Profile cover photo
Profile photo
Nur Aainaa
28 followers
28 followers
About
Nur's posts

Post has attachment
selamat pulang... selamat kembali..
Assalammualaikum..

cuti hampir tamat..
30hb ini bermula meeting..

maka..
telah pulang lah aku ke tanah yang memberi rezeki..
Alhamdulillah..
selamat tiba..

ketibaan aku di sambut hujan yang lebat..
yaa.. hujan yang lebat..
seperti hatiku dilanda ribut.. ...

Post has attachment
menutup jalan kah aku?
Assalammualaikum..

sering aku terfikir..
apakah aku menutup jalan untuk bertemu jodoh?

persoalan terjadi apabila kami berkumpul dan membincangkannya..

aku akui..
aku seorang yang bukan mudah untuk membuka jalan kepada seseorang..
tapi kata mereka..
aku p...

Post has attachment
PBS Matematik Tingkatan 3
Assalammualaikum.. saya telah berpeluang mengikuti kursus penyebaran Matematik Tingkatan 3.. beberapa bulan yang lepas.. kikiki.. disebabkan saya masih baru lagi dalam arena PBS ini.. maka saya dapati kursus tersebut banyak memberi penjelasan yang lebih dal...

Post has attachment
movie review :: ender's game [2013]
Assalammualaikum.. dah lama rasanya tak update tentang movie review.. ya tak.. ENDER'S GAME.. movie paling latest yang aku tengok.. best laaaaa movie ni.. mengisahkan tentang Bumi yang akan menentang dengan makhluk asing yang telah ditewaskan suatu ketika d...

Post has attachment
let's ESCAPE..
Assalammualaikum... salah satu tarikan baru yang menarik di Penang.. ESCAPE.. sesuai untuk mereka yang sukakan aktiviti lasak.. sebenarnya dah lama sangattttttt aku pergi.. baru berkesempatan nak update.. hahaha.. ada aku kesah.. lalalala... entry untuk mas...

Post has attachment
book review :: relasi mencari sahabat sejati
Assalammualaikum.. Alhamdulillah selesai mengkhatamkan.. Relasi.. mencari sahabat sejati.. hasil penulisan hilal asyraf.. apa yang boleh dikatakan.. wow!! memang sungguh membuka mata tentang mencari sahabat sejati.. sedikit sebanyak memang rasa kena tembak....

Post has attachment
I'm home...
Assalammualaikum.. Alhamdulillah.. akhirnya.. I'm home.. penerbangan pada malam jumaat.. alhamdulillah mendarat dengan selamatnya.. yang pastinya.. perasaan yang sangat SERONOK.. and for sure.. I need to take care of my little brother.. and a few things nee...

Post has attachment
perancangan 2014
Assalammualaikum.. sudah melangkah ke November.. tak lama lagi tirai Disember akan berlabuh.. maka bermulalah episod 2014.. macam terlalu awal saja nak buat perancangan kan.. tapi harapnya dengan ini aku sudah ada ketetapan.. firstly.. sambung master.. Insy...

Post has attachment
soon.. the day will come..
Assalammualaikum.. sapa sangka masa itu akan tiba.. secepat ini.. tanpa aku sempat untuk menyiapkan diri.. aku tak tahu untuk merespon.. gembira atau sedih.. sepatutnya aku gembira.. tapi ntah.. jauh di lubuh hati.. aku sedih.. yang teramat.. hanya dia yang...

Post has attachment
bila ianya salah.. ia tetap salah..
Assalammualaikum.. aku diduga.. aku tahu ianya salah.. tapi entah.. hanya kerana aku tahu mana limitation kami.. jadi aku tak kisah dengan yang lain.. kerana tak mungkin ia akan menjadi lebih dari itu.. lagipun.. aku tahu dia bukan calang2 orang.. aku hanya...
Wait while more posts are being loaded