Profile cover photo
Profile photo
ZorgAccent - Woonzorg en Thuiszorg
23 followers -
Persoonlijke Woon- en Thuiszorg bij ZorgAccent
Persoonlijke Woon- en Thuiszorg bij ZorgAccent

23 followers
About
ZorgAccent - Woonzorg en Thuiszorg's posts

Post has attachment
Bas Schreuder, voorzitter Raad van Toezicht ZorgAccent, interviewt Peter Put die woont in verpleeghuis Krönnenzommer in Hellendoorn. Dit verhaal laat zien hoe ZorgAccent in de langdurige zorg vorm geeft aan het versterken van zelfredzaamheid en de kwaliteit van leven van cliënten. http://www.invoorzorg.nl/ivz/interview-Peter-Put-is-blij-dat-hij-nu-in-een-beschermde-omgeving-woont.html

Post has attachment
Wij hebben op onze website een nieuwe interactieve presentatie over Hospice Noetsele gelanceerd. Door de toepassing van 360 graden fotografie kunnen geïnteresseerden virtueel een kijkje nemen in de huis-, logeer-, stiltekamer, keuken en de tuin van het fraai gelegen Hospice Noetsele in Hellendoorn. Op verschillende plekken in de presentatie kan de bezoeker films bekijken waarin diverse betrokkenen aangeven wat hun ervaring is met het hospice, hoe de zorg wordt verleend in de laatste levensfase en hoe praktische zaken rondom een opname geregeld worden. Aan het woord zijn onder meer artsen (huisarts en ouderenspecialist), familieleden, de geestelijk verzorger, de coördinatoren en vrijwilligers. 

Post has attachment

Post has attachment
80 pagina's met smakelijke recepten uit oma's keuken
Verlangt u ook wel eens terug naar de gerechten die u thuis bij uw (groot)ouders at? Ogenschijnlijk eenvoudige gerechten, gemaakt van producten uit eigen moestuin. Maar die - als u ze zelf probeert te kookt – toch lastig te maken blijken. Want welke ingrediënten gebruikte moeder ook alweer? Dit kookboek geeft grootmoeders geheime recepten prijs, zodat u vanaf nu ook zelf de lekkerste nostalgische gerechten op tafel kunt zetten.

Kijk voor verkooppunten op www.zorgaccent.nl/kookboek
Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
ZorgAccent
Voor onder andere wijkgerichte thuiszorg, woonzorg, dagactiviteiten, gemaksservices en diëtisten: bel met 0900 0678 (lokaal tarief). 
Kijk voor een volledig overzicht van onze diensten op: www.zorgaccent.nl
Wait while more posts are being loaded