Profile cover photo
Profile photo
Beautysalon Hem En Haar
1 follower
1 follower
About
Beautysalon Hem En Haar's posts

Post has attachment
De zon schijnt heerlijk, de zomer staat er aan te komen. Tijd voor een zomerse korting op alle Pupa Lipgloss. Nu met 25% zomerkorting op = op en maximaal 3 per persoon.

Post has attachment
Deze week zijn er weer reisverpakkingen van Darphin binnen gekomen. Handige miniatuurtjes zodat je niet de grote tube mee hoeft te nemen op vakantie!

Post has attachment
Daar zijn ze dan. De nieuwe lipstickkleuren van Pupa. Tien nieuwe kleuren uit de lijn i’m lipsticks.

Post has attachment
Even voorstellen: schoonheidsspecialiste Thessa Pantjes |Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Thessa Pantjes en ik ben 25 jaar. Ik ben een allround- schoonheidsspecialiste. Werken als schoonheidsspecialiste is een grote passie van mij. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken en mensen te laten stralen. http://www.hem-en-haar.nl/even-voorstellen-schoonheidsspecialiste-thessa-pantjes/

Post has attachment
Deze maand zijn er een aantal bijzondere dagen, waardoor de salon de hele dag gesloten is of eerder zal sluiten. In onderstaand blog bericht ziet u een overzicht van deze bijzondere dagen.

Post has attachment
De KOC erkenning leerbedrijf is verlengd: "Je biedt studenten een veilige leeromgeving met deskundige begeleiding en passende werkzaamheden. Dat waarderen wij enorm." Dit betekent dat studenten die een opleiding volgen tot schoonheidsspecialist niveau 4 welkom zijn om stage bij ons in de salon praktijkervaring op te doen.
Photo

Post has attachment
De salon krijgt een nieuwe look. Na tien jaar ben ik toe aan wat anders. Ik zal zoveel mogelijk buiten de openingstijden van de salon proberen te plannen, maar vraag uw begrip als er toch tijdens uw behandeling iets meer geluid is dan u bij mij gewend bent.
Photo

Post has attachment
Graag stel ik mijn nieuwe stagiair voor, Violet Vaarwater. Ze studeert voor allround schoonheidsspecialist aan de Noorderpoort. Van kinds af aan vind ze niks leuker dan mensen mooi maken, met schoonheidsproducten te werken en met make-up.

Post has attachment
PRODUCTCHECK: Herkent u dit? Inmiddels heeft u al een hele verzameling aan verzorgingsproducten, maar eigenlijk geen idee meer wat waarvoor is of in welke volgorde u het moet gebruiken. Bovendien kan de huidconditie veranderen, waardoor bestaande producten niet meer aan de wensen van de huid voldoen, of juist wel. Daarvoor hebben we de productcheck in het leven geroepen. Komt u ook langs met al uw producten?

Post has attachment
Liesbeth is nog steeds in de race om schoonheidsspecialist van het jaar te worden. Dit wil ze graag met jullie vieren met speciale Beauty Award Treatment’s. Vier fijne behandelingen met feestkorting. Twee van Darphin en twee van Maria Galland. Voor welke ga jij?
Wait while more posts are being loaded