Profile cover photo
Profile photo
s.n.aizam asri
About
s.n.aizam's posts

Post has attachment
MomMEnt oF biRTh part 2
    Mood meng'update ' kejap datang kejap ilang ... hihihi ... But aku kena abiskan jugak cerita yang da aku mulakan. Aritu citer sampai mana ek ??? Emmmm jap2 nak ingat balik ... Okey pas doktor cakap yang aku boleh bersalin hari nie tu , aku terus x seler...

Post has attachment
MomEntS Of biRTh part 1
  Pada yang mengikuti blog aku pasti tertanya2 kan ??? Iye la last update kan aku still pregnant lg then tiba2 senyap ... hehehe !!! Korang rasa aku da bersalin lum ??? hahahaha !!!  Yes aku da bersalin da ... Alhamdulillah  syukur aku dapat baby boy . Lahi...

Post has attachment
i'M BaCK !!!
        Lama da x meng'update' ... Jenguk pun tidak tapi arini jari jemari rasa rindu untuk menaip . Sudah terlalu lama kutinggalkan blog nie tanpa sebarang khabar ... hihihi ... Ayat x boleh blah !!! Sebelum beberapa minggu bersalin memang aku xde mood lan...

Post has attachment
My WEekLy PreGgy cHECk uP & WhY aLWaYS wHY ????
  Tetiba aku ilang x meng'update' apa2 cerita  pasal apa ??? Pasalnya aku xde benda nak diceritakan !!! Kang meroyan citer yang bukan2 korang nyampah la pulak .... hihihi ....   Nie menaip pun pasal windu kat blog yang nan hadooo nie ... kehkehkeh !!! Xpe2 ...

Post has attachment
CheCK Up fOr 7 MoNtH pREgNanCy
  Baru lapang sikit suasana depan aku nie so leh la kan kekalau nak meng'update' story the mory aku utk dalam 2 3 ari nie .  Adakah update kali nie sesi luahan perasaan lagi ??? Ohhhh tidak tidak ... Cukup2 la sekali sekala meluah perasaan tu , kang orang b...

Post has attachment
mEnGidaM ... MeNgaRuT @ meNGaDa @ NoRMaL ???
  Pepagi buta nie memang enak rasanya tido kan ??? Apa yang aku terbayang kala ini ado mak bestnya katil .... Bestnyer dapat tido atas katil ... huhuhu ... So untuk mengelakkan aku dari terus tersengok2 kat kaunter nan sunyi nie   , jom kita buat senaman ja...

Post has attachment
LonToNG GoREnG SimPLe StyLE
  Xde mood okeh malam nie nak keje !!! Hummmm x tau la nape ... huhuhu ... Bohsan weyyyy !!!! Sudah la anak bujang bucuk aku demam . Semalam okey jer sihat2 , balik jer keje ptg tadi myluv hubby kata Danial demam pulak . Adoooo ...... Kakak da elok , adik p...

Post has attachment
MerAPu dULu yEEe & sO ExiTeD La !!!!
  Hari nie ari ahad & aku keje pagi . Seronok kan keje pagi ??? Nak bangun pagi tadi punya la susah coz biasala kan ... kalau keje shift nie , shif pagi la yang paling aku susah nak bangun ... hihihi ... Set jam pukul 5.50 pagi kengkonon nak bangun wat sara...

Post has attachment
10 SiFAt MahMUdAH
  1. Taubat  keazaman untuk meninggalkan segala kesalahan dan dosa2 yg telah dilakukan 2. Takut kepada Allah (taqwa) Seseorang muslim itu apabila dia
mengenali Zat Allah melalui sifat2Nya, maka jiwanya akan mewarisi
perasaan takut terhadap Allah SWT 3. Ma...

Post has attachment
10 SiFAt - siFAt MazMUmaH
    1. Syarrut ta‘am (banyak makan)   Iaitu terlampau banyak makan atau minum ataupun gelojoh ketika
makan atau minum. Makan
dan minum yang berlebih-lebihan itu menyebabkan seseorang
itu malas d...
Wait while more posts are being loaded