Profile cover photo
Profile photo
Hoteleri Turizem Albania
88 followers -
The Blogger has been created to help you discover Albania, its culture, history, natural beauties, Archaeological sites, something that is difficult even to imagine. You might think you know Albania, because you may have heard about its fabulous places. Pictures do not provide you with the clear image of Albania, and therefore we offer you the opportunity to know Albania better, all the HISTORICAL arteries that spread throughout the country. www.hoteleriturizemalbania.al & www.albaniatourismlowcost.al
The Blogger has been created to help you discover Albania, its culture, history, natural beauties, Archaeological sites, something that is difficult even to imagine. You might think you know Albania, because you may have heard about its fabulous places. Pictures do not provide you with the clear image of Albania, and therefore we offer you the opportunity to know Albania better, all the HISTORICAL arteries that spread throughout the country. www.hoteleriturizemalbania.al & www.albaniatourismlowcost.al

88 followers
About
Hoteleri Turizem's posts

Post has attachment
Liqenet e Rajcës, bukuria natyrore që po tërheq vizitor turistik

Post has attachment
“Bukuroshja e fjetur” Ulëza, feston Promovimin Turistik të vitit dhe Ditën e Shën Markut

Post has attachment
Urat e Zagories, një kujtesë e arkitekturës historike

Post has attachment
Thethi, bukuria e bjeshkëve shpallet Qendër e Mbrojtur Historike

Post has attachment
Shpella e Lepenicës ose Shpella e Shkruar, një destinacion për turizmin historik

Post has attachment
Turizmi shëtitës fillon edhe në krahinën malore të Kurveleshit

Post has attachment
Njoftim për çertifikimin e udhërrëfyesve turistikë - Faza II, dokumentet dhe afatet

Post has attachment
Laguna e Kune Vainit dhe vila e Kontit Çiano

Post has attachment
“Guri i Cjapit” Monument Natyre dhe kuriozitet për vizitorët

Post has attachment
“Shpella e Akullit” në Librazhd tërheq vizitorët e fundjavës
Wait while more posts are being loaded