Profile cover photo
Profile photo
Vrata dizajn d.o.o. - Protuprovalna vrata, Sobna vrata, Pregradne i klizne stijene
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Beton za vaš ulaz

Beton? Da, nismo pogriješili. Osim za temelje i zidove i igru otisaka na holivoodskoj stazi slavnih, materijal je koji neponovljivo izgleda pri ulazu u prostor, ostavljajući vas zadivljenim i na neki način pokornim. Iz iskustva tvrdimo: možete satima gledati u ova vrata: bez teksta i napola otvorenih usta od divljenja!

Venezia Materia najnovija je linija OIKOSovih protuprovalnih vrata u kojoj su predstavljena 6 posebnih modela. 6 je modela, ali bezbroj kombinacija jer kroz igru detalja, materijala i boja možete stvoriti onu svoju, posebnu. Osnovni materijal je beton ili puni hrast za one manje hrabre,a sa detaljima poput čelika ili bronce, staklenog ili poculanskog mozaika stvarate svoju priču i potpis.
Photo

Post has attachment
Akcijska ponuda sobnih vrata!

I mi se pridružujemo blagdanskim i siječanjskim rasprodajama i akcijskoj ponudi! Izdvojili smo dva modela sobnih vrata talijanskog proizvođača GD Dorigo: obložena vrata u bijeloj i boji izblijedjelog hrasta (jota), inače dvije najtraženije boje u prošloj godini.

GD Dorigo ističe se već 40 godina izuzetnom kvalitetom u proizvodnji, pazeći osim izborom materijala i na vrhunsku završnu obradu. Standardne visine i do 2100 mm, reverzibilnog otvaranja na lijevo/desno, prilagođena su završnoj ugradnji i potrebama stanogradnje gdje su moguće prilagodbe i do zadnjeg trena. Zbog završne laminatne obrade najotpornija na udarce, grebanje, vlagu te promjene temperature.
Photo

Post has attachment
OIKOS poziva arhitekte, dizajner i dizajnere unutarnjeg interijere da se pridruže njegovom novom nagradnom natječaju ‘Architettura d’ingresso’.

Prijava za natječaj je otvorena do 15.12.2014. Svi zainteresirani mogu poslati svoje radove na temu izrada rješenja za rezidencijalno arhitekturalno ulazno okruženje. Za taj zadatak natjecatelj mora izabrati bilo koja jedna ili više ulaznih vrata iz 6 OIKOSovih kolekcija i uklopiti ih u svoju viziju ulaznog okruženja: izgled zida, rasvjeta, hortikultura ako se za nju odlučite, u zadanim okvirima visine i širine. OIKOS već dugi niz godina kreira i odrađuje projekte pod nazivom ‘Project no limits’ gdje sa svojom izvedbom ostavlja bez daha i zaista nudi rješenja bez granica.
Neka od tih rješenja koja će vam dati smjer i inspirirati OIKOS je pripremio u print katalog koji vas zajedno sa pristupnim formularom čeka u Vrata-dizajn prodajnom prostoru, Selska Cesta 167,  a dio možete pogledati i na OIKOSovoj web stranici gdje i inače postoji kutak za vas.

Rad nagrađenog postat će stvaran i bit će izložen na OIKOSovom izložbenom prostoru na Made Expo International sajmu u Milanu, 18 do 21 Ožujka 2015. godine uz predstavljanje autora i upoznavanje sa svim relevantnim poslovnim partnerima i posjetiteljima koji će posjetiti OIKOSovo izložbeno mjesto.
Također autorski rad biti će sastavni dio OIKOSovih marketinških kampanja tijekom 2015 godine.

Sve informacije i pitanja u svako doba možete dobiti na info@vratadizajn.hr.

Sretno!
Photo

Post has attachment
Vrata-dizajn  d.o.o. zastupa nekoliko talijanskih proizvođača protuprovalnih i sobnih vrata, nudeći time širok izbor različitih stilova za svaki ukus i džep!
Uz custom made rješenja vrhunskog dizajna i kvalitete Oikos i Lualdi tu su i izabrani brandovi poput GD Doriga i Vighija koji uz odlične perfomanse nude i odlične cijene. Trenutno na posebnoj ponudi su Vighijeva protuprovalna vrata za 6.200 kn te izbor od 5 boja sobnih GD Dorigovih vrata od 1750 kn!
Kako izgledaju?
Dođite i pogledajte na prodajnom mjestu Vrata-dizajn u Selsku Cestu 137 u Zagrebu i uvjerite se sami!
Wait while more posts are being loaded