Profile cover photo
Profile photo
Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin
1,432 followers -
blogger
blogger

1,432 followers
About
Posts

Post has attachment
Apabila Maya ditinggalkan
Lebih kurang 24 jam lagi akan berangkat ke Scotland. Flight ke Edinburgh, Scotland pada jam 11pm esok. Dah lama tidak menjejakkan kaki kesana seingat rasanya tahun 2010 macam tu semasa ikuti program masa masih belajar.  Pergi wakil Malaysia Bunyi macam gah ...
Apabila Maya ditinggalkan
Apabila Maya ditinggalkan
joegrimjow.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
GRANT RM5000 daripada Kerajaan Baru
Baru-baru ini, kawan blog saya untuk berkoloberasi untuk satu program nasional. Tulah pentingnya berblog kan, macam-macam kawan kita dapat. Walaupun blog 3-4 kali je update setahun tapi networking tu masih ada sampai sekarang.  Dia sekarang bekerja dengan A...
Add a comment...

Post has attachment
Kenapa jualan pada tahun ini agak teruk?
Kita dah masuk ke 10 Ramadan terakhir. Alhamdulillah diberi kesempatan untuk kumpul pahala banyak banyak buat bekalan di hari sana nanti. Jomlah kita sama-sama ya Cuma entry kali ini, aku nak kongsi mengenai perniagaan di bulan Ramadan Bulan Ramadan boleh d...
Add a comment...

Post has attachment
Entry pertama tahun 2018, Bismillah
I am BACK! Sungguh tak disangka akhirnya manaip juga di blogger.com ni. Actually takdelah susah sangat sebab dah pernah biasa buat kan, entah kenapa tak menulis kat sini, rasanya MALAS lah kot alasan paling sesuai. Lagi satu tiada motivasi Dan entry ini ent...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Besar industri halal untuk kosmetik ni. Takkan nak tengok saja kan?

Jom tambah duit 2018 nanti :)
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded