Profile cover photo
Profile photo
Axel Colonna-Cesari
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has shared content
#Vacature voor #kelner / chef de rang bij #Centpourcent. Ons aanbod: goede verdienste & ervaring.
#Centpourcent  is dringend op zoek naar een #kelner  / chef de rang - #vacature  

Als chef de rang bij Centpourcent krijg je de taak om, samen met het team, de gasten zo goed mogelijk te ontvangen; dit op een informele maar correcte manier zonder de spontaniteit van het bedrijf te verliezen. De voorbereidingen in de zaal, het verzorgen van de dienst en het opruimen na de service zijn de ‘klassieke’ taken die ook voor deze chef de rang gelden.
Hiernaast assisteert de chef de rang de zaakvoerders in een aantal taken die betrekking hebben op de algemene bedrijfsvoering.
In samenwerking met de sommelier, ziet de chef de rang ook toe op de wijnen: voorraadbeheer, wijnadvies aan tafel en het zorgen, in samenspraak met de chef, voor een optimale wijn-spijs combinatie behoren tot de kerntaken van de chef de rang.

Voor deze #jobaanbieding  als #zaalmedewerker   zoekt Restaurant Centpourcent een persoon met de juiste ingesteldheid, drive, dynamiek en uitstraling. Een hotelschool-opleiding en werkervaring (vast werk of stage) op een hoger gastronomisch niveau is aangewezen. De ideale chef de rang voor dit restaurant is sociaal vaardig, communicatief en hij/zij beschikt over een zekere assertiviteit. 
Kennis van de talen En en Fr is mooi meegenomen, evenals een degelijke basis wijnkennis.

Restaurant Centpourcent wordt druk bezocht door restaurantbezoekers uit geheel België. Het werkniveau ligt hoog (1* michelin), er wordt zin voor verantwoordelijkheid en professionaliteit verwacht van alle medewerkers. Naast een goede verdienste heeft een gemotiveerd persoon hier de mogelijkheid om mee te werken aan een succesverhaal en deel uit te maken van een gemotiveerd team.
De openingsdagen zijn di-zat en er wordt gewerkt in service coupé (indien mogelijk)
Deze functie is een absolute kans voor jonge mensen die aan het begin van hun loopbaan kennis willen maken met een nieuwe stijl gastronomie op het hoogste niveau.
Solliciteren kan gemakkelijk via onze website!
Add a comment...

Post has shared content
Restaurant Centpourcent is op zoek naar een #sommelier  (m/v). Alle info's op: http://goo.gl/uQdq3O #Solliciteren  voor deze #vacature  kan eenvoudig via onze website!
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
#Vacature : Voor de versterking van het keukenteam is #Centpourcent  op zoek naar een Chef de Partie (m/v). Tot de taken behoren o.a. keukenwerkzaamheden onder leiding van chef & sous-chef, mise-en-place, het bereiden en garneren van gerechten.

Uw profiel: gediplomeerd #kok , zelfstandig en goed georganiseerd, flexibel en gepassioneerd, goede teamplayer
Ons aanbod: goede verdienste & ervaring in keukenteam met michelinster

Vrije dagen: zondag en maandag
Startdatum: directe ingang

‪#‎Solliciteren kan eenvoudig via onze website!
vacatures
vacatures
centpourcent.be
Add a comment...

Post has attachment
De VTM-nieuwsdienst kwam een kijkje nemen in onze keuken tijdens de #Traiteur deLUXE-afhaaldienst van #Centpourcent : www.centpourcent.be/Take-Away Vrolijk kerstfeest!
Add a comment...

Post has shared content
Take-Away afhaaldienst @ +Restaurant Centpourcent op 24, 25, 31 december 2013 & 1 januari 2014
Tot en met donderdag 19 december kan U nog zelf uw kerstmenu samenstellen en bestellen via onze website (www.centpourcent.be/Take-Away). In onze laatste nieuwsbrief hebben we alle praktische informatie over het Take-Away-aanbod van Centpourcent op een rijtje gezet - http://eepurl.com/JT0f9
Add a comment...

Post has shared content
Zonet bekend gemaakt bij de presentatie van de #Michelingids België & Luxemburg 2014: Centpourcent behoudt zijn #michelinster in de Rode Gids. Proficiat aan Chef Axel Colonna-Cesari en het voltallige Centpourcent-team!
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Het Centpourcent-team zet zich bij elke gelegenheid in om alles tot in de fijnste details te verzorgen. Professionaliteit, nauwkeurigheid en gedrevenheid met een glimlach zijn hiervoor essentieel. Wil je deel uitmaken van ons gemotiveerde team en lijkt een job als sommelier, kok of kelner iets voor jou? Solliciteer dan via onze website.
vacatures
vacatures
centpourcent.be
Add a comment...

Post has attachment
Van 14 tot 24 november vindt de zevende editie van de Week van de Smaak plaats. Dit jaar staat dit cultureel evenement, dat zoveel mogelijk mensen wil samen-brengen rond smaak en eetcultuur, helemaal in het teken van Water & Vuur. Tijdens de Week van de Smaak zal voor het eerst ook de Smaakboot Vlaanderen doorkruisen en in elf ankersteden aanmeren. Op 14 november vertrekt de Smaakboot aan de kust. Na een rondvaart langs steden zoals Brugge, Gent en Roeselare, zal de Smaakboot ook in Mechelen voor anker gaan.
Veertig passagiers leggen samen met een witloofteler, een biersommelier en een chef een traject af tussen twee ankersteden. Aan boord genieten zij van een maaltijd met streekprodukten, witloof en een passend bier. Ten slotte verkennen zij de stad, waar de boot aanmeert.
Tussen Boom en Mechelen gaat Chef Axel Colonna-Cesari van restaurant Centpourcent mee aan boord voor een culinaire reis met in de hoofdrollen: witloof en lokale bieren. Op donderdag 21 november vertrekt de Smaakboot in Boom om 12u00. Aankomst in Mechelen is voorzien omstreeks 16u00.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded