Profile cover photo
Profile photo
Ilaa Suhailaa
45 followers -
Stalkers are not welcome! Thank you..
Stalkers are not welcome! Thank you..

45 followers
About
Posts

Post has attachment
Mama Feeling : Risau Tetap Ada
  Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Salam 6 Sya'ban salam bulan islam. Bulan by bulan berlalu. Masa demi masa berlalu. Amal bertambah ke berkurang?ke maintain macho dan ayu?hiksss Hari ini hari ke sembilan Aqil masuk school. 2hari lepas dia cuti diseba...
Mama Feeling : Risau Tetap Ada
Mama Feeling : Risau Tetap Ada
akukanila.blogspot.com

Post has attachment
A Moment to Remember : Aqil Dah Boleh Makan Nasi Keras
kredit : atok google image Assalamualaikum dan selamat pagi. Dah masuk 23 Rejab dah. Maksudnya tak lama lagi nak masuk Syaaban. Sangat-sangat cepat kan. Anak pon dah banyak belajar benda baru termasuklah suasana baru. Alhamdulillah kesan positif pertama sel...

Post has attachment
Mama Moments : Aqil 1st School
  imej atok google Assalamualaikum w.b.t Semalam satu episod sedih buat mama Aqil. Satu pengalaman baru sebagai mak. Satu pengorbanan besar buat ibu-ibu yang bekerja.Satu kewajipan buat ibu yang bekerja.Suspen tapi itulah kenyataan kan. Semalam 08 April 201...
Mama Moments : Aqil 1st School
Mama Moments : Aqil 1st School
akukanila.blogspot.com

Post has attachment
Angan-Angan : Termakbul
imej : atuk google  Assalamualaikum dan selamat petang.  Salam 1Rejab uols. Siapa yang Allah pilih untuk berpuasa hari ini maksudnya awak sangat-sangat beruntung untuk merebut pahala di dunia lagi kan?Alhamdulillah. Nampak skema tak kali ni penulisan ilaa?e...
Angan-Angan : Termakbul
Angan-Angan : Termakbul
akukanila.blogspot.com

Post has attachment
Review : Jamu Ratu Dara
pinjam gambar atuk google Assalamualaikum! Hari tu ilaa review berkenaan dengan pil perancang yasmin . Kali ni ilaa nak review pasal kebaikan jamu ratu dara dekat korang. Ni feedback ilaa sendiri. Kalau korang ilaa tak tahu lah kan macam mana. Samada serasi...
Review : Jamu Ratu Dara
Review : Jamu Ratu Dara
akukanila.blogspot.com

Post has attachment
Ujian : Retak Seribu
  Assalamualaikum and good morning gais! Sekali lagi Allah bagi ujian dekat ilaa. Nah tengok gambar tu. Retak seribu hatiku. Dahlah retak duit pon turut melayang. Alhamdulillah, ini baru ujian kecil daripada Allah. Nasib baik tak melibatkan nyawa dek kerana...
Ujian : Retak Seribu
Ujian : Retak Seribu
akukanila.blogspot.com

Post has attachment
Mama Moments : Berjaya 1 tahun 1 bulan
Assalamualaikum dan selamat petang. Hai..hai..hai. Dah masuk bulan Februari dah kita ni. Time flies sangat cepat. Tak dang nak kejar kan. Begitu juga dengan rumah tangga dan my little Aqil. Dah semakin membesar dengan sihat dan cerdik. Alhamdulillah, Muhamm...

Post has attachment
Appreciate Post :Dua-Dua Aku Sayang
  Assalamualaikum Selamat Tahun Baru 2018. Masih tak terlambat lagi kan nak wish?hee. Have been busy for a while bila masuk tahun baru ni. Sebagai mak, pekerja dan peniaga. Senang tak senang , susah tak susah. Korang yang in the same shoes with me tahu lah ...

Post has attachment
Memories : Achieve Dreams From Calendar
 Assalamualaikum.. Tak lama lagi dah nak masuk tahun baru. Bertambah lagi satu angka umur kita. Rasa diri ini dah makin tua. Alhamdulillah target ilaa untuk nikah pada umur 25 dan ada anak tercapai. Syukur. Apa kena-mengena dengan kalendar pulak? Tiap orang...

Post has attachment
Mama Moments : Aqil Dah Mula Bertatih
  Eh didi lah mama =.=' Assalamualaikum dan gemorning awak! Selamat berhujung minggu dan selamat bekerja. Sunday blues ke Sunday mood ke apa mood entahlah. Nak memulakan kerja hari pertama cenggini lah gayanya. Ke hulu hilir tup-tup update blog dulu ler jaw...
Wait while more posts are being loaded