Profile cover photo
Profile photo
TIM DENT Miličić
7 followers -
Stomatološka poliklinika
Stomatološka poliklinika

7 followers
About
Posts

Post has attachment
ZDRAV OSMIJEH PRIRODNOG IZGLEDA

Volimo kad pacijenti od nas traže zdrav osmijeh prirodnog izgleda. To je učinio gospodin Krešimir za čiju smo dentalnu želju koristili kombinaciju potpuno keramičkih i cirkon keramičkih krunica. :-) Za više o našim protetskim radovima kliknite na naš web: https://goo.gl/I8mi1Y
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ŠTO POVEZUJE MOZARTA I PAVAROTTIJA S NAŠOM POLIKLINIKOM?

Bili ste na mnogim mjestima u svijetu i uvidjeli da u Zagrebu postoji najbolje mjesto za vas? Pogledajte naš video i saznat ćete rješenje ove zagonetke. :)
Add a comment...

Post has attachment
DOKTOR ZA SVE GENERACIJE

Pitamo se zašto se cijenjene pacijentice svih generacija rado vole fotografirati uz našeg doktora Marka, kao što je to učinila poštovana gospođa Iris, nakon redovitog pregleda u našoj poliklinici. Mislimo da znamo odgovor, osim činjenice da je izvrstan doktor. :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
GOSPOĐA JADRANKA IZ KOPRIVNICE O NAMA

Gospođa Jadranka iz Koprivnice došla je u našu polikliniku zbog nedostatka zubi. U dogovoru i suradnji s našim implantološkim i protetskim stručnjacima, odlučili smo joj vratiti osmijeh na lice implantološko-protetskim radom. Krajnjim rezultatom svi smo iznimno zadovoljni i uvjereni smo da će nov prekrasan osmijeh gospođu Jadranku krasiti u godinama što slijede te joj donijeti mnoštvo lijepih trenutaka. :)
Add a comment...

Post has attachment
NOVI USPJEH U KARIJERI

S ponosom javljamo da naš doktor Marko Miličić uskoro postaje predsjednikom ICOI Hrvatska. ICOI (International Congress of Oral Implantlogist) je najpoznatija međunarodna organizacija dentalne medicine s naglaskom na implantologiji. Do sad je djelovala u SAD-u, a od sad se počela širiti i po Europi. Bit će to važan korak u profesionalnoj karijeri dr. Miličića i značajan doprinos hrvatskoj dentalnoj medicini.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
SURADNJOM DO NOVOG OSMIJEHA

Cijenjenoj pacijentici Ivani iz Zagreba u dolasku do novog prekrasnog osmijeha pomogla je naša doktorica Viktorija Horvat Pilić. Kombinacija pacijentice koja maksimalno surađuje i stručnosti naše doktorice urodila je novim prekrasnim i zdravim osmijehom kojim je Ivana naprosto zablistala. :)
PhotoPhotoPhotoPhoto
25. 01. 2017.
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
DIGITALNA DIJAGNOSTIKA

Digitalna RTG dijagnostika (radioviziografija) liječnicima dentalne medicine omogućuje ciljanu sliku svakog pojedinog zuba te prikazuje sve detalje krune i korijena, kao i okolne strukture parodonta i alveolarne kosti. Takva se slika u samo nekoliko sekundi prikazuje na ekranu i omogućuje kompjutersku analizu, preciznu dijagnozu i formiranje daljnjeg plana individualizirane stomatološke terapije. :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ZAJEDNIŠTVO PROFESIONALIZMA

Kažu da se velika kvalitetna zajedništva stvaraju tako da se postepeno skupljaju malene konstruktivne zajedničke stvari. Mi to u našem poslu činimo stručnošću, konstantnim educiranjem, poštovanjem prema pacijentima i profesionalizmom. Drago nam je vidjeti da su plodovi takvog pristupa dugoročno itekako isplativi. :)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
NAJKVALITETNIJI IMPLANTATI

U našoj poliklinici koristimo najkvalitetnije implantate na tržištu kao što su Nobel Biocare, Implant Direct i Zimmer Implant. Dokazane su sigurnosti i koriste se u cijelom svijetu. O njihovoj kvaliteti svjedoči više stotina tisuća zadovoljnih pacijenata godišnje. Riječ je o cjenovno nešto skupljim, ali vrlo kvalitetnim implantatima napravljenima u potpunosti od titana, čime se smanjuje postotak mogućih komplikacija. Naručite se za prvi pregled na 01 3822 937.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
IZBJELJIVANJEM I LJUSKICAMA DO NOVOG OSMIJEHA

Stručnjaci iz naše poliklinike uspješno rješavaju sve nepravilnosti vašeg osmijeha. Ova pacijentica željela je bjelju boju i promjenu oblika svojih zubi. Osim izbjeljivanja, izradili smo joj 12 ljuskica na gornjim zubima kako bismo estetiku doveli na najviši nivo. Za sve to bila su potrebna svega 3 dolaska, a krajnje zadovoljstvo bilo je obostrano. Detalje ovog i sličnih primjera provjerite ovdje: https://goo.gl/g1xzmF :)
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded