Profile cover photo
Profile photo
Shafiqa JR
i want you ! :D
i want you ! :D
About
Posts

Post has attachment
Cough cough. Hack hack. Stay back.

Post has attachment
8 Jenis Makanan Untuk Menjadikan Mata Anda Lebih Sihat !
Tak semua orang bertuah memiliki penglihatan yang sempurna. Tetapi mengekalkan penglihatan yang sempurna bukanlah sesuatu yang diperolehi tanpa usaha. Mungkin kini banyak rawatan moden yang boleh merawat penglihatan, tetapi jika anda tidak yakin dengan rawa...

Post has attachment
Ujian dan Rahmat
Konflik-konflik yang seringkali hadir dalam kehidupan seorang manusia merupakan qada’ dan qadar (ketentuan) daripada Allah S.W.T. Kita yang namanya hamba, sangat perlu untuk sedar dan menerima hakikat bahawa sesungguhnya antara tujuan penciptaan manusia ada...
Ujian dan Rahmat
Ujian dan Rahmat
noorshafiqa95.blogspot.com

Post has attachment
Hukum menyambut Halloween
Assalammualaikum :) Pika sempat lagi main-main game halloween yang ada diatas carian google tuh :3 hihi -,- Apa itu Halloween ? Halloween itu adalah tradisi perayaan malam 31 Oktober (nasib bukan 30 okt . hihi) di negara-negara yang berbahasa Inggeris yang ...

Post has attachment
Today is my BIRTHDAY :D
Assalammualaikum :D wuhuu ~ Harii ni 30/10/2013 bersamaan dengan hari rabu genap sudahlah umur Pika . ahahaha . HAPPY BIRTHDAY TO ME 3x.... hmmmm x celebrte pun -_- xpaa laa yg penting happy :3  dapat wish dari kawan2 :3 nii jak laa yg smpt untk d screen cp...

Post has attachment
Rakaman CCTV Pegawai Bank Di tembak mati .
Ada tengok berita tadi ?  Rakaman CCTV melibatkan kejadian pegawai bank mati ditembak yang tersebar di internet . Petaling Jaya : Rakaman video kemera litar tertutup (CCTV) yang memaparkan babak sebelum Norazita Abu Talib , pegawai operasi Ambank , di temba...

Post has attachment
Jambatan Berhantu ?! Seram !
Gambar atas tu ialah sebuah jambatan yang kelihatan sangat menyeram kan ! huh ! Tapi macam x menyeramkan pun . hahh ! jum tengok jambatan yang seterusnya ;)  Tapi gambar jambatan yang kedua nii diharapkan agar kepada orang yang berpenyakit seperti sakit jan...

Post has attachment
Rahsia Kejayaan Dunia dan Akhirat
Sebelum ini kita pernah dengar rahsia kejayaan usahawan berjaya , rahsia kejayaan pelajar cemerlang dan rahsia kejayaan rumah tangga . :) tapi kita jarang dengar rahsia kejayaan yang menggabungkan dunia dan akhirat . Seperti mana yang kita tahu Islam itu ad...
|Colorful life|
|Colorful life|
noorshafiqa95.blogspot.com

Post has attachment
Sii Dia Birthday ! :D
Assalammualaikum :) Hari Jadi Ag Mohd Safiq :) Xdapat sambut samasama  Just nyanyikan dia lagu hari jadi :) B'kol sampai puas hati (Ada freekol) Oke The End Happy Birthday To Ag Mohd Safiq :) smoga panjamg umur d murahkan rezeki .  P/s: Simple entry :)
|Colorful life|
|Colorful life|
noorshafiqa95.blogspot.com

Post has attachment
Rahsia pinggang Ramping , Perut Kempis
Selain tubuh ramping , ramai wanita menginginkan perut yang kempis dan rata . Olahraga bukan sahaja boleh membantu mengekalkan perut kempis dan rata tetapi juga boleh dilakukan dengan pengambilan makanan sihat dan seimbang . T idak dinafikan ramai mencuba d...
|Colorful life|
|Colorful life|
noorshafiqa95.blogspot.com
Wait while more posts are being loaded