Profile cover photo
Profile photo
GW Leidingtechniek
2 followers
2 followers
About
Posts

Wist je dat we alles kunnen zien wat er online over jou of je bedrijf wordt gezegd? Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd! Met Coosto Global kunnen we analyses maken in maar liefst 200 landen en 150 talen!Benieuwd hoe er in rest van de wereld over je gesproken wordt? Geef ons eens een belletje en we zoeken het uit.

Post has attachment
Tijdens het teamuitje van 23 december waren ook onze nieuwe collega's aanwezig. We stellen ze graag in het nieuwe jaar aan je voor. Weet jij al wie het zijn?
Photo

Post has attachment
Als je internationaal werkt kom je ook internationale begrippen tegen. Wist je bijvoorbeeld dat KLIC in België KLIP heet. Dit staat voor Kabel Leiding Informatie Portaal. Gelukkig verstaan we elkaar verder prima.

Post has attachment
Wat doe je als je level 1 hebt uitgespeeld? Dan ga je verder naar het volgende level. Dit keer gaan we onder begeleiding van Putmans Next Level 'knokken' voor de nieuwe norm van ISO 9001. Welke eindbaas zou ons daar te wachten staan?

Post has attachment
Iedereen bereiken voor zijn verjaardag valt voor de sint niet altijd mee, zeker als het gaat om de heren van GW Leidingtechniek B.V.
De mannen zijn vaak te vinden op en in de grond, dus de sint komt speciaal voor hen van de daken en voelt zich dan een echte bofkont.
De sint is over deze rijm nog niet helemaal tevree, hij vraagt jullie hulp dus rijm met hem mee...
ps. geniet van jullie heerlijk avondje!
Groet,
Sint & Piet
Photo

Post has attachment
Better safe than sorry, voorkomen is beter dan genezen... Dagelijks zijn we bezig met het veilig uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Arveco helpt met deze veiligheid. Ze verzorgen de opleidingen, kleding en keuringen om onveilige situaties te voorkomen. Wij voelen ons veilig dankzij jullie!

Post has attachment
De ene audit is nog maar net afgerond of we beginnen weer aan de volgende. Uiteraard met de enige en belangrijkste reden: waarde toevoegen voor onze opdrachtgever. Dit keer komt een auditer van van Aboma voor de audit CO-2 prestatieladder niveau 3 en ISO 14001. Een belangrijke audit als het gaat over duurzaamheid.
Photo

Post has attachment
Heb je ons al gespot in Regio in Bedrijf? Een paginavullend artikel in het regionale business to business vakblad. Een blad vol met interessante bedrijven die zomaar je buurman kunnen zijn ;-) http://ow.ly/K5bv305xLC7
Photo

Post has attachment
Kijktip: Als de Dijken Breken vanaf 5 november om 20.25u op NPO 1.
Maar serieus.. Wat als de dijken breken? Om een nieuwe watersnoodramp te voorkomen zijn Waterschappen altijd bezig met onze bescherming.
Dankjulliewel Waterschappen
#ADDB
Wait while more posts are being loaded