Profile cover photo
Profile photo
Marya Yusof
2,367 followers
2,367 followers
About
Marya's posts

Post has attachment
Koleksi Terkini Sephora Malaysia!
¡Hola Linda! Que tal? (How are you doing?) I hope all of you are doing great!  Semua orang suka untuk kelihatan cantik... termasuklah diri saya sendiri... I still remember when I was a kid, I always wanted to be beautiful... but more desperately wanted to f...

Post has attachment
Good News Are Everywhere!
¡Hola! Cómo está? Alhamdullillah, hectic months finally over... but still, a long way to go! Year end is waiting and waving... Good news are everywhere, thanks God of the universe... I think I have done my best and I rest my case with Allah swt.  Good news ...

Post has attachment
Giving options! Take it or leave it :)
    Salam Sejahtera!   Tangan terasa gatal nak update ... rasa seronok tengok rakan-rakan blogger lain yang update blog , update status di FB dan sebagainya, sangat kagum bila semua dapat bahagikan masa antara kerjaya family dan dunia maya...   Saya cuba ju...

Post has attachment
Take it or Leave it!
    Salam Sejahtera!   Tangan terasa gatal nak update... rasa seronok tengok rakan-rakan blogger lain yang update blog, update status di FB dan sebagainya, sangat kagum bila semua dapat bahagikan masa antara kerjaya family dan dunia maya...   Saya cuba juga...

Post has attachment
PRE-ORDER: GIRDLE B'FEMME!
Salam Sejahtera! Apa khabar semua? Rindunya nak berblog tapi sekarang banyak komitmen tak sempat pun nak menjengah apalagi untuk update ... Terima kasih pada yang sudi datang bertanya khabar & baca past stories and 'like' my page ... ada juga yang sudi add ...

Post has attachment
Sebulan di tanahair 2...
Assalammualaikum wbt. Feliz Lunes! Minggu ke-3 kembali bekerja! Hurrmmm... Real life in Malaysia, totally not the same as before... Dua hari lagi dah nak masuk tahun baru... masa untuk mengutip energi & caj-caj positif...  Sekarang ni saya masih 'poll'. Mas...

Post has attachment
Sebulan di tanahair...
Assalammualaikum wbt. Hola! Harini hari ke-4 saya mula bekerja... Cabaran betul bila terpaksa tinggalkan anak, walaupun tinggal dengan mak mertua... sedih sebab beberapa tahun ni tak pernah berenggang lebih dari 5 jam... Dengan si kecik tu lagi... bayangkan...

Post has attachment
To blog or not to blog...
Assalammualaikum wbt. Hola! Hi everyone! How I missed all of you badly... blogger friends, acquaintances & silent readers... and of course my Peruvian friends, sisters/brothers in Islam which are far far, thousand miles away from me... sobs Alhamdullillah...

Post has attachment
Pengalaman Memakai Bengkung B'Femme! :)
Assalammualaikum wbt. Hola cariño! Eid Mubarak to all!  Harini saya nak share pengalaman memakai bengkung (korset/ girdle ) bersalin normal & caesar B'Femme!  Oh ya! Saya hanya share benda yang saya rasa berbaloi & selepas merasai sendiri keberkesanannya bu...

Post has attachment
Pengalaman Memakai Bengkung B'Femme! :)
Assalammualaikum wbt. Hola cariño! Eid Mubarak to all!  Harini saya nak share pengalaman memakai bengkung (korset/ girdle ) bersalin normal & caesar B'Femme!  Oh ya! Saya hanya share benda yang saya rasa berbaloi & selepas merasai sendiri keberkesanannya bu...
Wait while more posts are being loaded