Profile cover photo
Profile photo
Lookingout trouwfilm en trouwfotografie Haarlem
About
Posts

Post has attachment
Trouwen op een kasteel is niet alleen leuk, maar romantisch. Dit kasteel is bij uitstek de locatie om te trouwen. Natuurlijk laat je de beelden vast leggen door een professionele videograaf en bruidsfotograaf. Oh ja, met een trouwambtenaar als Jelle Kuiper zit het met de humor ook wel goed.
Add a comment...

Wist je dat #foto+video of iets specifieker #trouwfotoentrouwvideo zeer populair is. De prijs valt reuze mee. Neem even contact met me op voor een pixelscherpe offerte.
ps. Wees er snel bij #bruidsparen2019 regelen nu al hun #trouwreportage voor het voorjaar en de zomer. Meestal zijn de weekende populair.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Herfst 2018 is de trouwmaand voor bruidsparen met karakter. Wil je #Trouwfotografie combineren met een #trouwfilm laat dan even wat van je horen. Lekker met de Rolls Royce tussen de herfstbladeren in het al schemerende licht. #Kasteel Hooge Vuursche wacht op je met de gasten. Ook #kasteel de Haar is een prachtige locatie in de Herfst. Hetzelfde geldt voor kasten Wijenburg in Echteld#. #Herfstbruiden zijn prachtig.
PhotoPhotoPhoto
08-12-2018
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Nog een maandje en dan zit trouwjaar 2018 er weer op. Een jaar met veel emoties voor de grote dag. Jullie trouwdag. Hebben we al een trouwjurk op het oog? Hoe zit het met de trouwlocatie, de trouwringen en de trouwauto? Kiezen we voor alleen trouwfotografie of doen we ook met trouwfilm? Hoe dan ook, 2018 was een prachtig jaar voor bruidsparen, maar ook voor mij omdat ik kennis heb mogen maken met bijna altijd hele leuke spontane en hartelijke trouwkoppels en hun familie. Ook mocht ik filmen en fotograferen op fraaie locaties aan zee, bij een kasteel of zomaar ergens in een bos met fantastische herfstkleuren. Wat we ook hebben geleerd is dat trouwen in de herfst bijna net zo mooi kan zijn als trouwen in de zomer. Het weer zat bijna altijd mee, zelfs in november. Wanneer 2019 net zo wordt kan het niet fout gaan.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
29-11-2018
26 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
#Prijs trouwfotograaf. Tip! Let bij het aanvragen van een offerte goed of de #trouwfoto's wel echt door dezelfde fotograaf zijn gemaakt en niet zijn gepikt van een andere site. Helaas gebeurt dat. Daar kan je achter komen door meerdere trouwfoto's van hetzelfde stel en eventueel contactgegevens op te vragen.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
10-05-18
11 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Wanneer je een #trouwfotograaf inhuurt voor je #bruiloft weet je niet alleen zeker dat je professionele #trouwfoto's ontvangt, maar ook dat de creativiteit en kwaliteit op hoog niveau staat. Henk en Marielle trouwden in #Schiedam en we hadden lekker de tijd om een fraaie #fotoshoot te maken van het #bruidspaar en hun dochters.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
28-04-18
11 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Vier je je trouwfeest in Amsterdam en wil je een fotoshoot in een industriele omgeving dan is Museum 't Kromhout in Kattenburg zeker een fantastisch decor voor je trouwfotografie.
Photo
Photo
11-04-18
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Trouwen doe je in stijl en in een fastastische trouwauto. Misschien past zwart-wit wel het meest bij deze trouwfoto.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wil je een combinatie van #trouwfoto + #trouwfilm? Vraag dan even naar de
voordeligemogelijkheden voor je #trouwdag.
PhotoPhotoPhotoPhoto
01-04-18
5 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded