Profile cover photo
Profile photo
Nur Aainaa
27 followers
27 followers
About
Posts

Post has attachment
Unduk Ngadau Kaamatan 2017
Assalammualaikum... 30 Mei 2017 merupakan sambutan Pesta Kaamatan di Sabah.. Pesta Kaamatan ini disambut setiap tahun di Sabah.. Ia merupakan sambutan secara besar-besaran.. Dan bersempena dengan Pesta Kaamatan ini.. Salah satu yang ditunggu2 ialah Unduk Ng...
Unduk Ngadau Kaamatan 2017
Unduk Ngadau Kaamatan 2017
cahaya-aainaa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Syukur Ramadhan kali ini
Assalammualaikum... Alhamdulillah puasa kali ini dua minggu di rumah.. Dan dua minggu lagi di perantauan.. Aisehhh.. hahaha Apa-apa.. syukur Alhamdulillah.. Puasa kali ini, aku dapat berbuka bersama kedua ibu bapa aku.. Dan kebetulan masa yang sama.. Adik ...
Add a comment...

Post has attachment
selamat pulang... selamat kembali..
Assalammualaikum..

cuti hampir tamat..
30hb ini bermula meeting..

maka..
telah pulang lah aku ke tanah yang memberi rezeki..
Alhamdulillah..
selamat tiba..

ketibaan aku di sambut hujan yang lebat..
yaa.. hujan yang lebat..
seperti hatiku dilanda ribut.. ...
selamat pulang... selamat kembali..
selamat pulang... selamat kembali..
cahaya-aainaa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
menutup jalan kah aku?
Assalammualaikum..

sering aku terfikir..
apakah aku menutup jalan untuk bertemu jodoh?

persoalan terjadi apabila kami berkumpul dan membincangkannya..

aku akui..
aku seorang yang bukan mudah untuk membuka jalan kepada seseorang..
tapi kata mereka..
aku p...
menutup jalan kah aku?
menutup jalan kah aku?
cahaya-aainaa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
PBS Matematik Tingkatan 3
Assalammualaikum.. saya telah berpeluang mengikuti kursus penyebaran Matematik Tingkatan 3.. beberapa bulan yang lepas.. kikiki.. disebabkan saya masih baru lagi dalam arena PBS ini.. maka saya dapati kursus tersebut banyak memberi penjelasan yang lebih dal...
Add a comment...

Post has attachment
movie review :: ender's game [2013]
Assalammualaikum.. dah lama rasanya tak update tentang movie review.. ya tak.. ENDER'S GAME.. movie paling latest yang aku tengok.. best laaaaa movie ni.. mengisahkan tentang Bumi yang akan menentang dengan makhluk asing yang telah ditewaskan suatu ketika d...
Add a comment...

Post has attachment
let's ESCAPE..
Assalammualaikum... salah satu tarikan baru yang menarik di Penang.. ESCAPE.. sesuai untuk mereka yang sukakan aktiviti lasak.. sebenarnya dah lama sangattttttt aku pergi.. baru berkesempatan nak update.. hahaha.. ada aku kesah.. lalalala... entry untuk mas...
Add a comment...

Post has attachment
book review :: relasi mencari sahabat sejati
Assalammualaikum.. Alhamdulillah selesai mengkhatamkan.. Relasi.. mencari sahabat sejati.. hasil penulisan hilal asyraf.. apa yang boleh dikatakan.. wow!! memang sungguh membuka mata tentang mencari sahabat sejati.. sedikit sebanyak memang rasa kena tembak....
Add a comment...

Post has attachment
I'm home...
Assalammualaikum.. Alhamdulillah.. akhirnya.. I'm home.. penerbangan pada malam jumaat.. alhamdulillah mendarat dengan selamatnya.. yang pastinya.. perasaan yang sangat SERONOK.. and for sure.. I need to take care of my little brother.. and a few things nee...
I'm home...
I'm home...
cahaya-aainaa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
perancangan 2014
Assalammualaikum.. sudah melangkah ke November.. tak lama lagi tirai Disember akan berlabuh.. maka bermulalah episod 2014.. macam terlalu awal saja nak buat perancangan kan.. tapi harapnya dengan ini aku sudah ada ketetapan.. firstly.. sambung master.. Insy...
perancangan 2014
perancangan 2014
cahaya-aainaa.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded