Profile cover photo
Profile photo
yana majidee
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment
Masih Belum Ada Rezeki
L ebih setahun tak menulis & jenguk blog ni.. Konon-konon sibuk dengan kehidupan harian.. Sebenarnya, berusaha meneruskan hidup.. Wedding ticker kat sebelah menunjukkan dah 3 tahun 3 bulan & 5 hari kami berkahwin tapi masih belum dikurniakan zuriat.. Belum ...

Post has attachment
Senarai Lagu Gamelan Majlis Resepsi
U huk, uhuk.. Berhabuk dah blog ni.. Lama tak menulis.. Masa bongkar fail-fail lama dalam external hard disk, tetiba terjumpa fail lagu yang saya download untuk majlis resepsi dulu.. Burn CD lagu sendiri siap2 bagi kat DJ.. Tetiba terkenang memori mengurusk...

Post has attachment
Review Hantaran Tunang to Him (Adik Bongsu)
S eperti biasa, alasan klise saya, penyakit M punca utama tidak update blog.. Harap masih ada yang sudi baca blog cabuk yang selalu bersawang ni.. H arini, saya nak buat review tentang hantaran Majlis Tunang Adik Bongsu saya.. Dari pihak kami kepada pihak l...

Post has attachment
Dugaan berumah-tangga - Adik yang pregnant dulu..
S alam Isnin Biru.. Maaf, blog saya dah tumbuh lumut.. Sejak lepas kahwin, banyak dugaan yang kami suami isteri tempuhi.. Jatuh bangun kami lalui berdua.. Lebih setahun kami bernikah, tapi masih belum ada rezeki untuk menimang cahaya mata.. Kali ini post ag...

Post has attachment
Dugaan berumah-tangga - Adik yang pregnant dulu..
S alam Isnin Biru.. Maaf, blog saya dah tumbuh lumut.. Sejak lepas kahwin, banyak dugaan yang kami suami isteri tempuhi.. Jatuh bangun kami lalui berdua.. Lebih setahun kami bernikah, tapi masih belum ada rezeki untuk menimang cahaya mata.. Kali ini post ag...

Post has attachment
Review - Hantaran to him
S alam Menyambut Ramadhan.. Esok dah mula puasa.. Ini tahun pertama kami menyambut puasa di rumah sendiri.. Tahun lepas, lagi beberapa hari nak raya kami sibuk pindah masuk rumah sendiri.. Jadi memang tak sempat sangat feel berpuasa di rumah sebab sibuk men...

Post has attachment
Hantaran to him
S alam Menyambut Ramadhan.. Esok dah mula puasa.. Ini tahun pertama kami menyambut puasa di rumah sendiri.. Tahun lepas, lagi beberapa hari nak raya kami sibuk pindah masuk rumah sendiri.. Jadi memang tak sempat sangat feel berpuasa di rumah sebab sibuk men...

Post has attachment
1st Anniversary - 31.05.2014
L ambat post.. Saya pun kadang-kadang tak pasti apa yang buat saya terlalu sibuk.. Tapi kami sama-sama sibuk.. Jadi memang tak sempat nak celebrarate bagai.. Cuma Shah bagi hadiah yang comel (psst, harga emas masih murah sekarang ni.. sila ambil kesempatan..)

Post has attachment
Resepsi - Review DIY Pulut Kuning
H arini, saya nak review tentang pulut kuning 2 tingkat yang di-DIY-kan oleh mak & makcik-makcik saya untuk Majlis Resepsi.. Mula-mula niat hati nak tempah kek je.. Malas nak pikir banyak.. Tapi makcik-makcik saya bersungguh-sungguh suruh buat pulut kuning....

Post has attachment
Sistem Pendaftaran Rumah Mampu Milik Negeri Johor - eRumah Johor
B erita baik untuk warga Johor yang bercadang memiliki rumah mampu milik dan kos rendah. Kerajaan Negeri Johor menyediakan sistem pendaftaran secara online, eRumah Johor :  erumah.johor.gov.my . Website ni dilancarkan oleh YB Datuk Seri Khalid. K orang bole...
Wait while more posts are being loaded