Profile cover photo
Profile photo
GamePub Romania
It's all about gaming
It's all about gaming
About
GamePub Romania's posts

Post has attachment
GamePub.ro va ofera mai multe variante de servere pentru gazduirea de jocuri. Resursele pentru acestea sunt alocate in functie de necesitatile dumneavoastra dar tinandu-se cont si de resursele necesare pentru functionarea jocului astfel incat sa nu intampinati probleme in folosirea acestuia. Pentru acestea aveti acces la GameCP si FTP precum si la installer-ele automate din GameCP in functie de pachet. 

Post has attachment
La gazduire web, S.C. Krogertek S.R.L, va ofera 2 pachete de gazduire in functie de necesitatile fiecaruia. Pachetul Starter este facut pentru gazduire bloguri, site-uri de prezentare sau orice alta aplicatie web care nu necesita multe resurse in ceea ce priveste procesorul. Pachetul include spatiu si trafic nelimitat. Pachetul Profesional este destinat celor ce au aplicatii care necesita procesor si RAM si acestea sunt garantate de noi. Pachetul Profesional este limitat doar in ceea ce priveste spatiul folosit, dar acesta poate fi suplimentat in functie de nevoile clientului. 

Post has attachment
GamePub.ro este o comunitate de Gaming, care ofera Gazduire Web, SA:MP Hosting, CS Hosting, Lineage2 Hosting, Metin2 Hosting Inregistrare Domenii Web, Web Design, SEO si multe altele. 
Wait while more posts are being loaded