Profile cover photo
Profile photo
KakkonenOnYkkonen
Kakkonenonykkonen.fi on yksinkertaisesti verkon paras tarjouskanava, josta löydät alennukset joka tuotteeseen!
Kakkonenonykkonen.fi on yksinkertaisesti verkon paras tarjouskanava, josta löydät alennukset joka tuotteeseen!
About
Posts

Post has attachment
Kun haluat pankkilainaa joustavasti, niin Komplett Bank on varmasti kärkipäästä, mistä kannattaa lähteä "surffaamaan" lainoja läpi. Siinä on 3kk euriboriin sidottu selkeä alk. 4,9%:n viitekorko ja meillä on paljon hyvää sanottavaa yleisesti pankista: http://kakkonenonykkonen.fi/arvostelut/komplett-bank-kokemuksia/

Koko arvostelusta löydät kokemuksia ja tarkemmatkin tiedot. Tiesitkö, että voit hakea pankista joustoluottotarjouksen ilmaiseksi, eikä se ole sitova? No nyt tiedät ainakin. Pankki on vakavarainen ja vaikka se on kohtuullisen uusi Norjasta tullut pankki, on se alkanut kiinnostamaan suomalaisia yhä enemmän ja enemmän. Resepti on selkeä: pieni korko, ei kiinteää maksuaikaa ja joustavuutta enemmän kuin muilla toimijoilla!

Post has attachment
Uudistunut, mutta vanha Ege lainaa tasaisella 50% korolla aina 100 - 2800 euroa ilman vakuuksia ja takaajia: http://kakkonenonykkonen.fi/arvostelut/ege-kokemuksia/ todella pitkällä kokemuksella.

Profiili on ollut alempana, mutta nyt Ege on taas pinnalla. Asiakkaita sen sijaan palvelulla on ollut aina tasaisesti ja se ei yllätä. Se myöntää yhtä asiallista korkokattoa noudattavaa pikavippiä kiinteällä korolla. Maksuaika menee aina summan mukaan alkaen 2 kuukaudesta aina vuoteen asti.

Hinnastosta näet selvästi kulut ja mitään piilokuluja ei ole, EIKÄ myöskään tekstiviestikuluja, vaikka jossain palstoilla tälläistä vielä 2016 vuonna on pauhattukin. Tämä on myös laitonta, mitä tulee Suomen lakeihin & säännöksiin.

Post has attachment
Etsitkö ulkoilu- tai retkeilyvarusteita? Siinä tapauksessa yksi Suomen johtavimpiin kuuluva Scandinavian Outdoor: http://kakkonenonykkonen.fi/arvostelut/scandinavian-outdoor-kokemuksia/ saattaa olla kauppa, johon kannattaa tähdätä - ja verkossa tietenkin.

Valikoimaa on laajasti ja kaikki kovan luokan (75+) brandit löytyvät kaupasta, kuten esim. Peak Performance ja Jack Wolfskin... Tuotteita ja varusteita on joka tasolle, niin aikuisille ja lapsille. Scandinavian Outdoorilla on huikean pitkä kokemus 1970-luvulta ja verkkokaupasta on erinomaiset kokemukset yleensäkin!

Saat mm. ilmaisen kotiinkuljetuksen yli 99 euron tilauksille ja 100 vuorokauden palautusoikeuden. Myös tarjouksia ja jopa alennuskoodeja on ajoittain tarjolla. Tarjouksia oikeastaan on päivittäin ja tälläkin hetkellä GO EXPO -Winter -messujen jyllätessä saat monia tuotteita huippualennuksin!

Post has attachment
Haluaisitko markkinoiden selkeimmän ja samalla jopa halvimman nk. "suoran pikaluoton"? Tätä Credigo on: http://kakkonenonykkonen.fi/arvostelut/credigo-kokemuksia/

Sen on saanut korkeat tähdet ja Geotrust luo turvallisuutta hakijalle. Palvelin on huippusuojattu. Hakeminen on helppo homma verkossa 5 minuutissa, päätös annetaan aina heti. Jokaiselle hakijalle tehdään luottoarvio, jonka perusteella päätös annetaan. Rahasiirto tehdään jo heti 15 minuutissa, mutta huomioithan, että kuitenkin vain silloin, kun Credigo on auki.

Lue lisää kokemuksia palvelusta ja avartava esittely, millainen pikalainapaikka onkaan kyseessä ja tee omat johtopäätökset sitten. Mikäli pikalainaa yleensäkin tarvitset tai olet muuten vain kiinnostunut vertaamaan lainoja.

Post has attachment
Etsitkö luottokorttia, mutta sellainen tuntuu olevan kiven alla? Luottokorttia vastaava vaihtoehto löytyy Limiitiltä: http://kakkonenonykkonen.fi/arvostelut/limiitti-kokemuksia/

Limiitti on jatkuva luotto 500 - 2000 euroa, jolla teet nostoja suoraan omalle tilille verkkopalvelua käyttäen. Avausmaksua ei ole ja uuden asiakkaan ensinosto on jopa tonniin asti täysin kuluton. Miltä kuulostaisi?

Limiitin korko (todellinen vuosikorko) alkaa 49,77 %:sta ja mitä nopeammin se maksetaan takaisin, sen vähemmän kuluja kertyy. Kerrassaan loistava vaihtoehto luottokortille ja hyvin moderni sellainen.

Post has attachment
Kaikki haluavat parhaan lainatarjouksen ja sen saaminen ei todellakaan ole mikään kansansalaisuus, vaan jokainen voi kilpailuttaa monta palvelua ja sitä kautta valita halvimman lainan.

Me teimme kuitenkin tästä vieläkin helpompaa ja kokosimme kaikki parhaat palvelut, jotka kilpailuttavat sinulle lainatarjouksia! Joukossa on myös pari pienemmän lainantarjoaa ja tietenkin 0 % korolla, koska tarjouslinjoilla mennään: http://kakkonenonykkonen.fi/blogi/parhaat-lainatarjoukset-netista/

Voit saada 2000 euron lainaa 0 % korolla (tosin lyhyellä maksuajalla), mutta sitten kaikki pankkilainat ja kulutusluotot lähtevät 4,5 % todellisesta vuosikorosta (tämä on aina hakijakohtainen tarjous, joka tulee kilpailutetuilta pankeilta). Ei muuta kun nappaan paras ja halvin lainatarjous heti yhdellä hakemuksella!

Post has attachment
Mikä on netin nopein kulutusluotto? Tai pikemminkin, mistä sen saa? Samalla voi kysyä kuinka se eroaa pikalainasta? Vastaus tähän on Ostosraha, jonka esittely löytyy täältä: http://kakkonenonykkonen.fi/arvostelut/ostosraha-kokemuksia/

Ostosraha on vartissa maksettava kulutusluotto ja se eroaa pikalainasta heti ainakin korkonsa puolesta. Myös lainasummat ovat 10000 euroon asti ja pikalainaluokittelu, jos sellaista yleensäkään enää on, menee tyypillisesti 100 - 1000 euron haarukkaan. Palvelusta saat lainaa heti ja joustavasti, sillä maksuvapaitakin on tarjolla, maksuaika on 12 - 72 kk. Lainan voit käyttää viihteeseen, lainojen yhdistämiseen, kodinkoneisiin, autoon, remontointiin tai lomamatkaan.

Koska kyseessä on nopea laina, se sopii todella hyvin silloin, kun tarvitset rahaa nimenomaan nyt, etkä ylihuomenna tai ensiviikolla. Suosittelemme Ostosrahaa, jos olet nopean rahan tarpeessa. Korkopuoli on ok ja todellinen vuosikorko on 29,74 % esim. 10000 euron lainassa 72 kk maksuajalla.

Post has attachment
Lainaaminen on syksyn ja joulun aikana "aktiivisimmillaan" ja silloin ihmiset kilpailuttavat keskimäärin eniten kulutusluottoja. Siksi vertailemme myös paljon niitä ja seuraava ehdoton suosikiksi jo noussut palvelu on: http://kakkonenonykkonen.fi/arvostelut/rahalaitos-kokemuksia/

Rahalaitos on palvelu, josta saatat saada sen 24 lainatarjousta tuosta noin vain yhdellä ilmaisella nettihakemuksella. Lainan suuruus valitaan vapaasti 500 - 50 000 eurosta, kun lainalaskurissa taas laina-aikaa saa vierittää 15 vuoteen asti alkaen 12 kuukaudesta.

Lainalaskuri vielä hoitaa siinä samassa sinulle lainan kuukausieränumerot pöytään, tai ainakin arvion niistä. Tutustu palveluun, pyydä tarjous ja sinua odottaa suurella todennäköisyydellä "aina edukkaampi laina", kuten palvelu sivuillaan mainostaa.

Post has attachment
Kun tuli sanottua, että ei makeaa mahan täydeltä, niin yksi vielä. Kyseessä on Matti! Ja tiedätkö kuka Matti? No se, jota ei pidä päästää Kukkaroon. Suomilimiitin ultratarjous on nyt 2000 euron ensinosto ilmaiseksi: http://kakkonenonykkonen.fi/arvostelut/suomilimiitti-kokemuksia/

Mut nostossa on kuitenkin rajoitettu 15.11. pvm eli tarjous päättyy silloin ja sitten mennään taas vanhaan malliin (oletettavasti) ja ensinoston saa tonniin asti ilman kuluja.

Suomilimiitti lainaa heti netistä joustavasti 10 - 2000 euroa pitkällä max. 49 kk maksuajalla. Älä pääästä MATTIA KUKKAROON ja tutustu palveluun. Lue kattava esittely ja kokemuksia - tee sitten päätöksesi.

Jos yleensäkään olet "extrarahan" tarpeessa. Ps. kannattaa tai pitää muistaa, että ilmaisnostossa on siis vain kuukauden koroton maksuaika, joka on 2000 eurolle kohtuullisen lyhyt. Muuten korkoa maksetaan normaaliin tapaan.

Post has attachment
Ei laiteta kaikkia herkkuja heti, ettei maha täyty, mutta tämä tarvitsee kyllä laittaa. Koska joulu lähestyy, niin monilla on jonkinlaisen "kotin" tai luotontarve. Tai sitten luottokorttia joudutaan vinguttamaan. Tarjoamme teille toisen vaihtoehdon, joka on: http://kakkonenonykkonen.fi/arvostelut/zmarta-kokemuksia/

Zmarta on alkaen 4,99 % pankkilaina (tämä siis todellinen vuosikorko). Palvelu on erilainen, sillä se kilpailuttaa sinulle rahoitustarjoukset tuosta noin vain ilmaiseksi. Ei me aikaakaan, kun saatte jo monta lainatarjousta. Näissä on näkyvillä kaikki ja palvelua voi käyttää ihan kuka vaan parikymppinen luottokelpoinen ilmaiseksi!

Lainaa saa netistä heti 500 - 50000€ eli tuota haarukkaa kyllä löytyy ja isompi kotti jouluksi ja loppuvuodeksi suurempiinkin tarpeisiin onnistuu ihan hyvin.
Wait while more posts are being loaded