Profile cover photo
Profile photo
Mia Liana
9,190 followers -
Smile... Smile... Smile...
Smile... Smile... Smile...

9,190 followers
About
Posts

Post has attachment
Health Benefits Of Celery
Anti-cancer Calm nerves Aids digestion Relieves arthritis Anti-inflammatory Assists with migraines Lowers blood pressure Maintains healthy brains Rids kidneys and gall stones Prevents calcium deposits ** health info....
Add a comment...

Post has attachment
Last Call Segmen Nak URL Blog #33 Sebelum 11.59 Malam Ini
Wahhhh.... hari ini dah last segmen ini berlangsung. Bakal melabuhkan tirainya tengah malam ini. Hmmm... masih sempat lagi untuk join segmen yang sangat simple ini. Tidak perlu buat entri. Hanya perlu tinggal url blog anda di entri segmen SINI . Klik pada b...
Add a comment...

Post has attachment
Tahun Baru 2018.. Azam Baru
Rasanya bukan Mia saja. Orang lain pun sama. Bila masuk tahun baru pasti ada azam baru, betul kan? Saban tahun bertambah usia kita. Setiap orang pasti ada azamnya tersendiri. Ada juga azam tahun kepas tak tercapai, boleh carry forward ke tahun ini. Ada satu...
Add a comment...

Post has attachment
Dah Renew Domain Mialiana.com Untuk 2018
Alhamdulillah.... Mia dah renew domain mialiana.com dari 12 Januari 2018 sehingga 12 Januari 2019. Syukur sangat. Mia dapat teruskan berblog pada tahun ini. ** renew setahun demi setahun.....
Add a comment...

Post has attachment
Atap.co | Carian Pereka Dalaman Profesional
Bukan senang nak renovasi dan ubahsuai rumah atau pejabat mengikut citarasa sendiri. Kadang ada juga yang tidak sesuai dan tidak cantik bila dah siap.  Makin stres lah nampaknya...  apa yang dirancang sendiri tidak menjadi. Sebab kita bukannya mahir dalam b...
Add a comment...

Post has attachment
Calling For Bloggers: Jom Join Segmen Nak URL Blog #33
Ketika ini sedang berlangsung Segmen Nak URL Blog #33 di blog ini. Hari ini dah masuk hari yang keempat. Mia nak jemput semua blogger untuk join segmen yang sangat simple ini. Tidak perlu buat entri. Hanya perlu tinggal url blog anda di entri segmen SINI . ...
Add a comment...

Post has attachment
Personality vs Attitude
Don't get confused between my PERSONALITY and my ATTITUDE. My PERSONALITY is who I am, my ATTITUDE depends on who you are. ** so true...
Add a comment...

Post has attachment
Atap.co | Carian Pereka Dalaman Profesional
Bukan senang nak renovasi dan ubahsuai rumah atau pejabat mengikut citarasa sendiri. Kadang ada juga yang tidak sesuai dan tidak cantik bila dah siap.  Makin stres lah nampaknya...  apa yang dirancang sendiri tidak menjadi. Sebab kita bukannya mahir dalam b...
Add a comment...

Post has attachment
Quote Of The Day (516)
A moment of patience  in a moment of anger saves you a hundreds moments of regret. ** that moment is so precious... but easily forgotten....
Add a comment...

Post has attachment
Things Happy People Don't Do
01. Compare themselves to others. 02. Dwell on the past. 03. Feel sorry for themselves. 04. Wait for life to improve. 05. Hide from change. 06. Avoid risks. 07. View failure as the end of the world. 08. Live by others' expectation. 09. Try to please everyon...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded