Profile cover photo
Profile photo
Mia Liana
9,045 followers -
Smile... Smile... Smile...
Smile... Smile... Smile...

9,045 followers
About
Mia's posts

Post has attachment
Tazkirah 76 : Istiqamah & Jangan Bangga Diri
Ketika burung hidup Semut adalah makanannya tetapi bila burung mati semut memakannya semula Sebatang pokok boleh buat berjuta batang mancis tetapi sebatang mancis boleh membakar berjuta batang pokok Keadaan boleh berubah dalam sekelip mata Jangan sesekali m...

Post has attachment
Calling For Bloggers : Meh Join Segmen Nak URL Blog #28
Peringatan mesra.... Perasan tak sekarang ini sedang berlangsung Segmen Nak URL siri yang ke 28 di blog Mia ni. Tak susah nak join. Hanya bagi URL blog. Itu saja. Kepada blogger-blogger yang di luar sana tu, sudi-sudikanlah diri tu join segmen ni... Klik pa...

Post has attachment
Naluri Wanita
Wanita Hebatnya naluri wanita. Dia boleh rasa bila masa lelaki jujur dan bila masa lelaki menipu. Walaupun kadangkala mereka tahu ditipu, namun mereka memilih untuk berdiam dan melihat sejauh mana lelaki boleh menipu. sumber gambar [ig ndrajamal] ** awas ya...

Post has attachment
Pinggan Sihat Malaysia #sukusukuseparuh
Nak sahut seruan kempen Pinggan Sihat Malaysia ni macam susah sedikit. Dah lama kempen ni tapi buat tak tahu je. Bila terasa nak diet semula. Barulah nak tengok balik. Yang beratnya... sebab dah terbiasa makan nasi satu pinggan. Dah tu nak dikurangkan kepad...

Post has attachment
Quote Of The Day (319)
Opportunities are like sunrises. If you wait too long, you miss them. ** work for it..

Post has attachment
Ranking Alexa 18.2.2017
Global Alexa Rank : 1,359,530 Rank in Malaysia : 14,115 Sumber : SINI Rekod sebelum ini di SINI ** chaiyukkk... (^_^)

Post has attachment
Kata-Kata Madah (100)
Ketika kamu merasa pendapatmu tidak didengar Ketahuilah bahawa kamu sedang belajar tentang cara menghargai ** kata mutiara penghargaan...

Post has attachment
Segmen Nak URL Blog #28 Mialiana.com
Segmen Nak URL Blog #28 Mialiana.com Wahhhh... baru nak buat segmen ini untuk kali pertama pada tahun 2017 ini. Seperti biasa Mia nak kumpulkan url blog yang aktif bagi tujuan blogwalking untuk Mia dan rakan-rakan bloger sekalian. Tak perlu susah payah buat...

Post has attachment
Quote Of The Day (318)
Don't ask why healthy food is so expensive. Ask why junk food is so cheap. ** do get rid of junk food...

Post has attachment
Kata-Kata Madah (99)
Kita selalu lupa atau jarang ingat apa yang kita miliki tetatp kita sering kali ingat apa yang orang lain ada * lumrah kehidupan...
Wait while more posts are being loaded