Profile cover photo
Profile photo
Yie Weezer
372 followers
372 followers
About
Posts

Post has attachment
Mangga Asam Boi
Assalamualaikum wbt... Selamat menyambut ramadan kpd semua rakan blog dan pembaca.. Okey..satu entry pantas mlm ni.. "Mangga Asam boi"...rezeki ramadan.. Harga sebotol rm10 sahaja..mangga fresh dan sudah pasti anda puas menikmatinya kerana rasanya yang seda...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
JOM TAMBAH SAHAM AKHIRAT
(((Assalamualaikum..wbt))) Salam sejahtera kepada semua pembaca yg sudi click ke blog ni.. Entry kali ni mengimbau kembali saat kampung saya dilanda banjir lumpur..Hampir 9 bulan berlalu namun kesan2 nya masih terlukis di sesetengah dinding2 rumah mahupun b...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Petua Merawat Kuning (Jaundis)
(((Assalamualaikum...wbt))) Disaat menunggu kelahiran, Setiap Ibu bapa mesti mengimpikan anak yang sihat dan comel..dan sudah tentu sayunya hati apabila melihat anak yang dilahirkan sihat tiba2 disahkan mengalami jaundis. Tahap bacaan jaundis yang terlalu t...
Add a comment...

Post has attachment
SUJUD SYUKUR
(((ASSALAMUALAIKUM...WBT..))) Setinggi-tinggi rasa syukur kehadrat Ilahi diatas segala nikmat dan rezeki..Ingatlah bahawa segala rezeki yg di perolehi adalah daripada Allah swt dan hanya dengan Izin Allah semuanya..dan tiada daya serta kekuatan melainkan de...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Repair Kipas Yg tak Laju
(((Assalamualaikum..wbt))) Hari ni nak share cara repair kipas meja yang tiba-tiba jadi slow.. Ok, Biasanya kipas yg elok laju tiba2 jd slow ni..tak lain tak bukan..capasitor problem.  Try bukak dulu..kemudian tukar capasitor  Semasa nak beli capasitor, pas...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
BEG PERCUMA DARI SHELL
 (((Assalamualaikum..wbt))) Beg percuma dari Shell??! tajuk je gempak..mana ada Shell nk bagi percuma mcm tu je.. Sebenarnya hadiah untuk Minyak Pelincir..Beli kt stesen minyak Shell je dpt ni, kalo beli kat kedai sparepart xdenya percuma tp harga kt sparep...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded