Profile cover photo
Profile photo
GJA Slotenservice
About
Posts

Post has attachment
U heeft ongetwijfeld wel eens van mensen gehoord dat zij vertrokken zijn zonder hun huissleutel mee te nemen. In een dergelijke situatie hebben zij zichzelf dus buitengesloten. Is dit bij u ook het geval? Of bent u vergeten de sleutel uit de binnenzijde van de deur te halen? Dan heeft u uzelf ook buitengesloten. De vraag is dan: hoe gaat u ervoor zorgen dat u toch weer in uw woning komt? Op deze vraag zijn verschillende antwoorden mogelijk. Heeft u haast om uw woning weer binnen te komen na buitensluiting? Schakel dan direct een slotenmaker in.
http://slotenmakerszwijndrecht.nl/spoed-buitensluiting-verhelpen

Post has attachment
Een huis binnendringen door een koevoet tussen de deur en het kozijn te zetten is al lang niet meer de voornaamste inbraakmethode. Net zoals de techniek de afgelopen jaren niet heeft stilgestaan, hebben inbrekers ook niet bepaald stilgezeten. Er zijn tegenwoordig manieren om binnen de kortste keren een woning binnen te komen en dat maakt het dat een inbreker steeds vaker ongestoord zijn gang kan gaan. Eén van de manieren die momenteel veel gebruikt wordt om in te breken in een pand, is kerntrekken. Maar wat maakt deze methode eigenlijk zo populair?

Post has attachment
Het wordt ’s avonds weer eerder donker en dat zal er waarschijnlijk toe leiden dat inbrekers de komende periode een stuk actiever zijn dan in de zomermaanden. Wanneer uw deuren beveiligd zijn met een enkel sluitpunt, doet u er goed aan om deze zo snel mogelijk te laten vervangen. Deuren met een dergelijk slot zijn namelijk makkelijk te forceren. U kunt er daarom beter voor kiezen om uw deuren te voorzien van meerpuntssloten. Maar waarom zou u kiezen voor een dergelijk slot?

Post has attachment
U moet er toch niet aan denken? Net terug van werk of van de vakantie? Wij helpen u graag bij het buiten houden van inbrekers. Lees het nu in ons nieuwe artikel!

Post has attachment
Door een connectie met een meldkamer maakt u uw woning nog veiliger. Wanneer u een alarmsysteem installeert kunt u deze koppelen aan een meldkamer. Als het alarm dan afgaat zullen er meteen hulpdiensten worden ingeschakeld. Lees hier meer over in het artikel. 

Post has attachment
Het kwijt raken van je sleutels is nooit fijn. De tijd die je kwijt raakt aan het zoeken kan je veel beter besteden aan nuttige doeleinden. Leg daarom je sleutels om een vaste plek of maak gebruik van een opvallende sleutelhanger. Lees voor meer tips het onderstaande bericht. 

Post has attachment
Welkom op onze pagina. Wilt je meer weten over onze diensten bekijk dan de website. 
Wait while more posts are being loaded