Profile

Cover photo
Nazran Fahmi
78 followers|204,005 views
AboutPostsPhotosYouTubeReviews

Stream

Nazran Fahmi

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
 
Telah masuk waktu solat fardhu Subuh [5:42] di Shah Alam dan kawasan yang sewaktu dengannya.
#WaktuSolatMsia
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nazran Fahmi

Shared publicly  - 
 
Potong Unifi.... Akhirnya...!
Jam 3:35, 7 April 2014... Secara rasminya, aku telah ke TM Point Shah Alam untuk terminated line Unifi di rumah aku. Alasan.. 'Langkah Penjimatan Kos'. Hrrmm... kerana legasi kewangan yang memuncak akhir-akhir ini, aku berubah sepenuhnya kepada Astro, iaitu...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nazran Fahmi

Shared publicly  - 
 
Takaful Ikhlas : Perlukah aku share apa yang aku tahu ?
Selepas aku fikir, eloklah aku kongsikan apa yang aku tahu pasal benda ni. Kat sini tak perlu banding plan mana yang terbaik ke apa ke, kita fikir mudah je, lebih baik ada daripada tak ada langsung. Tapi yang penting biarlah takaful dan boleh diwariskan apa...
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have him in circles
78 people
Fudhil Abdullah's profile photo
Nik Nazmi Nik Ahmad's profile photo
Djmansor Hostvselangor's profile photo
Syukri Sharif's profile photo
ahmad nadi Karusan's profile photo
 
Telah masuk waktu solat fardhu Zohor [1:11] di Melor dan kawasan yang sewaktu dengannya.
#WaktuSolatMsia
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nazran Fahmi

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
 
Telah masuk waktu solat fardhu Zohor [1:12] di Bandar Baru Bangi dan kawasan yang sewaktu dengannya.
#WaktuSolatMsia
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nazran Fahmi

Shared publicly  - 
 
Kalau ikut diri.. nak lelapkan mata jee.. kat masjid ni, nyaman, walau kat luar tu membahang
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Telah masuk waktu solat fardhu Maghrib [7:20] di Shah Alam dan kawasan yang sewaktu dengannya.
#WaktuSolatMsia
 ·  Translate
1
Add a comment...

Nazran Fahmi

Shared publicly  - 
1
Nazran Fahmi's profile photomohd yazid mohd ariffin's profile photo
6 comments
 
ok.. sama2
Add a comment...

Nazran Fahmi

Shared publicly  - 
 
2 paku,.. naik pangkat dee...
 ·  Translate
1
Djmansor Hostvselangor's profile photo
 
kito ado paku pakis jer
Add a comment...
People
Have him in circles
78 people
Fudhil Abdullah's profile photo
Nik Nazmi Nik Ahmad's profile photo
Djmansor Hostvselangor's profile photo
Syukri Sharif's profile photo
ahmad nadi Karusan's profile photo
Links
Other profiles
Contributor to
Basic Information
Gender
Male
pindah dahh... ke Jalan Pendidik U1/31
Public - a year ago
reviewed a year ago
bagus utk pelajar, dah belajar dan budak2 kecik...
Public - a year ago
reviewed a year ago
3 reviews
Map
Map
Map
skrg dah jadi Hong Leong Bank lee...
Public - a year ago
reviewed a year ago