Profile cover photo
Profile photo
Admin Mat
284 followers -
Kalau kita selalu sibuk pasal jodoh je mamanjang, itu makna kita tak cukup dewasa lagi..#sentap
Kalau kita selalu sibuk pasal jodoh je mamanjang, itu makna kita tak cukup dewasa lagi..#sentap

284 followers
About
Admin's posts

Post has attachment
WOW!!!SELUAR TACTICAL 5.11 DAH BOLEH BELI ONLINE
||WOW!!!SELUAR TACTICAL 5.11 DAH BOLEH BELI ONLINE|| Dulu bukan main
susah lagi nak dapatkan sehelai seluar tactical 5.11 ini. Terpaksa pergi GM Klang
untuk dapatkan dengan harga yang murah dan perkhidmatan terbaik, Kalau pergi
pasar malam pun barang tidak ...

Post has attachment
Lirik Lagu Pasti Ada Kamu - Projector Band
Lirik Lagu Pasti Ada Kamu-Projector Band Selalu disakiti Dalam diam aku terluka Selalu ku bersedih Dengan sikap ego tinggi kamu Puas ku bersabar denganmu Puas ku katakan kepadamu Jangan ikutkan segala nafsu Puas ku cuba memahamimu Puas sudah ku dengan caram...

Post has attachment
Siapakah Projector Band Sudah Ku Tahu
||Siapakah Projector Band Sudah Ku Tahu|| Siapa sangka lagu Sudah
Ku Tahu nyanyian Is berjaya menawan carta lagu paling disukai peminat. Meletup
boom boom. Sekarang lagu ini sedang berada di dalam carta muzik-muzik. Lirik lagu sudah Ku tahu yang ditulis sem...

Post has attachment
Panduan LULUS Peperiksaan MUET Dengan Cemerlang
||Panduan LULUS Peperiksaan
MUET Dengan Cemerlang||Bagaimanakah dengan persediaan calon-calon MUET untuk
lulus dengan cemerlang?. Sudahkah calon mempunyai panduan atau petua yang boleh
digunakan semasa peperiksaan? Atau calon-calon masih berdiam diri membis...

Post has attachment
“Highpoint Kota Bharu” Pusat Servis Barangan Elektronik Berjenama ACER
||“Highpoint Kota Bharu” Pusat
Servis Barangan Elektronik Berjenama ACER||Highpoint service center merupakan
pusat hentian untuk mendapatkan jaminan kerosakan dan baikpulih barangan elektronik
berjenama ACER khasnya. Untuk jenama ACER sahaja ke? Rasanya jen...

Post has attachment
Bukit Keluang Besut, Antara Tiga Puncak
||Bukit Keluang Besut, Antara Tiga Puncak|| Enam ogos 2016 terlaksana jualah satu trip santai ke Bukit Keluang Besut Terengganu. Rancangan untuk menaiki puncak Bukit Keluang bermula seawal tiga minggu sebelumnya. Perjalanan kami satu kumpulan seramai lima o...

Post has attachment
Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM
||Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM|| Nak turut serta admin mat join giveaway ni, berani la klik banner yer.. ehe

Post has attachment
Bila Aku…
||Bila Aku…|| Bila aku umur 4 tahun Dipandang langit luas terbentang Mahu hidup seribu tahun mendatang Bila aku umur 6 tahun Tadika menjadi rutin harian Belajar berkawan dengan perempuan Bila aku umur 8 tahun Pagi petang mencari teman Tanah dan air adalah p...

Post has attachment
Lemang Aidilfitri Mentua - Bahagian 1
||LEMANG AIDIFITRI MENTUA|| Ini kisah lemang aku, kisah bagaimana lemang dihasilkan, kisah bagaimana susahnya untuk menghasilkan sebatang lemang, tapi hasilnya berbaloi dan digilai ramai  tanpa mengira jantina. Lemang aidilfitri mentua adalah cubaan kali ke...

Post has attachment
Ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri 2016
||UCAPAN SELAMAT HARI RAYA
AIDILFITRI 2016|| Seketika nanti,kita rakyat Malaysia akan dipertotonkan dengan
ucapan selamat hari raya daripada pemimpin-pemimpin utama Negara. Begitu juga
aku sebagai pemilik tapak blog ini mengambil kesempatan di akhir ramadha...
Wait while more posts are being loaded