Profile cover photo
Profile photo
Anna M Arnau
94 followers -
Terapeuta Gestalt I Sistèmica- Terapeuta Breu Estratègica
Terapeuta Gestalt I Sistèmica- Terapeuta Breu Estratègica

94 followers
About
Posts

Post has attachment

Manca de confiança en nosaltres mateixos.

Fracassar en un projecte porta a dos moviments:
1.- He d'esforçar-me més i veure on he fallar i millorar l'estratègia o
2.- La valoració negativa de les capacitats, (excés d'exigència) d'autofustigar-se ( no puc, no serveixo..)
Els primer l'energia els empeny cap a un canvi, millora superació... els segons cap endins i en posar l'atenció en les incapacitats (introjeccions: ja em deia el meu pare que no servia per res.. ) fent que creixin les raons per creure que són certes aquestes autopercepcions (veu interior que em va recordant aquell cop que vaig fracassar). I tot plegat limita cada cop més. Comencen a evitar, posat excuses..justificant, racionalitzant... Sense saber que cada cop que evitem la nostra "incapacitat" ens demostra com en som realment d'incapaços i poc a poc entrem en un cercle del que nosaltres mateixos hem anar perdent prespectives i esperances de sortir.

A teràpia Estratègica veurem noves maneres de veure'ns, ampliant la mirada en que si hi ha, bloquejant les accions d'aquest assetjador interior que lluny de ser el nostre aliat s'ha convertit en el nostre pitjor enemic limitador i castrador.

Només amb l'acció es construeix l'autoestima. Així l'aconsegueix el nadó que comença a caminar, arriscant-se en un passadís ple d'obstacles, caient i tornant a aixecar-se. La superació li proporciona una valoració encertada- positiva d'ell mateix.

Como dice el proverbio chino:

Cada uno de nosotros duerme cada noche con un tigre al lado. No puedes saber si éste, al despertar, querrá lamerte o despedazarte.

Anna M Arnau- Terapeuta-
Centre de Fisioteràpia- Carla Güibas
972250715 hores convingudes.
Photo

Post has attachment
Viure en semillibertat dona als cavalls la salut física i emocional per poder treballar en plenes condicions. Donar el millor d'elles per tal de que la teràpia esdevingui un plaer tant per elles com per els nois/és que interactuen amb ells.
Respectar el seu descans entre una sessió i l'altre els permet tornar a connectar i està disponible per quan sigui requerida.
Anna M Arnau- Terapèuta
PhotoPhotoPhoto
4/11/17
3 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
La força d'un poble unit.

Post has attachment
Impotència, dolor...quan tens ordres de no deixar passar a la teva gent per anar a votar...i el cor és trenca.

Post has attachment
Compulsions.
....cada prohibición lleva consigo el placer de la transgresión, y cada intento por no pensar no hacer más que recordar todavía con más fuerza lo que se quiere o unlvidar...
Aquí intervenim cercant maneres per sortir d'aquest patró.
TBEstratègica.
Photo

Post has attachment

Parlem de la Teràpia Breu Estratègica.

"Alí Babà abans de morir va deixar als seus quatre fills 39 camells d'herència. El testament exposava de quina manera havia de ser distribuïda aquesta herència: al fill gran li tocava la meitat, al segon fill un quart, al tercer una octava part i al més jove de tots una dècima part dels camells. Els quatre germans estaven discutint amb preocupació, perquè no aconseguien posar-se d'acord, ni trobar la fórmula per dividir els camells segons les instruccions del seu pare. Passava per allà un “savi”, que, atret pels crits i la disputa, va intervenir resolent d'aquesta manera casi màgica l'afer. El savi va afegir el seu camell als 39 que tenien els germans d'herència i va començar a dividir, mentre els quatre germans se'l miraven atònits: al més gran li va donar 20 camells, al segon n'hi va donar 10, al tercer 5, i al quart 4. Fets els càlculs, va pujar al camell que sobrava, que va considerar que era el seu i va continuar el seu viatge.”
(Nardone, 2004).

La vida està plena de situacions problemàtiques, per tothom; cada un de nosaltres afronta aquestes realitats o situacions problemàtiques de la manera que creu més convenient, de la manera que li és més pràctica o segons el que és capaç de realitzar. Precisament aquesta diferència en la resolució dels problemes amb els que ens trobem a la vida pot generar la
continuïtat i la perseverança de la situació problemàtica arribant fins i tot a complicar-la encara més i aconseguint que esdevingui un cercle viciós.
Les persones, tal i com es demostra en la societat amb freqüència, tenim dificultat en canviar els nostres punts de vista i els nostres esquemes comportamentals, fins i tot quan sabem que aquests són inadequats, és per això que quan una temptativa de solució que no funciona és repetida i reiterada, no només no resol el problema, sinó que el complica, fins arribar a l'esmentat cercle viciós, en l'interior del qual el que es fa per canviar alimenta la persistència del que s'ha de canviar.
Font: Ester Nart
http://www.cfisioterapiacarla.es/
Anna M Arnau- Terapeuta.
Photo

Post has attachment
Arriba setembre i tornem amb les activitats habituals, teràpia, intervenció i meditació....

Per uns instants... respiro, escolto el meu cos, les meves emocions, les necessitats que tinc i els dono un lloc.
Viure el present és ser conscient de tot això en aquest instant precís. Sortint de les ancles del passat (rememorant, recordant. condicionant el que vaig viure) o projectant cap el futur (viure l'incertessa, ansietat voler controlar...) l'aquí i ara és l’únic real, l'etern present.

La meditación
Es una técnica de relajación mental que sigue tres pasos:
• Relajación.
• Apertura a una realidad más allá de las implicaciones del intelecto.
• Vivir el presente como la experiencia de la auténtica naturaleza de la mente.

El sabio no se deja hipnotizar por lo que piensa. Su realidad es ver con simplicidad.

Si hi esteu interessats ho fem els dimecres al vespre.

http://www.cfisioterapiacarla.es/
Photo

Post has attachment
No sóc d' aquí ni sóc d'allà.
Tot tots els que són exclosos pugnen per tenir el seu lloc. En el sistemes la por a ser destruïts davant el canvi, l arribada de nous membres, noves maneres de fer, veure, viure, crea tensions. Uns que per por rebutgen, altres que empenyen per pertànyer.
Sempre ha sigut i és així.
Què cal fer?
Ordenar, reconèixer, honrar el nostre origen i el seu.
És un treball molt necessari, imprescindible, a les escoles, al nostre entorn, als nostres pobles.
No és complicat i pot ser el canvi que ens cal.
Hi ha un lloc per cadascun, reconéixer els orígens d'uns i dels altres, sumar vivències i vida.
Tots tenim dret de pertinença, qui perd els orígens, perd identitat.
Quantes més arrels, més fortes són les branques, riques, diverses, colorides i plegades configuraran el nostre arbre. ( Poble, país..)
Tot el que és imposat tendeix a resistència, tot el que és acollit arrela...
Anna M Arnau. Terapèuta Sistèmica.
Photo

Post has attachment
L'energia del sistema ens porta a descobrir els que van ser ignorats, els assumptes que van quedar sense donar-los el lloc que els correspon. Els buscadors estan beneïts per els sistema, per cercar, per aprendre, per donar amorosament a cadascú el lloc que per llei de pertinença li toca, els que no van ser plorats, acomiadats, reconeguts..honrats.
Llavors per el sistema i als seus membres corra la corrent amorosa, els que ja no hi són descansen en pau els que viuen ho fan en el present i mirant cap el futur, la vida!
Cada constel.lació és una gran oportunitat per qui ve a treballar i un gran acte de generositat cap el constel.lador que es posa al servei.
Anna M Arnau- Terapeuta.
Centre de fisioteràpia Carla Güibas.
Photo
Wait while more posts are being loaded