Profile cover photo
Profile photo
Loodgieter in Hilversum - Mike's Totaaltechniek
5 followers -
Uw betrouwbare loodgieter in Hilversum
Uw betrouwbare loodgieter in Hilversum

5 followers
About
Loodgieter in Hilversum - Mike's Totaaltechniek's posts

Post has attachment
Er zijn twee handelingen die je zelf ook kunt verrichten bij de centrale verwarming en die je ook met regelmaat dient te doen. De eerste is het ontluchten van het systeem. Als de radiatoren een borrelend of tikkend geluid maken of niet meer goed warm worden, dan is het tijd om ze te ontluchten. Je werkt hiervoor van boven naar beneden in huis en begint met de hoogstgelegen radiator. Meestal bevindt de ketel zich op het hoogstgelegen punt. Draai het kraantje van de radiator open en laat daarbij de lucht ontsnappen. Als er water uitkomt, is alle lucht eruit. Pas op, want het water kan nog heet zijn. Dit doe je vervolgens voor alle radiatoren. Als dat klaar is, check je de waterdruk op de ketel. Als deze onder de 1,5 bar zit (meestal duidelijk aangegeven door een afwijkende kleur op de meter) dan dien je de centrale verwarming ook bij te vullen.

Post has attachment
Een loodgieter is vaak bezig met leidingen. Waterleidingen of gasleidingen. Toch is dat niet het enige wat een loodgieter doet. Een loodgieter kan namelijk ook helpen met het onderhoud aan de CV ketel, maar uiteraard ook met een verstopt riool. Een riool kan om tal van redenen verstoppen, en daar weet de loodgieter wel raad mee. Toch kunt u uiteraard eerst zelf proberen de verstopping te verhelpen, bijvoorbeeld met een zogenaamde plopper of met de bekende chemische ontstoppingsmiddelen. Het is echter vaak ook mogelijk om de verstopping te voorkomen. We geven daartoe enkele tips van de loodgieter.

http://hilversum-loodgieters.nl/riool-verstopt-voorkom-opnieuw-gebeurt

Post has attachment
Wie denkt er in de zomer nu aan de CV-ketel? Bijna niemand, maar het is zeker aan te raden! In de zomer kunt u namelijk CV-ketel onderhoud laten plegen, waardoor u er tijdens de koude dagen weer volop gebruik van kunt maken. Lees meer over de zomerwerkzaamheden van een loodgieter in ons blogbericht.

Post has attachment
Het is erg belangrijk dat uw gasfornuis goed is aangesloten. Wanneer het onjuist is geïnstalleerd kan het voor grote problemen zorgen. Lees verder in onze blog!

Post has attachment
Verwarming onder uw vloer? Het is tegenwoordig een populaire manier om uw huis te verwarmen. Tevens met de vloerverwarmingssystemen van tegenwoordig bespaart u een hoop energie.

Wat mensen vaak vergeten is het schoonmaken van de afvoer. Naarmate uw douche of wasbak vaak wordt gebruikt, blijft er een hoop vuil hangen in de afvoer. Maak daarom regelmatig de afvoer schoon, zo weet u zeker dat er geen kalkresten en ontstoppingen ontstaan.

Post has attachment
Wanneer u zelf van plan bent sanitair aan te leggen, kan het toch verstandig zijn om contact op te nemen met een loodgieter. Lees het artikel voor meer informatie.

Post has attachment
Veel mensen krijgen er mee te maken, het aan- of verleggen  van leidingen. Vanzelfsprekend wil dan ook niemand dat er een lekkage ontstaat tijdens het verrichten hiervan. Hieronder staat hoe dit voorkomen kan worden.

Post has attachment
Een lekkage in je woning of bedrijfspand is altijd erg vervelend. Er zijn altijd plekken die meer gevoelig zijn voor lekkages dan andere. Het artikel hieronder vertelt je wat de meeste lekkagegevoelige plekken zijn. Lees dus snel verder!

Post has attachment
Wateroverlast... Dat is wel het laatste waar u op zit te wachten! Lees daarom onderstaand artikel en zorg ervoor dat het u niet overkomt.
Wait while more posts are being loaded