Profile cover photo
Profile photo
Florans group
129 followers -
Ставам все по-добър в това,което правя!!!
Ставам все по-добър в това,което правя!!!

129 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Но не е нужно да се харесваме на всички или да се доказваме излишно в този корпоративен свят, като хабим енергия в обяснения и празни приказки. Затова днес възнаграждаваме Клиентите си с карта „V.I.P.Loyalty.Club.“. Тази карта е само за тези, които ни се довериха през последните години. За влизане в клубът е нужно доверие и лоялност, за което трябва факторът Време. Без него, сме загубени. За това от 2017 година ще раздаваме повече подаръци откогато и да е било на хората, чиито доверие сме спечелили. Повече услуги, повече усмивки и повече продукти. Защото знаем, че: „Вчера е минало. Утре е загадка. Но Днес е ПОДАРЪК. А какво правим с подаръците? Радваме им се-Сега!“

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
За това много пъти съм заставал на онзи „кръстопът“ когато бях още ученик в 7-8-ми клас, и съм се питал „какво да избера да правя през остатъка от живота си“, което да е отвъд външните ограничения на пари, слава, престиж. Което да искам с цялото си сърце и душа да правя ден след ден, час след час, минута след минута и да знам как мога да прекарам разумно и организирано времето си, което ми е „дадено“ тук на Земята.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
„Нищо от това, което правите в живота си не трябва да заслепява истината за вашия ум, като по този начин омаловажава удоволствието от преживяването и осъществяването му.“

Post has attachment
Можем да възнамеряваме и целеполагаме смело, но нека и оставим място за Божествената промисъл и уместност. Докато сме в човешко тяло, все още ще можем да виждаме само една стъпка напред. Докато Бог, Вселената, енергийното поле – както и да наричате онази съзнателна и мъдра енергия отвъд материята, Тя и Той вижда друга уместност в сбъдването или несбъдването на някое наше желание и цел. От голямата перспектива пъзелът изглежда по различен начин и свързването на определени парченца просто не е най-доброто за нас. Само някои от семенцата които сме посяли, ще покълнат и дадат плод.

Post has attachment
Проблемът е, че ако чакаме абсолютно всичко в живота ни да се подреди по начина, по който искаме, преди да обърнем внимание на любовта, най-вероятно ще чакаме цяла вечност.
Wait while more posts are being loaded