Profile

Cover photo
Nazran Fahmi
93 followers|339,674 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Nazran Fahmi

Shared publicly  - 
 
Rumah Selangorku Diberi Peluang Kepada Golongan B…: http://youtu.be/qM4NO7tmyFA
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nazran Fahmi

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Yup,.. betul Aizah Hassan,.. ayat yang dibaca untuk sakit sendi, tiup dalam air dan sapu tempat sakit dan minum.. adalah Surah Al-Israk ayat 70..
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nazran Fahmi

Shared publicly  - 
 
Ehh.. Betul ke kawasan ni Apartment dah cecah RM 200K ?
Sejak beberapa bulan lalu, aku dapat sms dari broker-broker rumah yang offer andainya nak jual rumah. Ada ready buyer katanya. Aku dah lama tak tengok pasaran semasa rumah di kawasan aku ni,  jadi nak tahu sangat apa yang berlaku, aku ke page jualan rumah s...
 ·  Translate
Sejak beberapa bulan lalu, aku dapat sms dari broker-broker rumah yang offer andainya nak jual rumah. Ada ready buyer katanya. Aku dah lama tak tengok pasaran semasa rumah di kawasan aku ni, jadi nak tahu sangat apa yang berlaku, aku ke page jualan rumah seperti iproperty atau paling tidak pun ...
1
Add a comment...

Nazran Fahmi

Shared publicly  - 
 
Pantai Kemayang, Bachok dah kena banjir air masin.. aku kat bachok ni terasa angin kencangnya. langit pulak penuh dengan awan hitam. . yup, aku yg dah lama duk di perantauan kini sedang merasai kembali aura musim banjir... 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nazran Fahmi

Shared publicly  - 
 
nikmati musim bah di negeri sendiri. .. skrg di Melor

 ·  Translate
1
Add a comment...

Nazran Fahmi

Shared publicly  - 
 
Buat Persiapan Dulu Sebelum Berani Ambil Kad Kredit ......
Aku naikkan 'kenyataan' ini pasal aku saksikan kawan aku yang nak ambil kad kredit dan akhirnya ambil keputusan tarik diri kerana tak mampu tanggung beban. Sebelum ni pun aku tak ada 'hitam-putih' mengenai perbelanjaan aku setiap bulan, semuanya melalui aga...
 ·  Translate
Aku naikkan 'kenyataan' ini pasal aku saksikan kawan aku yang nak ambil kad kredit dan akhirnya ambil keputusan tarik diri kerana tak mampu tanggung beban. Sebelum ni pun aku tak ada 'hitam-putih' mengenai perbelanjaan aku setiap bulan, semuanya melalui agak-agak sahaja dan tulis atas 'notepad'.
1
Add a comment...
Have him in circles
93 people
azman abdullah's profile photo
Shahidan Arshad's profile photo
sulaman kasih's profile photo
roslan lan's profile photo
angah hayati.z's profile photo
Amanz's profile photo
Izwan Ibrahim's profile photo
Nasuha Nawang's profile photo
Mohd Izzairi Yamin's profile photo

Nazran Fahmi

Shared publicly  - 
 
cer tengok,...
1
Add a comment...

Nazran Fahmi

Shared publicly  - 
 
Tawarnya PAS Masakini - 1
Bismillahirrahmanirrahim.... Apa yang nak aku tulis ini adalah luahan dari persepsi aku semata-mata dan rasanya jika mahu bersetuju supaya tidak bersetuju dengan penulisan ini, aku tidak akan ambil hati. Pada mulanya aku ingatkan selepas pemilihan kepimpina...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nazran Fahmi

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Terima kasih. .. Ya Rasulullah. .. 
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nazran Fahmi

Shared publicly  - 
 
Dimanakah Suaramu..... ?
15 Julai 2006, adalah tarikh yang paling bermakna dalam lipatan sejarahku sebagai seorang pekerja. Rezeki aku, aku bekerja di atas pasak syarikat yang baru sahaja terbina. Malah aku bertuah kerana aku adalah antara nama yang menjayakan kewujudan syarikat Ja...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nazran Fahmi

Shared publicly  - 
 
10 Mitos Berkenaan Skor Kredit Yang Perlu Anda Tahu...
Ini maklumat berguna untuk semua. Benda ni aku pun tak tahu dan agak-agak jer, masa nak 'apply' loan rumah dulu. Rupanya lain. Benda berkait rapat dengan kesihatan #CCRIS (Central Credit Reference Information System) #link http:// creditbureau.bnm.gov.my/ cc...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nazran Fahmi

Shared publicly  - 
 
Telah masuk waktu solat fardhu Zohor [1:10] di Merlimau dan kawasan yang sewaktu dengannya.
#WaktuSolatMsia
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have him in circles
93 people
azman abdullah's profile photo
Shahidan Arshad's profile photo
sulaman kasih's profile photo
roslan lan's profile photo
angah hayati.z's profile photo
Amanz's profile photo
Izwan Ibrahim's profile photo
Nasuha Nawang's profile photo
Mohd Izzairi Yamin's profile photo
Basic Information
Gender
Male
Links
Other profiles
Contributor to
pindah dahh... ke Jalan Pendidik U1/31
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago
bagus utk pelajar, dah belajar dan budak2 kecik...
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago
3 reviews
Map
Map
Map
skrg dah jadi Hong Leong Bank lee...
Public - 2 years ago
reviewed 2 years ago