Profile cover photo
Profile photo
Jolly-smoker
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment

Aspire | Premium Kit
Een hoge kwaliteit elektronische sigaret die alle belangrijke functies bied, geeft veel damp en gier heeft RVS en Pyrex onderdelen met een verend contactpunt en instelbare VV batterij.   #Veendam #Groningen #Elektrische #Sigaretten #webshop #starterset #liquids
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Aspire CF G-Power Batterij
De Aspire Carbon Fibre G-Power Batterij is de batterij met een grote capaciteit. De Aspire CF G-Power heeft een capaciteit van maar liefst 1300mAh. Deze Aspire Carbon Fibre G-Power Batterij is voorzien van spring connector, dat houd in dat de contactpunt van de batterij doormiddel van een veertje tegen de clearomizer drukt. Hierdoor behoren contactproblemen met de clearomizer tot het verleden. Indien er een kortsluiting optreedt schakelt de Aspire Carbon Fibre G-Power Batterij automatisch uit. Pas als de kortsluiting is opgeheven schakelt de batterij weer aan. Als de spanning van de batterij onder 3,2 Volt komt zal het lampje15 keer oranje gaan knipperen.


http://www.jolly-smoker.nl/accesoires.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kanger eVod 2 Starter Set silver
De Kanger eVod-2 is hoogwaardige elektrische sigaret met een goede damp productie en een heerlijke zuivere smaak. Nieuw in deze tweede versie is de Dual Coil atomizer die zorgt voor extra veel damp. De Starter Set bevat alles wat u nodig heeft om te beginnen met dampen, zelfs een gratis e-Liquid. Daarnaast is het mondstukje nu vervangbaar en gemaakt van metaal.

http://www.jolly-smoker.nl/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sigelei 30W
De Sigelei 30W is een robuuste, mooie afgewerkte MOD met een maximaal vermogen van 30 Watt. De 30W is geschikt voor coils met een met een weerstand van 0,5Ω of hoger. DNA 30 MOD's en wordt gestuurd door een SX-300 chip. De Sigelei 30W beschikt niet over een Variable Voltage functie maar berekent het benodigde voltage automatisch aan de hand van de weerstand van de coil unit en het ingestelde vermogen. De Sigelei 30W beschikt over een bewegingssensor waarmee u de MOD kunt instellen. U gaat in het menu omhoog door de MOD naar rechts te kantelen en omlaag door de MOD naar links te kantelen.

http://www.jolly-smoker.nl/Elektrische-Sigaretten.html
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded