Profile cover photo
Profile photo
ILYFAEG Kawan
4 followers
4 followers
About
ILYFAEG's posts

Post has attachment
**
Maybe I'm too emotional but I know this is real. It has been almost 6 years since CFS that we know each other. To live without ILY after this may be hard. Takde lagi lepak bilik Jan sbb nak wifi. Takde lagi lepak nusaibah safiyyah sbb nak makan sesama. Takd...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
**
Biodata ILYFAEG tiup habuk, sarang labah-labah new background, new header bebeh. aku syak setahun jugak blog ni sendu jeee. meh kita up story sikittt.  mula-mula kita start dari akak sulung iaitu saudari Nuruljannah aka jan. beliau sulung sbb birthday pal...

Post has attachment
TAHUN BARU YEAYYY!
Assalamualaikum. hai korang. hahhahaha. buat apa tu? nak letak emoticon tapi xde la pulak Dah 2016 weh. kejap gler masa berlalu. dan sekarang kita masih lagi bertarung, berperang, berstress dengan exam. cewahhh. hahahaha. Saja je ni. rajin nak taip. padah...

Post has attachment
CONCLUSION 2015
First sekali aku nak ucapkan terima kasih kat korang sebab bertambah lagi satu tahun kita berkawan.semua perangai baik buruk aku korg terima..ada masa tetiba rasa gembira gelak tak ingat dunia,pastu rasa nak marah tak tentu pasal.. *btw aku terharu gila kor...

Post has attachment
#ILYFAEGVacay
Hello Kedah ! Hello Penang ! PM masih tak puas hati sebab nak tujuh tujuh join. hahaha Terima kasih family Amir :) We keep this love in photograph, We make this memories for ourselves,

Post has attachment
#IIUMInterns2
tajuk takda kaitan dengan entry nak tulis. weyh intern dah nak habis.tahniah jann,ckin,mar bunga api..kebaboom lepas ni tengok mar makin matang la sebab time intern dia yang bekerjaya sekali. jann pun dah tak jadi anak jepun dah aku rasa.hahaha ckin pasni...

Post has attachment
Hikayat ILYFAEG
Apa itu ILYFAEG? Hikayat ILYFAEG bermula lebih kurang setahun yang lalu. Ke dua tahun yang lalu? Entah. Tak ingat, Hahaha. Ramai gila yang tanya ILYFAEG tu apa. bila suruh teka, mostly dapat teka sampai ILY je, yang lain tu entah apa apa entah dorang mengar...

Post has attachment
selamat petangggg :D
Assalamualaikum. hai korang. cam lemah tak bermaya gler aku. hahhahaha. vacuum sawang-sawang so far, okay ajo intern aku. rilek tapi ada je keje. hahaha. so far. acewahh. hahhaa. okay tapi rasa cm takde kawan. memang la ada kawan tapi rindu doh nak gelak ...
Wait while more posts are being loaded