Profile cover photo
Profile photo
Sya Hassan
16 followers
16 followers
About
Sya's posts

Post has attachment
Scrub Paling Best?
Assalamualaikum everyoneeeee.... almost 3 months baru aku post entry lagi.. haha sorry la noks.. mak busyyyyy shangat2.. im currently busyy as final year student.. so busyyyy.. so seminggu ni aku cuti midsem & ada masa nak update entry ni haaa.. rindu baqqq...

Post has attachment
REVIEW PRODUCT : SIMPLE (penyelesaian untuk breakout)
OLLA.. ASSALAMUALAIKUM UOLSS.. today iolss nak share kat hangpa semua pasai aku punya daily skincare routine.. as i said in my previous entry.. aku nak habaq product apa yg aku rasa helok sgt hangpa2 yang breakout pakai produk ni.. sbbnya muka aku ni haa tg...

Post has attachment
REVIEW LOCAL PRODUCT MALAYSIA
HAI ASSALAMUALAIKUM GUYSSS... Yehaaa... after a long long time akhirnya.... im back!!!! hahaha i dont know why tapi sblm ni mood nk berbelog mmg xde... hahaha but now yeah mood itu kembali... i rather write kat blog some issue here than doing a video... hih...

Post has attachment
kembali aktif
Yoooo wassuppppp guys ;) Aiyooo tgk archive blog.. berapa kali je sempat hupdate belog yg tak berapa nak gebu ni.. T.T .. rindu weiii.. sape tak rindu.. belog ni tempat meluahkan perasaan... acecece jiwang pulak.. insyaAllah start hari ni nak start kembali ...

Post has attachment
Review Perihal Makanan BEST di Malaysia?
hai cuolsss... assalamualaikum cuolsss... yaaa ammpunn punya la lama iolsss tak berblogg cuolsss.. sibuk cuolss even sekarang ni tgh cuti sem.. hikhikss sibuk menternak lemak mungkin.. to cuolsss yang suka menternak bercucuk tanam or berkebun membela si lem...

Post has attachment
Yeay! Dah jadi ahli Aster Spring!
Assalamualaikum guyss!!  Hari ni gua nak cerita sikit about my skin care. Sebelum pon gua ada buat review tentang produk yang gua pakai - Dermalogica. Gua tahu ramai yg cakap.. Fuyoo kau pakai produk bapak mahal.. Hoho ladies and gentleman.. Relax bro relax...

Post has attachment
alhamdulillah.. rejekiiiiiii... huhu :)

Post has attachment
REZEKI CIK GEBU
Assalamualaikum cuolsssss... Awak kat sana awak awak kat sana.. sihatkah anda??? huhu saja tanya apa habaq.. kot2 la demam ka selsema ka.. sapa tahu kan.. makan ubat noh kalau sakit... haaa ni combi nak habaq mai.. eh silap loghat.. hoho gua nak bagitaw yan...

Post has attachment
Hidup Hakak Terkini
Assalamualaikum uolsss.. sumpah dah lama gila gua meninggalkan zaman kegemilangan berbelog gua.. hemo3.. blog pon dah berhabuk dan bersawang mungkin.. ermm berbalik kepada tajuk entry diatas.. ermm tajuk entri bapak ahh bajett.. bajett apa? bajet 2016 mungk...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded