Profile cover photo
Profile photo
Woltex.nl Workwear & Safety
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Pagina toegevoegd/bijgewerkt op Woltex.nl : Standards
Standards
Standards
woltex.nl
Add a comment...

Post has attachment
Pagina toegevoegd/bijgewerkt op Woltex.nl : Maten
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Pagina toegevoegd/bijgewerkt op Woltex.nl : EN531 - Clothing to protect against heat and flames
Add a comment...

Post has attachment
Pagina toegevoegd/bijgewerkt op Woltex.nl : Norms
Norms
Norms
woltex.nl
Add a comment...

Post has attachment
Pagina toegevoegd/bijgewerkt op Woltex.nl : Belastingdienst en werkkleding
Add a comment...

Post has attachment
Pagina toegevoegd/bijgewerkt op Woltex.nl : Blåkläder Bedrijfskleding Blåkläder Werkkleding is kwalitatieve werkkleding uit Zweden die niet snel stuk gaat. Vaak wordt het ook geschreven als Blaklader werkkleding. Het doel van Blåkläder werkkleding is in de eerste plaats uiteraard veiligheid geven aan uw personeel. Om deze reden voldoet Blåkläder werkkleding aan de hoogst mogelijke eisen en kwaliteitsnormen en wordt uitvoerig getest. Daarnaast is Blåkläder werkkleding ook funtioneel voor elk beroep. Over het ontwerp, elke rits, knoop en naad is nagedacht. Naast veiligheid en functionaliteit is uiterlijk ook een doelstelling van Blåkläder werkkleding. Met Blåkläder werkkleding zijn uw werknemers niet alleen veilig en functioneel bezig maar zien ze er ook professioneel uit. Dit is positief voor de uitstaling van uw bedrijf.
Add a comment...

Post has attachment
Pagina toegevoegd/bijgewerkt op Woltex.nl : Blåkläder Werkkleding Blåkläder Werkkleding is kwalitatieve werkkleding uit Zweden die niet snel stuk gaat. Vaak wordt het ook geschreven als Blaklader werkkleding. Het doel van Blåkläder werkkleding is in de eerste plaats uiteraard veiligheid geven aan uw personeel. Om deze reden voldoet Blåkläder werkkleding aan de hoogst mogelijke eisen en kwaliteitsnormen en wordt uitvoerig getest. Daarnaast is Blåkläder werkkleding ook funtioneel voor elk beroep. Over het ontwerp, elke rits, knoop en naad is nagedacht. Naast veiligheid en functionaliteit is uiterlijk ook een doelstelling van Blåkläder werkkleding. Met Blåkläder werkkleding zijn uw werknemers niet alleen veilig en functioneel bezig maar zien ze er ook professioneel uit. Dit is positief voor de uitstaling van uw bedrijf.
Add a comment...

Post has attachment
Pagina toegevoegd/bijgewerkt op Woltex.nl : Blåkläder Workwear Blåkläder (Blaklader) Workwear produceert professionele werkkleding die naast veilig ook functioneel is en er goed uit ziet. De bedrijfskleding en overige producten van Blåkläder moeten het werk van uw werknemers veiliger, comfortabeler en gemakkelijker maken. De werkkleding en bedrijfskleding van Blåkläder Workwear kan tegen een stootje. Om er voor te zorgen dat de werkkleding langer mee gaat worden alleen de stoffen, ritsen, garen en knopen gekocht van de mest vooraanstaande leveranciers in de wereld. De productie vindt plaats met moderne apparatuur en professionele medewerkers. Omdat Blåkläder zelf produceert heeft het bedrijf grote controle over de kwaliteit.
Add a comment...

Post has attachment
Pagina toegevoegd/bijgewerkt op Woltex.nl : Sioen werkkleding Sioen werkkleding is werkkleding gemaakt door het Belgische bedrijf Sioen Apparel. Sioen werkkleding is beschermende werkkleding van hoge kwaliteit die tegen vele gevaren een hoge beschermingsfactor geeft aan uw werknemers tijdens hun werkzaamheden. Sioen werkkleding is niet alleen veilig maar ook comfortabel.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded