Profile

Cover photo
Admin Mat
Works at UTHM
Attends smkchalok
Lives in Parit Raja Johor Malaysia
274 followers|1,599,163 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Admin Mat

Shared publicly  - 
 
Lemang Aidilfitri Mentua - Bahagian 1
||LEMANG AIDIFITRI MENTUA|| Ini kisah lemang aku, kisah bagaimana lemang dihasilkan, kisah bagaimana susahnya untuk menghasilkan sebatang lemang, tapi hasilnya berbaloi dan digilai ramai  tanpa mengira jantina. Lemang aidilfitri mentua adalah cubaan kali ke...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Admin Mat

Shared publicly  - 
 
iNFORMASI dari kit biasiswa
Assalamualaikum,,hari ini belogisam ada menerima emel dari kit
biasiswa yang mengatakan maxis ingin menaja adik2 atau pengguna maxis
yang mempunyai keputusan yang cemerlang mengisi tawaran biasiswa yang
telah dibuka.. Nak tahu dengan lebih lanjut boleh l...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Admin Mat

Shared publicly  - 
 
Cara mudah untuk menjana pendapatan melalui blog
Assalamualaikum wbt.. Lagi dirungkaikan cara untuk mendapatkan wang sampingan melalui penulisan di dalam blog. Siapa kata penulisan blog ini hanya sekadar mengisi kekosongan masa dan membazir? sama sekali tidak saya katakan, kenapa tidak ?? senang saya kata...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Admin Mat

Shared publicly  - 
 
ASB :dividen 7.75 sen seunit untuk tahun 2012
Kuala Lumpur: Pemegang unit Amanah Saham Bumiputera (ASB) akan menerima dividen 7.75 sen seunit dan bonus 1.15 sen seunit bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2012. Ia meningkat 0.1 sen seunit berbanding tahun lalu iaitu 7.65 sen seunit dan tertinggi ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Admin Mat

Shared publicly  - 
 
ZAKAT.. Erti Dan Kewajipannya
||ZAKAT..ERTI DAN KEWAJIPANNYA|| Zakat dari segi bahasa bererti “Bersih”, “Suci”, “Subur”, “Berkat”,dan “Berkembang”. Maksud “Bersih” dan “Suci” dalam istilah zakat ialah membersihkan harta dan diri orang kaya daripada bersifat kedekut dan bakhil. Manakala ...
 ·  Translate
1
Add a comment...
In his circles
153 people
Have him in circles
274 people
Naili Istiqomah's profile photo
Komputer Sakit's profile photo
Yati tie's profile photo
Dynna Win's profile photo
miz ruha's profile photo
ujang sahaja's profile photo
Kang Yan's profile photo
Qaseh Hafizah's profile photo
Lalat Comot's profile photo

Admin Mat

Shared publicly  - 
 
Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2016
||UCAPAN SELAMAT HARI RAYA
AIDILFITRI 2016|| Seketika nanti,kita rakyat Malaysia akan dipertotonkan dengan
ucapan selamat hari raya daripada pemimpin-pemimpin utama Negara. Begitu juga
aku sebagai pemilik tapak blog ini mengambil kesempatan di akhir ramadha...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Admin Mat

Shared publicly  - 
 
Lagi parody- ketua tingkatan kena belasah
Yang ni ohsem tak?? Jangan memain,, samurai pon ada Buat duit dengan SAYS Buat duit dengan Gush ads Buat duit dengan Heart Beat Buat duit dengan Burung
 ·  Translate
1
Add a comment...

Admin Mat

Shared publicly  - 
 
Punca julia perez dipenjara
Untuk tontonan 18 tahun da ke atas.. Sebelum ni aku ada terdengar desas desus mengatakan jupe dikenakan penjara tiga bulan, sebabnya aku tak tahu pulak,, semalam klentang klentung aku jalan dalam youtube da bw aku jumpa puncanya,, Jepu sebenarnya bergaduh d...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Admin Mat

Shared publicly  - 
 
PROJECTOR..Sudah Ku Tahu Raya (Lirik)
Raya dah pun tiba,  Jangan berduka jangan terleka,  Raya harus gembira , Bersama-sama sanak saudara. Apa cerita raya anda? bahagia atau gembira? apa!!!? Lagu raya tak best? jom kita layan lagu raya yang dinyanyikan Projector band pula, dulu kata minat band ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Admin Mat

Shared publicly  - 
 
Kadar Zakat Fitrah Negeri Terengganu 2016 1437 H
|| KADAR ZAKAT FITRAH
NEGERI TERENGGANU 2016 1437 H|| Kadar zakat fitrah untuk negeri Terengganu
pada tahun ini 2016/1437H adalah bersamaan dengan RM7.00 seorang. “Inilah zakat fitrah yang wajib di atasku kerana Allah
Taala”. Alhamdulillah, ditakdirkan tahu...
 ·  Translate
2
Add a comment...

Admin Mat

Shared publicly  - 
 
ZAKAT.. Erti Dan Kewajipannya
||ZAKAT..ERTI DAN KEWAJIPANNYA|| Zakat dari segi bahasa bererti “Bersih”, “Suci”, “Subur”, “Berkat”,dan “Berkembang”. Maksud “Bersih” dan “Suci” dalam istilah zakat ialah membersihkan harta dan diri orang kaya daripada bersifat kedekut dan bakhil. Manakala ...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
In his circles
153 people
Have him in circles
274 people
Naili Istiqomah's profile photo
Komputer Sakit's profile photo
Yati tie's profile photo
Dynna Win's profile photo
miz ruha's profile photo
ujang sahaja's profile photo
Kang Yan's profile photo
Qaseh Hafizah's profile photo
Lalat Comot's profile photo
Work
Employment
  • UTHM
    present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Parit Raja Johor Malaysia
Links
YouTube
Contributor to
Story
Tagline
Kalau kita selalu sibuk pasal jodoh je mamanjang, itu makna kita tak cukup dewasa lagi..#sentap
Introduction
Nothing i can give you,, but my blog need person like you to read my entry
Bragging rights
Nothing i can give you,, but my blog need person like you to read my entry
Education
  • smkchalok
    present
Basic Information
Gender
Male
Apps with Google+ Sign-in
  • Rally Racer | Dirt
  • Clash of Clans