Profile cover photo
Profile photo
Akmall Razlan
58 followers -
Bam!
Bam!

58 followers
About
Akmall's posts

Post has attachment
AKMALL RAZLAN ATELIER. JOM!!!
Assalamualaikum WBT Apa khabar semua? Well, untuk entry ini saya nak tunjukkan beberapa hasil kerja saya yang boleh dikatakan saya agak berbangga dengan apa yang saya buat. Alhamdulillah. So, inilah kerja-kerja saya. Saya tukang jahit sebenarnya, blogging n...

Post has attachment
The Jungle Book : Synopsis.
Assalamualaikum WBT, Hi everyone, good morning. In the last entry, *well, a few back actually , I did write a little bit about The Jungle Book, the Contemporary English Literature For Primary School Year 4.  CLICK HERE . As for this entry, I will write more...

Post has attachment
**
Assalamualaikum WBT, Apa khabar semua? Sihat ke? Saya baru je lepas ada program tadi kat kampung saya ni. Program Ceramah dan Pemeriksaan Kesihatan Peringkat Kampung Jenud 2017. Alhamdulillah, acara okay je.. tak ramai sebab ada kematian semalam, jadi hari ...

Post has attachment
Projek Perpustakaan Mini Kampung Jenud.
Assalamualaikum WBT, Apa khabar semua? Mesti semua sedang sibuk menonton Anugerah DFKL 2017 kan? apa-apa pun, saya jarang tengok drama Melayu, jadi, memang tak pandai sangat. Baiklah, untuk entry kali ini, saya ingin mendapatkan perhatian anda terhadap satu...

Post has attachment
I Will Keep On Writing.
Assalamualaikum WBT, Hi everyone, first of all, I would love to say thank you for your comment and for one particular comment, it said that my post has a lot of grammar mistakes. Well, thank you again for the comment. Secondly, English is my second language...

Post has attachment
Merapu Berisi.
Assalamualaikum WBT, *masih menulis blog ni sebab memang ini la tempat luahan perasaan dan buah fikiran yang PALING baik dan setaraf dengan Twitter. Yes, I tweet. Baiklah, hari ni adalah hari Ahad. As usual, hari Ahad adalah hari yang panas. Tak tau la pana...

Post has attachment
Jahat-jahat nak ke mana? NERAKA?
Assalamualaikum WBT, Ramai orang sekarang ni ada rasa dengki dengan orang lain. Kalau dengki yang membina takpe, meaning, kita jadikan kehidupan orang lain sebagai panduan dan try make our lives better. Ini tidak, dengki yang secara kejam. Setengah orang ad...

Post has attachment
Musim Tak Menentu, Jaga Keselamatan.
Assalamualaikum WBT, Apa khabar semua? Sihat ke? Saya ingin mengucapkan salam takziah kepada mereka yang berada di Melaka sebab terbabit dengan banjir kilat. Sekarang ni musim memang tak menentu, di tempat saya ni sekarang hujan lebat dan semalam ribu kuat,...

Post has attachment
Kesibukan Melampaui Batas.
Assalamualaikum WBT, Apa khabar? Alhamdulillah, saya sihat wehhh... ni tengah stress sebab terlampau sihat. Adoiii.. pening. Okay, ada yang bertanya, "Mall, ko tak buka kedai ke? Selalu tengok tutup je" Adoi... macamne nak jawab eh.  Ada je sebenarnya, cuma...

Post has attachment
SSM oh SSM!!!
Assalamualaikum WBT, Alhamdulillah, tahniah saya ucapakan kepada pasangan-pasangan yang telah mendirikan rumahtangga dan ucapan saya semoga perhubungan yang dibina kekal hingga ke akhir hayat. Baiklah, hari ni hari Khamis. Tadi saya nak pergi hidupkan SSM *...
Wait while more posts are being loaded