Profile cover photo
Profile photo
nor lyna
78 followers -
insyaallah be a good dentist, die is confirm
insyaallah be a good dentist, die is confirm

78 followers
About
Posts

Post has attachment
GA NURUL YUI COLLECTION
untung sabut timbul..  untung batu tenggelam.. untung saya wallahualam jom join GA ni.. tambah kenalan ^_^ nak tau lanjut click kt banner atas ni.. selamat menyertai GA ini :)
GA NURUL YUI COLLECTION
GA NURUL YUI COLLECTION
linaishak.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
FIRST MINI GA BY NANIE DEAN
banyak story nak share.. tapi belum cukup rajin nak post... oleh itu.. jom tambah rakan blogger dengan sertai GA ^_^ cara menyertai: 1.follow blog nanie dean 2.copy dan link kan banner kat atas ni ke entry cik nanie 3.buat entry dengan tajuk : 1st mini GA b...
FIRST MINI GA BY NANIE DEAN
FIRST MINI GA BY NANIE DEAN
linaishak.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
segmen blogwalking by Dayang Deno
lama dah xupdate blog ni.. so ternampak segmen blogwalking... merajinkan diri update juga blog ^_^  nantikan entry yg seterusnya
segmen blogwalking by Dayang Deno
segmen blogwalking by Dayang Deno
linaishak.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
giveaway birthday AZHAFIZAH
zhu ni sheng ri kuai le >_< selamat hari lahir ++ happy birthday @@ sanah helwah ukhti AZHAFIZAH ^^ semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. be a good muslimah i_i bertambah umur kita semakin dekat umur kita kepada kematian.. renungan bersama ;) s...
giveaway birthday AZHAFIZAH
giveaway birthday AZHAFIZAH
linaishak.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
teka-teki
Apa yang xserupa tapi sama? Tomeynye Kura-kura dan love; -kura2 ni haiwan love to organ -kura2 yani bagi love tu aini bagi -Kura2 dapat 2014 love dapat 2013 -kura2 dari dubai love dari egypt Tapi dua2 sama sbb keychain N function dy ad torchlight Sme2 comel...
teka-teki
teka-teki
linaishak.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
takziah..
dia jiran saya.. merangkap kawan rapat saya sejak kecil.. selalu tunggu saya balik tadika nak main sama2. selalu petang2 teman saya main n ronda taman.. teman berbasikal saya... kami xsama sekolah rendah.. tapi kami rapat.. kami akan pergi ngaji sama.. bila...
takziah..
takziah..
linaishak.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Rm1000 angpow giveaway
  untung sabut timbul.. untung batu tenggelam.. untung sendiri wallahualam  jom sertai... Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my       if get rm300, what i want to do? oh firstly i will saving rm100 to pay my loan (biar sedikit lama2 jadi bukit) and the...
Rm1000 angpow giveaway
Rm1000 angpow giveaway
linaishak.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
nor lyna commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
Doctor ^_^
top 10 reasons to date a Doctor >_<  dating dengan doctor ad2 bbrpe kebaikan jom tgk ap dy :) 1.they are smart... -they went through a lot of scholing to get where they are at. - they had  to take sciences and maths that would make the  average head spin *_...
Doctor ^_^
Doctor ^_^
linaishak.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
christmas tree (o_O)
wanna share 1 video about  saying ' merry christmas ' in Islam allowed or not happy holiday
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded