Profile cover photo
Profile photo
Hafiz Rahim
1,118 followers -
Lifestyle Travel Blogger
Lifestyle Travel Blogger

1,118 followers
About
Posts

Post has attachment
Aku ada 3 keping kad lebihan TnG. Tambah dengan satu lagi kad yang aku selalu pakai, maka jumlahnya ada 4. Dan kalau ikutkan expiry date kat belakang kad tu pun, kesemuanya masih lagi boleh digunapakai untuk satu tempoh masa yang lama. Sehingga tahun…
Add a comment...

Post has attachment
Nothing much to say sebab minggu ni agak busy. Nak update entri kat blog pun tak sempat. Cubaan untuk memaksa diri menghadap laptop kebanyakannya berakhir dengan kekecewaan. Bila mata dengan sendirinya terlelap tanpa disuruh-suruh. Nasib baik laptop masih…
Add a comment...

Post has attachment
Awal Khair bangun ahad lepas. Jam 6.45 pagi dah siap-siap pergi mandi, sebabnya daddy dah janji nak bawa tempat special. Dia, kalau dah kata janji benda sesuatu benda, memang dia ingat. Tengah tidur lena pun boleh terjaga sendiri sebab nak tuntut apa yang…
Add a comment...

Post has attachment
Oh yeah. Hari ni berpeluang untuk test drive router baru, ASUS RT-AC1300UHP. Router ini hadir dengan fungsi dual band, 2.4Ghz dan juga 5Ghz. Of course percubaan aku menggunakan router ini adalah untuk mengetahui sejauh mana kemampuannya yang dikategorikan…
Add a comment...

Post has attachment
Tak lama dah nak cuti sekolah lagi. Masa ni berebut-rebut lah mak ayah tengah cari pakej-pakej ataupun tempat percutian menarik cuti sekolah untuk bawa ahli keluarga. Family time la katakan. Sama macam aku jugak, cuti sekolah adalah waktu terbaik untuk…
Add a comment...

Post has attachment
Seawal jam 10 pagi lagi kedai makan itik salai Masthar di Sungai Ramal, Bangi dah bermula operasi. Tergerak hati nak singgah ke sana apabila Khair yang beria ajak makan sana. Dia bagitahu makan kat situ best, sebab dia dah pernah datang dengan neneknya…
Add a comment...

Post has attachment
Alamanda dah memang jadi shopping mall favourite aku sejak mula-mula menetap di Bandar Baru Bangi lagi. Terutamanya apabila nak mencari sesuatu barang keperluan harian, memang disinilah aku datang mencari. Kelebihannya berkunjung kesini dek kerana…
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Rutin sebelum tidur, Khair selalu ingatkan aku untuk charge handphone dia. Aku pun, dari jauh iyakan je apa yang diberitahu tanpa berpaling pun sama untuk tengok dia ataupun cari dimana kedudukan handphone tu berada. Lepas tukar baju tidur dan pampers…
Add a comment...

Post has attachment
Satu perkara yang bermain di fikiran tatkala isteri mengandung, hospital mana yang nak dipilih untuk isteri lahirkan anak tu nanti? Of course, kalau fikirkan keselesaan memang akan pilih hospital swasta. Dan kalau boleh, hospital tu pula nak ada kat…
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded