Profile cover photo
Profile photo
Queen Teratai
200 followers -
Saya bknla yg terbaik... tp saya cuba utk menjadi yg terbaik!!
Saya bknla yg terbaik... tp saya cuba utk menjadi yg terbaik!!

200 followers
About
Posts

Post has attachment
BLOG : Temporary CLOSED!!!
Assalammualaikum.... Rindunya pada blog sendiri & juga blog kawan-kawan! Lama tak menyinggah kat rumah u all.. Rumah sendiri pun tak termasuk apatah lagi nak masuk rumah orang ye tak? Mana yang ada facebook saya tahulah serba sedikit perkembangan kawan-kawa...
BLOG : Temporary CLOSED!!!
BLOG : Temporary CLOSED!!!
queenofbutterfly.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Queen Teratai commented on a post on Blogger.
baik layanan suami pd isteri insyaAllah baik juga layanan isteri pada suami.. ;)
Add a comment...

Post has attachment
Queen Teratai commented on a post on Blogger.
sepatutnya semua suami perlu tahu akan tanggungjawab ini... insyaAllah bahagia rumahtangga.. hidup berkasih syg bersama isteri & anak2... 
Add a comment...

Post has attachment
Queen Teratai commented on a post on Blogger.
moga kita dijauhkan dari sifat mengadu domba ni.. mmg sgt bahaya.. pnh terjadi pada kawan baik sya at last mereka bercerai sbb perihal mengadu domba ni.. Nauzubillah...
Add a comment...

Post has attachment
JSD : PROMOSI COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE!!!
Assalammualaikum Promosi Hebat Collagen Delimalicius White Keluaran Jamu Susuk Dara  Harga Sekotak RM100 1.Pembelian 2 Kotak pada Harga RM150.00 (Harga asal RM200) 2.Secara Automatik anda layak menjadi agen JSD 3.Untungnya jadi agen JSD, setiap pembelian dg...
Add a comment...

Post has attachment
Khamis Spontan #37
Khamis Spontan #37
Khamis Spontan #37
queenofbutterfly.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Queen Teratai commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
Wordless Wednesday - BAHAGIA itu PILIHAN...
Assalammualaikum.... SAYA BAHAGIA.... JOM ZIKIR..... p/s: belum sempat buat entry sebab bz dengan kerja.. Almaklumlah... 2 minggu cuti.. haruslah kerja berlambak ;)
Wordless Wednesday - BAHAGIA itu PILIHAN...
Wordless Wednesday - BAHAGIA itu PILIHAN...
queenofbutterfly.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Queen Teratai commented on a post on Blogger.
Alhamdulillah.. rezeki juga tu sbb x melayang RM300... hehehehe
Add a comment...

Post has attachment
Wordless Wednesday - Wanita Hari Ini TV3
Assalammualaikum... Tempat : Sri Pentas, TV3 Rancangan : Wanita Hari Ini Tarikh : 25/02/2014 Topik : Janin tidak lekat... Apa puncanya??? Story dia later on la yer... busy dengan kerja di opis... ;) p/s: Ingat Ben Ashaari je ke yang masuk TV? hahahahaha gur...
Wordless Wednesday - Wanita Hari Ini TV3
Wordless Wednesday - Wanita Hari Ini TV3
queenofbutterfly.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded