Profile cover photo
Profile photo
miz ruha
4,194 followers -
Simple Girl ^_^
Simple Girl ^_^

4,194 followers
About
miz's posts

Post has attachment
Jangan Mengeluh
! Assalamualaikum ! Kita SUSAH, tetapi ada yang LEBIH SUSAH dari kita.  Kita DERITA, tetapi ada yang LEBIH DERITA dari kita.  Kita SEDIH, tetapi ada yang LEBIH SEDIH dari kita.  Kita SAKIT, tetapi ada yang LEBIH SAKIT dari kita.  Rupanya kita lebih SENANG d...

Post has attachment
Diam atau Bela Diri
Jika diam itu adalah perkara terbaik yang perlu aku lakukan bust masa ini, maka aku pilih untuk berdiam diri daripada tampil ke hadapan untuk bela diri.

Aku -> mangsa atau pun pemangsa.... Aku sendiri pun tak tahu. Hahaha...


Oh!!! Rindunya nak bercerit...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
안녕 Cik Anon
! Assalamualaikum ! Annyeong Cik Anon!! Disebabkan terlalu bosan dengan nota cinta yang Cik Anon tinggalkan kat ruangan komen, so aku tukar setting siapa yang boleh komen kat blog aku. Yang berdaftar aje yang boleh drop komen. Semua nota cinta Cik Anon tida...

Post has attachment
Berhari-Hari Fikir
! Assalamualaikum ! Nak update entri baru pun sampai berhari-hari fikir. Tajuk ada tapi isi tersurat tak ada. Apatah lagi nak keluarkan isi tersirat. Langsung tak ada idea. Itu yang sampai berhari-hari tangguh update entri baru. Balik kerja buka blog, tapi ...

Post has attachment
Review Follower #850
! Assalamualaikum ! Setelah hampir setahun menunggu, akhirnya cecah juga 850 followers kat blog aku ni. Lambat betul follower blog aku naik sejak last review #818 tahun lepas. Hahaha~~~ Nampak sangat blog tak femes. _" Okay abaikan yang itu. Insan bertuah...

Post has attachment
Top 10 February 2014
! Assalamualaikum ! Bulan dah bertukar dari February ke March. Maka bloglist pun harus tukar jugalah, dari bloglist February ke bloglist March . Sebelum update bloglist, kena umum dulu blog mana yang menduduki carta 10 kat blog aku ni. Dan mereka yang terpi...

Post has attachment
Hargai Masa Bujang Mu
! Assalamualaikum ! Sekadar perkongsian yang aku petik dan copy dari FB Insyirah Soleha Perkongsian. Buat sahabat-sahabat yang masih belum berkeluarga (bujang). Suatu ketika melihat orang lain seronok dan gembira dengan pasangan, pasti terselit perasaan cam...

Post has attachment
Update Status?
! Assalamualaikum ! "Ruha, apa-apa nanti update ajelah." Ujar Za, kawan aku yang aku jumpa tahun lepas. Tak tahu bila pula dapat jumpa Za dan kawan-kawan yang lain. Huhu~~~ Sumber : Google Image Aku jarang update status kat Facebook. Pasalnya aku ralit baca...
Wait while more posts are being loaded