Profile cover photo
Profile photo
Edo Plantinga
119 followers
119 followers
About
Posts

Post has attachment

Symposium: Professionals doen het zelf! Over professionele ontwikkeling van onderop. (29 januari 2015 in Den Haag)

#Seriousambtenaar #Deell #TheCrowd #HRM 
De wereld verandert in hoog tempo. Netwerken worden belangrijker en kennis veroudert steeds sneller. Hoe zorg je dat je organisatie én de mensen in je organisatie dit kunnen bijbenen? Een organisatie is tenslotte zo slagvaardig als de professionals die er werken. Organisatieontwikkeling begint dus bij professionele ontwikkeling. 

In dit symposium delen drie initiatieven hun ervaringen.

Meer info & aanmelden via http://www.deell.eu/symposium
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has shared content
Wil je meedenken over hoe de website van Train Je Collega kan worden verbeterd? Zie alvast de bekende verbeterpunten op https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvNi3uy7GygGdHpmMy03dTF0Sy1PVE1PWVR6bmR4QWc&usp=sharing. Heb je aanvullingen? Doe dan mee met deze Hangout. Ik (Edo) zal mijn scherm met jullie delen en zo kunnen we er samen doorheen wandelen. De site wordt ook dit jaar weer gesponsord door LimoenGroen, dus ik durf niet te beloven dat alles ook gebouwd gaat worden, maar alle input is in ieder geval welkom!

Voor deze Hangout heb je een Google+ account nodig, een webcam en de Google Talk plugin. Vraag je plaatselijke nerd of hipster om je hierbij te helpen.
Add a comment...

Post has attachment
Heb je vragen of feedback over de nieuwe website? Stel ze tijdens deze Google Hangout en we proberen je verder te helpen. In deze sessie willen we ons vooral richten op de nieuwe site; bij voldoende animo kunnen we altijd nog een tweede meer algemene hangout organiseren.
Hier heb je een Google+ account voor nodig, een webcam en de Google Talk plugin. Vraag je plaatselijke nerd om je hierbij te helpen!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded