Profile cover photo
Profile photo
Blog Ustazah Liana
42 followers
42 followers
About
Posts

Post has attachment
Buku Adik Bijak Jawi 1- 50 sukukata terbuka
BUKU ADIK BIJAK JAWI 1-SUKUKATA TERBUKA (52 MUKASURAT termasuk cover) >SOFTCOPY RM 10 pdf (send by email) >HARDCOPY RM 20 termasuk postage dan FREE  SOFTCOPY!!! (saya guna kertas double A 80gsm..boleh request nak dibukukan gune binding tape atau x..kalau x ...
Add a comment...

Post has attachment
Kad Imbasan Jawi Anggota Badan
siap jugak kad imbasan jawi anggota badan..sambil berebut laptop gn anak yg umur setahun 5 bulan..haha...ade sebanyak 23 kad imbasan ;) bagi sesiapa yg berminat boleh dapatkan softcopy kad imbasan ni di page facebook saya : Blog Ustazah Liana https://www.fa...
Add a comment...

Post has attachment
review hotel sekitar kuching - Dormani Hotel
sebenarnye lame da check in hotel dormani ni..bulan 5 lepas..baru sekarang sempat nak tulis dlm blog..banyak lagi x sempat nak tulis..bizi kannn..hahaha Dormani hotel dekat je dengan Arif Hotel, Laila Inn Hotel dan Masjid Bahagian Kuching harga 1 malam = RM...
Add a comment...

Post has attachment
review sematan palm beach resort di Lundu Sarawak
memandangkan cuti sekolah bulan 9 baru ni kitorang x balik semenanjung so kite jalan2 area Lundu pulak kali ni..sape kawan2 j-qaf yg dok area Lundu sile angkat tangan sikit??boleh singgah next time..hihi muke budak excited suke pegi jalan2 kitorang konvoi 3...
Add a comment...

Post has attachment
review hotel sekitar kuching - M Hotel
misi mencube semue hotel2 di kuching diteruskan lagi..kali ni saye n suami pilih M hotel..sebab hotel ni ade swimming pool..hihi..dulu M hotel ni dikenali dengan nama hotel 360..M hotel ni dekat bangunan Hock Lee Centre..dgn waterfront pon dekat je.. bangun...
Add a comment...

Post has attachment
makan2 warga SK haji kelali di steamboat summer mall,kota samarahan
hari sabtu lepas 30.1.2015 sekolah saye ade buat majlis untuk guru baru n untuk guru yg akan berpindah..kitorg buat dekat BAMBOO HOUSE STEAMBOAT.steamboat ni dalam summer mall kt desa ilmu,desa ilmu ni name tempat kt samarahan..sedap kan name desa ilmu...hi...
Add a comment...

Post has attachment
selamat ulangtahun perkahwinan yang ke 26 mama dan abah^^
selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 26 untuk mama dan abah saye yang tersayang :)  semoga kekal bahagia hingga ke syurga^^ sekarang abah da 51 tahun..mama 49 tahun..org selalu cakap mama saye ni kakak saye..awet muda kot..hehe..da 26 tahun mama gn abah say...
Add a comment...

Post has attachment
kejohanan merentas desa sk haji kelali semera
hari ni 19.03.2014 sk haji kelali semera,asajaya,sarawak telah mengadakan kejohanan merentas desa..yeeeaaayyy!!!!x payah mengajar hari ni...best bile x pyah mengaja..hari2 merentas desa pon x pe^^ dengan nabila omey^^ mule2 sebelum merentas desa,kene wt sen...
Add a comment...

Post has attachment
slide show kem bestari solat
hari tu husband saye minta buatkan slide show untuk kem bestari solat sekolah die minggu lepas..awalnye sekolah die buat..sekolah saye belum lagi..kene buat 4 kali setahun ye kawan2...^^ pada ustaz @ ustazah @ cikgu yang bakal mengadakan kem bestari solat b...
Add a comment...

Post has attachment
ejen kereta di sekitar kuching,samarahan,asajaya,sadong jaya
kepada kawan2 di sekitar area   kuching, samarahan, asajaya, sadong jaya, simunjan berminat untuk membeli kereta???tapi x tahu nak berurusan dengan pelbagai pihak??jangan risau sebab saye boleh tolong dari bermulanya urusan jual beli sehinggalah dapat keret...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded