Profile cover photo
Profile photo
Future. Travel
6 followers -
Companies & Organizations : Travel/Leisure
Companies & Organizations : Travel/Leisure

6 followers
About
Posts

Post has attachment
*Tiếng Việt bên dưới
Best destinations and best prices suggestion with Future.Travel below:

[Launceston, Tasmania, Australia]
The most southern state of Australia, Tasmania, is home to many creatures including the notorious Tasmanian devil after which the Bugs Bunny cartoon character was developed. Aside from the local habitat, Launceston is situated on the north side of this island state is in a bit of a rain shadow. That means while it may be wet in other areas, the city enjoys clear skies. This leads to numerous opportunities to spend time outside and exploring the environs including the worlds largest lavender farm. With the Australian National Maritime university being located in the city, which is actually situated inland on a river, it adds a nautical feeling to this inland seaport city.
Find your flights at: https://future.travel/

[Launceston, Tasmania, Nước Úc]
Tiểu bang Nam Úc, Tasmania, là nơi sinh sống của nhiều sinh vật bao gồm ma quỷ Tasmania nổi tiếng sau đó nhân vật hoạt hình Bugs Bunny được phát triển. Bên cạnh môi trường sống địa phương, Launceston nằm ở phía bắc của hòn đảo nơi rất ít mưa trong khi các khu vực khác thì lại ẩm ướt. Thành phố này có bầu trời trong xanh và sáng hầu như mọi lúc. Đó là cơ hội tuyệt vời cho mọi người dành thời gian cho các hoạt động ngoài trời để khám phá thành phố này với các nông trại bạt ngàn hoa oải hương thơm ngát . Với Trường Đại Học Hàng Hải Quốc gia Úc được đặt tại thành phố cùng với nhiều cảng biển và sông ngòi, đây là một hải trình hiếm có để bạn khám phá thành phố.
Tìm chuyến bay của bạn tại: https://future.travel/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Search your flights here at: https://future.travel/

[Ulaanbaatar, Mongolia]
This city was originally a Buddhist retreat that 'moved'. Over its life of 400+ years it has been in 28 different locations. Today it is permanently fixed to the ground and offers a gateway to the unique life that is Mongolia. Situated on high altitude plains, a good portion of the population were from nomadic herders or still live the nomadic life. The quintessential yurt is still seen in use on the steppes that stretch across the country. Genghis Khan, the most infamous Mongol, called this country home and his blood still runs in many of the citizens offering an inner strength to persevere the hardships the land and weather might through at them. Today see them with a smile and sharp twinkle in the eye that says, 'We can do anything'.

Tìm kiếm chuyến bay của bạn tại: https://future.travel/

[Ulaanbaatar, Mongolia]
Thành phố này bắt nguồn là nơi tu thiền của các Phật tử. Trải qua 400 năm, hoạt động này đã có mặt ở 28 địa điểm khác nhau. Ngày nay, cuộc sống tu thiền độc nhất đó được xem như cố định ở Mông Cổ. Với địa hình vùng cao, phần lớn dân số là những người chăn gia súc du mục hoặc vẫn sống cuộc sống du mục. Tinh hoa văn hoá du mục vẫn được thấy trên các thảo nguyên trải dài khắp đất nước. Thành Cát Tư Hãn, người Mông Cổ nổi tiếng nhất, đã gọi đất nước này là nhà của mình và máu ông vẫn chảy trong mỗi người dân Mông cổ, cung cấp cho họ một sức mạnh nội tâm để kiên trì vượt qua những khó khăn và thời tiết trong quá trình khai hoá đất đai. Hôm nay, chúng ta có thể nhìn thấy họ với một nụ cười, nháy mắt và nói: "Chúng tôi có thể làm bất cứ điều gì."
Photo
Add a comment...

Post has attachment
*Tiếng Việt bên dưới
Search your flight here: https://future.travel/

[Rabat, Morroco]
Sitting on the edge of the sea, with a river running through it, is the port city and capital of Morocco, Rabat. The city with grand casbahs, narrow alleys, fine foods, and luxury accommodations tucked away to be discovered by discerning travelers, the city is on the must see list. Not as famous as Casablanca, the city offers the best of Morocco without the tourist overheads. With centuries of history to explore the city is the place to visit for some truly amazing memories and moments.

Tìm chuyến bay của bạn tại: https://future.travel/

[TP Rabat, Morroco]
Nằm trên biển với một con sông chảy qua nó là thành phố cảng và thủ đô của Ma-rốc, Rabat. Thành phố với những thung lũng lớn, các hẻm hẹp, các món ăn ngon, và những căn hộ sang trọng được khách hàng sành điệu khám phá, thành phố nằm trong danh sách phải đến. Không nổi tiếng như Casablanca, thành phố có những thứ tốt nhất ở Ma-rốc mà không tốn nhiều chi phí du lịch. Với hàng trăm năm của lịch sử để khám phá, thành phố là nơi để ghé thăm để có những khoảnh khắc và kỷ niệm tuyệt vời .

Or visit our fanpage at: https://www.facebook.com/FutureTravel-1504447956442155/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
*Tiếng Việt bên dưới
Best destinations and best prices suggestion with Future.Travel below:

[Kaohsiung - Taiwan]
When you think of Taiwan most people only can mention Taipei. Taiwan is full of great cities and Kaohsiung is definately on the list of cool. The city like most Taiwan cities, is full of great eateries and interesting sights to be seen. The city ticks the boxes for shopping, food, tours, sights, and natural attractions. It sits on the edge of some great natural lands that will let your body and mind be truly relaxed as it gets in touch with the earth. From river trekking to tramping/hiking in the highlands, Taiwan is much more than just city, it is also a land of amazing natural beauty and peaceful moments.

Find your flights here: https://future.travel/

[TP Đài Chung - Đài Loan]
Nhắc đến Đài Loan hầu hết mọi người chỉ có thể đề cập đến Đài Bắc. Đài Loan đầy những thành phố lớn và đẹp, Cao Hùng chắc chắn nằm trong danh sách các thành phố đó. Cao Hùng cũng như hầu hết các thành phố khác của Đài Loan, nơi đây có đầy đủ các món ăn tuyệt vời và điểm tham quan thú vị. Những điểm nên trải nghiệm ở thành phố này là mua sắm, thực phẩm, tour du lịch, điểm tham quan và các kỳ quan thiên nhiên. Thành phố cũng nằm trên bờ của một số vùng đất tự nhiên tuyệt vời giúp cho cơ thể và trí tuệ của bạn được thư giãn thực sự như có sự giao kết với trái đất. Đi bộ dọc bờ sông hay leo núi ở vùng cao Đài Loan mang lại cảm giác đây không chỉ là thành phố mà nó cũng là một vùng đất của vẻ đẹp tự nhiên tuyệt vời và những khoảnh khắc yên bình.

Tìm chuyến bay của ban tại: https://future.travel/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
*Tiếng Việt bên dưới
Best destinations and best prices suggestion with Future.Travel below:

[Scarborough, Yorkshire, England]
Sometimes you are drawn to the old country… or the stories of old which make you want to look closer to the past. Scarborough, the city that songs are written about, is one of those places you just don’t want to miss. Not on the usual tourist path, your diligence at arriving to the city and region is rewarded with a refreshing blend of old-world, romantic, heart warming, charming, and memory making moments to be recorded for a life time. Coastal fisheries to inland cottage farms and estates, the city offers a glimpse of simpler times brought to life with all the modern conveniences and wonderful tastes of country cuisine.

Find your flights here: https://future.travel/

[Scarborough, Yorkshire, nước Anh]
Đôi khi bạn bị cuốn hút vào đất nước kinh điển ... hoặc những câu chuyện xa xưa khiến bạn muốn nhìn gần hơn lại quá khứ. Scarbourgh, thành phố được viết lên thành các bài hát, là một trong những nơi mà bạn không muốn bỏ lỡ. Không phải là cách du lịch bình thường, tinh thần hướng cội nguồn của bạn sẽ được đền đáp xứng đáng bằng khoảnh khắc ở một thế giới cũ mới pha trộn. Một thế giới lãng mạn với trái tim nồng ấm cùng nét đẹp quyến rũ là giây phút được ghi lại mãi mãi trong trí nhớ. Từ nghề cá ven biển đến các trang trại nông thôn địa phương phản ảnh chân thực về khoảng thời gian cuộc sống đơn giản trước khi có tất cả các tiện nghi hiện đại và hương vị ẩm thực quê hương.

Tìm chuyến bay tai: https://future.travel/
Add a comment...

Post has attachment
Tiếng Việt bên dưới
Best destinations and best prices suggestion with Future.Travel below:

Search more flights in: https://future.travel/

[Have you ever been to An Giang Province, Vietnam? If not, have a look at this]
Cities of the week are more than metropolitan locations, they are unique destinations. Chau Doc in southern Vietnam sits on the edge of the Cambodian border and is culturally very in tune with its Khmer neighbors. Sitting among 7 sacred mountains the city is a gate way for pilgrims wishing to engage the local spiritual energies in theirs or other lives. The country side is dotted with temples from the Khmer, Buddhist and the local Cao Dai religions. The city and surrounds are an interesting mix of religions, cultures, peoples, and foods. It is on the road less traveled.

Tìm thêm các chuyến bay tại: https://future.travel/

[Các bạn đã đến Châu Đốc, Tỉnh An Giang chưa?]
Thành phố nổi bật và độc đáo hơn các thành phố hiện đại. Châu Đốc ở miền Nam Việt Nam nằm ở rìa biên giới Campuchia và có văn hoá rất thiêng liêng với dân tộc Khmer. Toạ lạc giữa 7 ngọn núi linh thiêng, thành phố là một lối đi cho những người hành hương muốn trải nghiệm cả về cuộc sống tinh thần lẫn cuộc sống vật chất một cách bản địa. Xung quanh vùng ven thành phố có rất nhiều đền thờ của người Khmer, Phật giáo và các tôn giáo Cao Đài. Đây một sự pha trộn thú vị của các tôn giáo, văn hoá, dân tộc, và thực phẩm. Nơi này vẫn chưa được nhiều khách thập phương biết đến.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
*Tiếng việt phía dưới
Check more flight in: https://future.travel/

[Figure out Week 33's destination with Future.Travel]
Way up the road to nowhere in Colorado, there is Steamboat Springs. No where is 'not correct' as the road does find its way to Denver and Salt Lake City if you are patient. Steamboat Springs has grown from the wide spot on the road, to the keen skiers hideaway, and become the modern Mecca for outside activities and snow fun in Colorado. Blessed with hot springs and mountains with wonderful terrain for both hiking and skiing. For those wanting the experience the ‘best of the west’ American culture, climate, and hospitality it can’t be beat by many cities. Small enough to be cozy and far enough away from the superhighways, it is a great place to visit, enjoy, an to soak up…365 days a year.

Tìm các chuyến bay tại: https://future.travel/

[Địa điểm lý tưởng trong tuần 33 với Future.Travel]
Con đường dẫn đến một nơi rất xa xôi tại bang Colorado, thành phố Steamboat Springs. Nói xa xôi thì cũng 'không đúng' vì con đường ấy cũng dẫn đến Denver và Salt Lake City nếu bạn không quản ngại. Steamboat Springs đã phát triển từ một vị trí trên đường thành niềm đam mê của những người trượt tuyết, và bây giờ trở thành Mecca hiện đại cho các hoạt động ngoài trời như các trò chơi tuyết ở Colorado. Thiên nhiên phú cho nơi này những dòng suối nước nóng và núi non với địa hình tuyệt vời cho cả đi bộ đường dài và trượt tuyết . Đối với những ai muốn trải nghiệm nền văn hoá Mỹ, khí hậu, và lòng hiếu khách của nền văn hoá "tốt nhất phương tây", thì nơi này có thể vượt qua nhiều thành phố khác. Nhỏ vừa ấm cúng và không quá xa đường cao tốc, đó là một nơi tuyệt vời để thăm quan, tận hưởng, một để đắm chìm ... 365 ngày một năm.
Photo
Photo
11/17/17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Make a difference in someone’s life.

We believe that the best way to create a more tolerate and understanding world is through the development of the human spirit and potential. https://Future.Travel puts the first dollars from every ticket sale directly into supporting the community through our corporate and social responsibility mandate. We put people before profit. We invite our customers to join us and provide 100% of all donations to the social enterprise. Every time someone chooses Future.Travel for airline ticketing the world gets a little brighter for a child.

Over the last 4 months we have raised money to support individual children via Loreto Kids Charity in Vietnam. Last week we drove six and a half hours south of Ho Chi Minh City to help distribute 422 school bags full of books, pencil, pens, colouring pencils, rulers, school sports uniforms, and sport shoes to three very remote schools in An Giang province. The average income for many residents in area would be less than $100 per month. Education is often overlooked as parents simply do not have the funds to buy pencils and books.

When it comes time to book your airline tickets remember that your Future.Travel purchase buys more than just "a ticket from here to there". Your airline tickets purchased online with https://Future.Travel also provide the benefit of education opportunities for those may not have a chance without your purchase. Every dollar donated by Future.Travel and its customers goes to directly measurable and audited deliverables to children in need. Help us help others.
Photo
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Kiểm tra giá vé từ sân bay gần bạn nhất đến Beirut. https://future.travel/flights/search/?lang=vi&m=roundtrip&currency=1&destination=BEY&isCityDest=1&psg%5bADT%5d=1

Một thế giới mới mở ra khi bạn đến Lebanon. Thành phố Beirut, lẫy lừng một thời với danh hiệu Paris của Trung Đông, vẫn còn in đậm dấu ấn của nước Pháp. Ẩm thực, giáo dục, và ngôn ngữ tạo ra một điểm đến rất “Lebanon”, nhưng mang đẳng cấp và văn hóa Châu Âu trên nhiều phương diện. Beirut và Lebanon còn là giấc mơ của những người yêu lịch sử với hàng ngàn năm quá khứ sống động trên từng góc phố. Tận hưởng những ly cà phê chính hiệu Lebanon cùng những viên kẹo ngọt ngào cũng là cách tuyệt vời để khám phá đất nước thú vị này.

Giới thiệu ẩm thực ở Beirut: Bartartine http://www.bar-tartine.com/
Giới thiệu khách sạn ở Beirut: O Monot http://www.omonot.com/
Photo
Photo
7/10/17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Check the price from your nearest airport to Beirut. https://future.travel/flights/search/?lang=en&m=roundtrip&currency=2&destination=BEY&isCityDest=1&psg%5bADT%5d=1

New worlds open to you when you visit Lebanon. Beirut city, which was once considered the Paris of the Middle East, is still deep with French influences. Food, education, and even some language still creates a destination that is uniquely Lebanese and still comes across with a European flavour of culture and class in many settings. For those who look beyond the current day and look to the past, Beirut and Lebanon is the history lovers dream with thousands of years of history just around nearly every corner… all enjoyed with lovely Lebanese coffee and some delicious sweets, a perfect way to discover this amazing country.

Suggested Eatery in Beirut: Bartartine http://www.bar-tartine.com/
Suggested Hotel in Beirut: O Monot http://www.omonot.com/
Photo
Photo
7/10/17
2 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded