Profile cover photo
Profile photo
Akmall Razlan
58 followers -
Bam!
Bam!

58 followers
About
Posts

Post has attachment
Salaam Kembali!!!
Assalamualaikum WBT, Ya Ampunnn... lama sungguh tak menaburkan kata-kata di blog saya ni. Memang dah berhabuk, bersawang bagai lah.... Baiklah,  Assalamualaikum WBT, apa khabar semua? Semoga semuanya sihat hendaknya belaka. Saya ingin meminta maaf kepada se...
Salaam Kembali!!!
Salaam Kembali!!!
akmallrazlan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Salaam Ramadhan semua.
Assalamualaikum WBT, Apakah khabar anda semua? Tak lama lagi kita akan berpuasa, esok je dah kita akan berpuasa. Ya Allah, sekejapnya kan? Baiklah, marikan kita berazam untuk menjadi seorang Muslim yang lebih baik daripada hari-hari sebelumnya. Apakah kita ...
Add a comment...

Post has attachment
Salam Isnin.
Assalamualaikum WBT, Apa khabar, selamat pagi semuaaa... Okay, semalam adalah majlis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 3.0 *katanya. I am sorry, saya tak menonton pun, cuma tengok keputusannya sahaja. Entahlah kenapa, maybe dah tua kot. Hmmm... Or, mat...
Add a comment...

Post has attachment
Jom, REMPIT.
Assalamualaikum WBT, Apa khabar semua? Maaf kerana lama tak menulis, selalu tengok dan baca blog orang lain dalam FB dan di Website, tapi tu lah masa mencemburui. Kekadang, tatkala idea mencurah-curah bak air hujan, kita tengah menjahit pulakkk... macamne t...
Add a comment...

Post has attachment
Keep Your Faith.
Assalamualaikum WBT, Apa khabar semua? Sihat tak? Saya, alhamdulillah, sihat. Hari ini, saya nak berkongsi fasal REZEKI. REZEKI adalah perkara yang Allah tidak bagitahu kita, sama jugak seperti MATI dan ada satu lagi, saya terlupa. Hehe... maaf. Ingatkan sa...
Add a comment...

Post has attachment
AKMALL RAZLAN ATELIER. JOM!!!
Assalamualaikum WBT Apa khabar semua? Well, untuk entry ini saya nak tunjukkan beberapa hasil kerja saya yang boleh dikatakan saya agak berbangga dengan apa yang saya buat. Alhamdulillah. So, inilah kerja-kerja saya. Saya tukang jahit sebenarnya, blogging n...
AKMALL RAZLAN ATELIER. JOM!!!
AKMALL RAZLAN ATELIER. JOM!!!
akmallrazlan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
The Jungle Book : Synopsis.
Assalamualaikum WBT, Hi everyone, good morning. In the last entry, *well, a few back actually , I did write a little bit about The Jungle Book, the Contemporary English Literature For Primary School Year 4.  CLICK HERE . As for this entry, I will write more...
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum WBT, Apa khabar semua? Sihat ke? Saya baru je lepas ada program tadi kat kampung saya ni. Program Ceramah dan Pemeriksaan Kesihatan Peringkat Kampung Jenud 2017. Alhamdulillah, acara okay je.. tak ramai sebab ada kematian semalam, jadi hari ...
New Interesting Manuscripts
New Interesting Manuscripts
akmallrazlan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Projek Perpustakaan Mini Kampung Jenud.
Assalamualaikum WBT, Apa khabar semua? Mesti semua sedang sibuk menonton Anugerah DFKL 2017 kan? apa-apa pun, saya jarang tengok drama Melayu, jadi, memang tak pandai sangat. Baiklah, untuk entry kali ini, saya ingin mendapatkan perhatian anda terhadap satu...
Add a comment...

Post has attachment
I Will Keep On Writing.
Assalamualaikum WBT, Hi everyone, first of all, I would love to say thank you for your comment and for one particular comment, it said that my post has a lot of grammar mistakes. Well, thank you again for the comment. Secondly, English is my second language...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded