Profile cover photo
Profile photo
Claus Heinrich
1,561 followers -
Websnedker der jagter den personlige frihed
Websnedker der jagter den personlige frihed

1,561 followers
About
Posts

Post has attachment
Hvornår står solen op på en given dag på et bestemt sted? Eller hvornår er næste fuldmåne?
Disse ting har jeg samlet i en lille webapp jeg kalder Soltider.dk, hvor du via Google map nemt kan finde #solopgang   #solnedgang   #måneopgang   #månenedgang   #fuldmåne  og mere - inklusiv en 7 dags udsigt fra den lokation du søger fra.

Denne tjeneste er primært henvendt til jægere, lystfiskere, sejlere eller andre der har et behov for at vide præcise tider på hvornår solen og månen står op og går ned.
Add a comment...

Post has attachment
Ny film fra Jægernes Magasin - Kom med og se hvordan du forbereder dig til haglprøven - Gode tips af Jesper Dellgren der til dagligt er skydeinstruktør.
#jagt   #haglprøve   #jæger  
Add a comment...

Post has attachment
Originally shared by ****
Bukkejagt for begyndere - Gratis e-bog fra Jægernes Magasin.
Forfatter Nikolaj Brandt

Bogen henvender sig til nysgerrige, jagttegnsaspiranter og nye bukkejægere. Bogen er tiltænkt som en lærebog, der er let at læse og med masser af billeder og video.

Bogen vil kun være at finde elektronisk på vores hjemmeside, altså en såkaldt e-bog. Ligesom vores film er gratis, så er e-bogen også gratis.

#bukkejagt   #ebog   #ebook   #jagtbog   #råvildt  
Add a comment...

Post has shared content
Astronomers have produced the first complete three-dimensional view of the iconic Pillars of Creation in the Eagle Nebula, Messier 16, made famous in an image from the Hubble Space Telescope. Details: http://go.nasa.gov/1KEWdhv
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Claus Heinrich commented on a post on Blogger.
If you do not have a "related content" box/widget already, this can come in handy for sure.

Seems only bigger sites are verified to the Matched Content service - I got it running on a couple of sites and seems to work quite ok.
Looking forward to how the development progress
Add a comment...

Post has shared content

Post has attachment
Originally shared by ****
I denne film er vi taget på jagt i Gunderslevholm Dyrehave. Vi skal forsøge at  afskyde en ringe dåkalv, som en del af vildtforvaltningen. Vi forsøger samtidig at komme med vores bud på, om jagt under hegn, er jagt?

Der er igen lagt mange frivillige timer i filmen og tak til Jimmy Olsen og DK WAI (http://www.dkwai.com/) for at gøre filmen mulig.

Vi håber I kan lide filmen og vil dele den med jeres netværk og jagtkammerater - I må også meget gerne give en +1.

På forhånd tak og rigtig god fornøjelse.

#Gunderslevholm   #jagt   #dåvildt   #dåkalv   #jagtfilm   #riffeljagt   #dkwai  
Add a comment...

Post has attachment
Nu er det snart ved at være tid igen til at få dyrket chili - jeg har tidligere lavet en guide til hvordan du kan komme i gang og lave dine egne skønne chilier.

#chili   #chilidyrkning  
Add a comment...

Post has shared content

Post has shared content
Sådan har du ikke fået den før - med garanti
Kan du klare to dage proppet med effektiv indlæring, rene og lidt små-dirty tricks, udfordringer, netværk og det hele oplevet i de mest celebre og skønne omgivelser? 

Hvis hands-on viden, måder at bruge den på, erfaringsudveksling med Danmarks absolut mest dedikerede online folk og ikke at forglemme sol, strand, palmer og god forplejning er for meget for dig, skal du ikke tænke mere på INFINITY SUMMIT lige nu. Senere vil du nok blive tvunget til at tænke mere over det alligevel - når deltagerne erobrer pladser i Google, render med Twitters kærlighed og får omtaler i pressen som aldrig før. 

Skynd dig at få bestilt din plads på http://infinitysummit.dk - så skal du ikke spekulere så meget over, hvad du gik glip af. Til gengæld kan du godt begynde at tage vitaminer, for du kommer på arbejde!  

Er du dedikeret nok? Har du, hvad der skal til? Godt så: Mikael, Anders og jeg lover til gengæld, at du får mere viden, mere inspiration og mere alt muligt, end du nogensinde har fået på en konference. Nemlig!

Vi ses på http://infinitysummit.dk ikke?
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded