Profile cover photo
Profile photo
Arib Ismail
About
Posts

Post has attachment
Bye barak. Jumpa lagi tahun depan πŸ‘‹ Sorry datang tak bagitau tadi. Saja kasi zepraisss πŸ˜›πŸŽ‰
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zatizai kata pakai Jeju Aloe kat The Face Shop tu kalau nak muka flawless macam dia. Maka gigihlah aku ke Pavi cari benda ni πŸ˜‚
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Jenis tak suka letak gambar model / artis jadi wallpaper sejak azali lagi.ο»Ώ Baik model / artis laki ke perempuan aku rasa geli nak jadikan wallpaper. Prefer pakai stock wallpaper dalam phone tu je huhu
Photo
Add a comment...

Post has attachment
So true πŸ˜”
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hello bae 😘
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Aku perhati je dua orang ni follow unfollow dekat Twitter. Haha nampak sangat stalk. Tapi sedih jugak kadang kadang. Kalau ada masalah share lah :(
Add a comment...

Post has attachment
Rindu zaman blog. Rindu nak tweet benda personal. Jadi kat sini je lah tempat nak share benda-benda personal ni. tumblr.aribismail.comο»Ώ
Photo
Add a comment...

Pukul 3.30 pagi dan suddenly rindu dengan geng geng #twtup :(
Add a comment...

Post has attachment
Hari terakhir sebagai rakyat. Goodbye twt_malaysia! :')
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded