Profile cover photo
Profile photo
Sya Zu
39 followers
39 followers
About
Sya Zu's posts

Post has attachment

Post has attachment
hi
assalamualaikum. hello. lama tak menaip entry sebab ingatkan blog ni dah lama berkubur. tengah online bersama murid-murid tahun 6 di makmal komputer ni...tiba-tiba..eh, buka blog kejaplah... then, jari ni mula nak menaip. okay. update tentang hidup sikit. n...

if he doesn't chase you when you walk away, keep walking... 

Post has attachment
perlukah aku terus bersabar dan menanti?
salam. ah, lagi-lagi pasal jodoh. muak nak cerita. tapi.... huh, aku bingung. perlu ke aku terus menanti sesuatu yang aku sendiri tidak pasti? sabarkah aku untuk terus menunggu? kuatkah aku untuk semua itu? tiap hari macam2 dugaan datang. aku takut aku tida...

Post has attachment
pemberi semangat
Assalamualaikum. hello earth's thing okay, just nak kabo aku dah selesai viva, bukan kereta viva yer..hohoi harap maklum. viva ni macam pembentangan tesis tu... cuak taw tunggu turn.. rasa macam-macam perasaan gittew pada hari kejadian, 7/10/13 aku bangun p...

Post has attachment
it's happens when it's happened
1. okay. shock again. follower meningkat lagi. follower di muka buku lah..bhahaha~ 2. pembentangan penyelidikan kajian.  oh, turn aku 7hb...

Post has attachment
terkilan
okay, ape uolls rasa kalau nak makan something kumpul duit sama-sama. then makan. then makan tak sama-sama pulak. is that friendship? or ...

Post has attachment
status berubah?
Assalamualaikum. hi semua. hurm, sapa taw apa maksud follower kat FB? bukan apa. lately ramai yang follow aku kat FB.  so , ini buat aku ...

Post has attachment
**
Assalamualaikum hi semua. okay. hari ni aku meroyan. kenapa? sebab dapat dah senarai penilai kedua untuk VIVA penyelidikan tindakan aku n...

Post has attachment
kalut dan serabut
salam. selamat hari Malaysia! okay, semalam aku jumpa pensyarah, berbincang tentang laporan kajian penyelidikan yang telah dibuat. beliau...
Wait while more posts are being loaded