Profile cover photo
Profile photo
wawa lalola
29 followers
29 followers
About
wawa's posts

Post has attachment
my first video !

Post has attachment
MY FIRST TEST
hye guys .. . ary ni aq da start test untuk sem 4 .. tp first exam pon tak berjalan dgn baik ... ary ni aq ade exm inverstment and statistic (in real estate) test statistic ok tp tu la exam invest pulak yg bermasalah ... maslah g aq hdapi td , ape yg kitorg...

Post has attachment
RINDUNYE WEIIII !!!
salam guysss :) hari ni aku bosan sangat-sangat ..   roommate aku ada kelas lak petang ni ... housemate aku yang lain semuanaya cuti  .. cuti mid sem .. so aku dudk sorang la kt rumh yang besar ni ... bila dah mula bosan aku pon godee-gode la lppyaku ni .. ...

Post has attachment
CASTING CALL : JOM JADI MODEL
hye guys .. ada diantara korang yang nak cuba naib untuk jadi model or pernah berangan-rangan untuk jadi medel ..if korang berbakat and nak cube nasib korang boleh lahh cuba CASTING CALL yang dianjurkan oleh REMAJA .. manalah tahu nasib menyebelahi korang k...

Post has attachment
update balik :)
salam ... hye guys :) dah lama aku tak update blog ni .. dahh berkulat aku tengok blog aku ni ... by the way aku memang tak de masa .. lagi pon aku tak de "fulus" nak beli top up tok bb aku ni .. so now bile dah ada rezki sikit dapat la aku bayar bb aku ni ...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded