Profile cover photo
Profile photo
Joel Alegret
161 followers
161 followers
About
Joel Alegret's posts

Post has attachment
Llamps i Arc de Sant Martí. Foto feta amb el mòbil, m'ha sortit de xiripa :-) 
Photo

Post has attachment
Ni WhatsApp ni LINE ni res, la solució definitiva és i serà Google Hangouts. Proveu-lo i em dieu. 

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has shared content
Tan natural como mover las manos [VÍDEO]
http://www.enriquedans.com/2012/07/tan-natural-como-mover-las-manos.html

Me ha gustado este producto de Leap Motion, disponible ya en pre-encargo por $75 para ser entregado en diciembre de este año o enero del que viene, por dos razones: en primer lugar, por la naturalidad del uso de la interfaz. Tanto si hablamos de algo tan habitual como hacer scroll en una pantalla, de ampliar o reducir con el movimiento de dos dedos, de uso de controles en juegos de todo tipo, de acciones como la manipulación de objetos en 3D o de dibujar y escribir en el aire, lo que vemos son acciones plenamente intuitivas, algo tan natural como mover las manos.

Post has attachment
Us recomano el tant el bloc, com les fotos com el vídeos d'aquest aventurer Llacunanec

Post has attachment

Post has attachment
Aplicació per Android pels que dinen de menú. Pots accedir als menús diaris de moltíssims restaurants i trier el que més t'agradi, sense sorpreses de darrera hora ;-)

Post has attachment
Internet ha de continuar sent LLIURE. Què és SOPA? Aquest vídeo ho explica molt bé. Està en anglès, però si pitgeu el botó CC el podeu veure amb subtítols. VAL LA PENA. A l'estat espanyol hi ha una cosa semblant tot i que menys restrictiva que és la Llei Sinde. Hem d'estar alerta. Perquè com que Internet és global ens afecta a tots. Internet està a tot arreu, als ordinadors, als telèfons mòbils, ... Ens podem quedar sense aquesta LLIBERTAT i quedar sotmesos al que els governs vulguin que veiem,accedim, sentim, ... SOPA/LLEI SINDE TRENQUEN INTERNET !!!
Wait while more posts are being loaded