Profile cover photo
Profile photo
mizah jamaludin
143 followers -
perindu
perindu

143 followers
About
mizah's interests
View all
mizah's posts

Post has attachment
new hot drama ..

Post has attachment
Heal Me
Good day everybody! Its been a while since my last post. Hmm..  Hari ni kita cakap pasal drama la ye.. Drama korea.. Hahahaha.. Drama apa lagi yang aku selalu tengok kannnn... KILL ME, HEAL ME Fuhh, tajuk.. Dengar je tajuk aku dah terbayang cita action. Rup...

Post has attachment
murphy's law uolls

Post has attachment
Murphy's Law
Hi uolls.. Sihat ke semua?? Happy 22/11! Murphy's Law..  Pernah dengar x pasal ni?? Sebenarnya dah banyak kali aku dengar pasal ni, tapi semalam aku macam tergerak hati nak menulis pasal ni lepas tengok cerita Interstellar. Korang semua dah tengok ke belom ...

Post has attachment

Post has attachment
Extremos di amos
Assalamualaikum.. Dan salam sejahtera kepada semua pembaca2 sekelian..hehe.. Waaaaaah! Berkurun lama rasanya aku x update blog ni.. Al-maklumlah, busy dengan projek2 u dan projek sendiri..hahah.. Dah lama aku bercadang nak tukar gambar Deasung dekat atas tu...

Post has attachment

Post has attachment
Health for Malaysia
Assalamualaikum wrb.. Setelah penat dengan adegan menunggu, akhirnya aku selamat sampai ke Pekan. Hooyee! hehe.. Sebenarnya aku agak teruja sebab tu first time aku g Pekan, walaupon dah hampir 3 tahun duduk dekat Pahang ni ha. Program tu berlangsung dekat R...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded