over dit onderschatte marketingmiddel. Wist je bijvoorbeeld dat relatiegeschenken ten opzichte van traditionele media een groter bereik hebben? Dit komt omdat zij langer worden bewaard en daardoor veel meer exposure creëren voor je bedrijf. Daarnaast hebben relatiegeschenken een hogere herinneringswaarde dan andere media. Laat je verrassen door deze infographic!

Ik ben benieuwd naar jouw reactie.

Post has attachment
Het is altijd leuk om een relatiegeschenk in het ' wild'  te zien. Maar de manier waarop Nivea haar relatiegeschenken hebben gebruikt in Brazilië is echt uniek. Zij hebben telefoon opladers op zonnekracht verwerkt in hun advertentie in het Braziliaanse blad Veja Rio. Hierdoor is het mogelijk om je telefoon op te laden wanneer je wilt. Dit is weer een voorbeeld die de kracht van relatiegeschenken laat zien.
Wait while more posts are being loaded