Profile cover photo
Profile photo
mizah jamaludin
142 followers -
perindu
perindu

142 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
new hot drama ..
Heal Me
Heal Me
teenytinym.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Heal Me
Good day everybody! Its been a while since my last post. Hmm..  Hari ni kita cakap pasal drama la ye.. Drama korea.. Hahahaha.. Drama apa lagi yang aku selalu tengok kannnn... KILL ME, HEAL ME Fuhh, tajuk.. Dengar je tajuk aku dah terbayang cita action. Rup...
Heal Me
Heal Me
teenytinym.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
murphy's law uolls
Murphy's Law
Murphy's Law
teenytinym.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Murphy's Law
Hi uolls.. Sihat ke semua?? Happy 22/11! Murphy's Law..  Pernah dengar x pasal ni?? Sebenarnya dah banyak kali aku dengar pasal ni, tapi semalam aku macam tergerak hati nak menulis pasal ni lepas tengok cerita Interstellar. Korang semua dah tengok ke belom ...
Murphy's Law
Murphy's Law
teenytinym.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
extreme lifestyle
Extremos di amos
Extremos di amos
teenytinym.blogspot.com

Post has attachment
Extremos di amos
Assalamualaikum.. Dan salam sejahtera kepada semua pembaca2 sekelian..hehe.. Waaaaaah! Berkurun lama rasanya aku x update blog ni.. Al-maklumlah, busy dengan projek2 u dan projek sendiri..hahah.. Dah lama aku bercadang nak tukar gambar Deasung dekat atas tu...
Extremos di amos
Extremos di amos
teenytinym.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Saya sihat!
Health for Malaysia
Health for Malaysia
teenytinym.blogspot.com

Post has attachment
Health for Malaysia
Assalamualaikum wrb.. Setelah penat dengan adegan menunggu, akhirnya aku selamat sampai ke Pekan. Hooyee! hehe.. Sebenarnya aku agak teruja sebab tu first time aku g Pekan, walaupon dah hampir 3 tahun duduk dekat Pahang ni ha. Program tu berlangsung dekat R...
Health for Malaysia
Health for Malaysia
teenytinym.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kisah penungguan~
Menunggu dan menunggu
Menunggu dan menunggu
teenytinym.blogspot.com

Post has attachment
Cerita penungguan
Menunggu dan menunggu
Menunggu dan menunggu
teenytinym.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded