Profile cover photo
Profile photo
Nurul Asfiza
20 followers
20 followers
About
Posts

Post has attachment
JURUTEKNIK KOMPUTER FT17
Assalammualaikum... Selamat SORE semuanya.. heee Hari ni merupakan hari terakhir di dalam tahun 2015... 31 DISEMBER 2014... WAH banyak betul kenangan di Tahun ni... HAIshhh....!! Sayang sebenarnya nak tinggalkan Tahun yang penuh bermakna ni... TAhun depan m...
Add a comment...

Post has attachment
Tips dan Pantang Larang Mengambil Supplement
Assalammualaikum... Heee.... :) Pantang larang semasa mengambil supplement adalah perlu kerana dapat menjadikan usaha kita itu menuju kejayaan...:) SO... BAGI YANG AMBIL SUPPLEMENT: U all hendaklah : Minum air masak sebanyak yang mungkin... 25kg = 1 liter a...
Add a comment...

Post has attachment
NO-Make Up
Assalammualaikum... Alahai.... Nak cerita kat ampa semua, minggu ni ngan minggu lepas jadi satu 'peel' kat aku... Aku MALAS MAKE UP... Haaahaa... Pagi-pagi mai keja lepas solat subuh, aku tempek Wonder Glow sikit krim siang tu sudah... hahaha Aku rasa macam...
NO-Make Up
NO-Make Up
nurulasfiza146.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
HEB-LAX
Assalammualaikum.... Pagi ni nak share pasal herb lax.... Ada testimoni dari group Jutawan okeh!! "2hari lupa nak makan.. 2 hari tu jugak idok la membuang teman ni.. Mlm tadi telan 4biji trus.. Pagi tadi grok..grek..grok grek perut.. Sekali masuk toilet... ...
HEB-LAX
HEB-LAX
nurulasfiza146.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Set Pantang
Assalammualaikum...  Hye..:) Hari ini nak bercerita tentang set pantang... YA!! Set pantang yang sangat pantang dari parent yang anak-anak dia tak nak berpantang... HA? tak faham? abaikan... hehehe Set berpantang sebenarnya dulu-dulu kita kena makan ubat tr...
Set Pantang
Set Pantang
nurulasfiza146.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BUNGA KERTAS
Assalammualaikum... Hee.. Rasa nak tidur je bila cuaca redup macam ni... Kena plak dengan Aircond kat dalam bilik ni... Bertambah-tambahlah syaitan duk hasut suruh tidur... ekeke...:) HTC suami aku hehe pinjam HP Hee... Masuk office arini, Cikgu Tan suruh a...
BUNGA KERTAS
BUNGA KERTAS
nurulasfiza146.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
BASUH KERETA
Assalammualaikum.. Anda pernah basuh kereta? Confirmlah pernah kan... OK nak cerita tentang my HUBBY yang suka sangat basuh kereta.. Tak kiralah hujan ke panas ke basuh tetap basuh... HAHAHA!! Berlainan pulak dengan aku, hujan ke tak ke aku tetap malas nak ...
BASUH KERETA
BASUH KERETA
nurulasfiza146.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Taman Jubli Perak, Sungai Petani
Assalammualaikum...:) Nak bercerita tentang Taman Jubli ni... Mak aiii... ramai gila orang kat sini... Al-maklumlah cuti sekolah... Hari Khamis (Hari Krismas) kami dua laki bini pergi, ramai gila orang hee... Hari Sabtu pagi pun kami pergi, ada senamrobik t...
Taman Jubli Perak, Sungai Petani
Taman Jubli Perak, Sungai Petani
nurulasfiza146.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Langsir Rumah by Che Puteh
Assalammualaiku...:) Haaa... Mesti ampa tertanya-tanya siapakah Che Puteh tu kan..:) Yes!! She is my mum... hehehe OMPUTIH plak.. :p Okeyh!! Sangatlah jimat kami dua laki bini, g beli langsir kat Alor Star nun jauh di sana lepas makan kenduri... Heee... bal...
Langsir Rumah by Che Puteh
Langsir Rumah by Che Puteh
nurulasfiza146.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
TEMUDUGA PENOLONG PEGAWAI PENGUATKUASA N27
aSsaLamuAlaiKUm...:) Tengok tulisan aku arini, nampak sangat gementar kan... Hahah Aku sebenarnya nak cerita pasal Interview ni sebab al-maklum lahhhh aku First TIME dapat sepanjang hidup aku 25 tahun ni... hahaha... Wei!! Takut aku BMI confirm dah fail... ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded