Profile cover photo
Profile photo
TRÍADE SERVEIS CULTURALS
104 followers
104 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Avui amb el Centre Excursionista els Blaus de Sarrià (Barcelona), que han fet una ruta de senderisme entre Ordal i el castell de Subirats, on els hem fet la visita.
Photo

Post has attachment
Ahir vam fer la segona ruta modernista teatralitzada a Vilafranca. Ha estat tot una feinada de documentació històrica i creació dels guions, en els que hem treballat col·laborant amb el Servei de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Vilafranca. Un nou producte turístic, d'oci i cultura que ha començat amb una gran assistència de públic i de bones crítiques. 
http://www.rtvvilafranca.cat/…/aquest-diumenge-es-va-fer-l…/

Post has attachment
Avui vàries families amigues de Viladecans en van demanar fer una activitat per compartir entre pares i fills i els van proposar seguir les pistes fins a trobar el tresor del nostre "estrany viatger d'Olèrdola", al Parc d'Olèrdola. Goiteu, goieteu com feien de brúixoles humanes!!. Sembla que s'ho han passat bé, i nosaltres també.
Photo

Post has attachment
Diumenge torna GUISLA LA REMEIERA, el personatge nascut a la ciutat medieval d'Olèrdola que us ensenyarà totes els remeis que utilitzava per cuidar de la salut dels seus conciutadans.
http://viapenedes.com/events/guisla-la-remeiera-2016-03-13/
Photo

Post has attachment
L'església de Santa Maria comença les obres de restauració i durant els propers mesos no es podran fer visites al seu campanar, un dels edificis més simbòlics de Vilafranca. Aquest proper cap se setmana de Fira del Gall ‪#‎firadelgall‬ teniu l'última oportunitat de fer la visita: http://goo.gl/RJqXWI
que serà ben dolça!!

Post has attachment
Desembre congelat. Avui, fent feina de prospecció arqueològica a les Borges Blanques. Quin fred!!
Photo
Photo
2015-12-03
2 Photos - View album

Post has attachment
Avui ens visiten 100 alumnes de les aules d'extensió universitària en un dia radiant a Castellet
Photo

Post has attachment
Esteu pensant en com fer lloc pels turrons i els canelons?
Wait while more posts are being loaded