Profile cover photo
Profile photo
nur aliya
27 followers
27 followers
About
Posts

Post has attachment
Cerita Persiapan Berhari Raya :)
Assalamualaikum Teringin nak jadi patung barbie :') Hai korang, ape cete? yo2 wassup beb. Aku dah lama gila tak update blog. Last cete pasal SRK. Apakah SRK? SRK stands for Shah Rukh Khan lah! Sbenarnya ade aku nak cete pasal cete dilwale yang terbaru tu. A...
Add a comment...

Post has attachment
Shah Rukh Khan "King of Bollywood"
Assalamualaikum... Kali ni aliya nak bercerita berkenaan dengan Shah Rukh Khan. Asal Shah Rukh Khan? Takde mamat lain ke ko nak cete? Heloo, aku minat dia ok, ko tak minat dia mesti ko tak nengok cete dia an? huhuh Kenal Shah Rukh Khan ni sebenarnya dalam c...
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Memikat Hati Abah
Assalamualaikum... Hello everyone, kita bersua kembali bersama saya dalam segmen resepi memikat hati abah :) Okay, mcm mana nak mulakan cete ni erk? Sebenarnya aku yang teringin nak makan, Eh, spoil betul la ingatkan mmg nak masak betul2 tok ayah dia. hahah...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Kegiatan Ekonomi Di Kampung Kami :)
Assalamualaikum...           Hello, dah lama kita tidak bersua :D Hari nie aliya nak bercerita sedikit perihal Kampung aliya iaitu Kg Parit Hailam Darat aka PHD. Haaaa, PHD??? Jangan memain, kita org walaupun orang kampung tapi kita org ada phd! HAHAHA Takd...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
The End of Marketing Presentation
Bapak, ekstem kau orang selfie erk. Haa, kalau nak tahu, dorang2 nie budak kelas aku, tapi ada la budak kelas accounting. Aku nie budak IBM. Korang tahu tak IBM tuh apa? Jangan korang cakap IBM tuh sejenis syarikat yang ternama tuh erk. Apa kejadah aku amik...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Hari Raya Aidil Adha :)
Aliya sedang bertakafur bersama Hawa.  Bila sebut pasal raya je, aliya teringat masa duduk kat intec dulu first time aliya tak balik raya. Feeling sedih sangat. Tapi, apa mampu buat, banyak gila assignment nak kena submit. Tau2 jela duduk intec kan. Tapi se...
Add a comment...

Post has attachment
Girls Day Out!
                Kelihatan kami sedang bersantai di lantai yang agak bersih juga.           Kekekeke.
Kelihatan budak 3 orang merempat di CIMB kad ATM machine yang mengandungi
beribu or mungkin berjuta di dalamnya. Ahaks! Bukan calang2 tau tempat kita
orang ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded