Profile cover photo
Profile photo
Yayaa Azami
459 followers
459 followers
About
Posts

Post has attachment
3 Hari .. 2 Hari .. 1 hari .. Yeay !
Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera . Hope this day is the best than yesterday !  Hari ni baru hari selasa dan sekolah ditutup hari jumaat ni , Tapi ramai budak tak datang . Hahaha . buat cuti sendiri . Biasa ah budak budak g kan xD .  Walaupun dah nak c...

Post has attachment
Ada tempahan header ? Wau ?
Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera . Hope this day is the best than yesterday !  Eeeeee ! Rindu nya nak buat entri . Hm sekarang yaya on fb / twitter pun kat fon jea . Akak kedekut waipai . Haish .  Tadi rasa bosan sangat , So singgah la jap kat kaunter...

Post has attachment
Tips mencerahkan siku dan lutut
Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera . Hope this day is the best than yesterday !  Kebiasaannya, warna pada bahagian kepala lutut dan siku akan kelihatan lebih gelap berbanding bahagian kulit lain.Hal ini akan menyebabkan sesetengah wanita kurang keyakina...

Post has attachment
Wahai Anak Dara ~
Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera . Hope this day is the best than yesterday !  Selαlu Lebαm - lebαm ? Tαk tαhu dαri mαnα dαtαngnyα lebαm - lebαm ..? bαngun pαgi tibα2 αdα lebαm kαt αnggotα bαdαn , siαpα disini yαng kerαp αdα lebαm2 dibαdαn ? Bilα Jin ...

Post has attachment
Kalau masa boleh diputarkan ?...
Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera . Hope this day is the best than yesterday !  Wuuuu sejuk nya malam ni , Dari petang hujan . Erm rahmat tuhan ~  Hehehe , nak cite . Tadi yaya g rumah nad dengan mira , dengan konon nak " study sains " . Time naik bas ...

Post has attachment
Meet them ! U all must know !
Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera . Hope this day is the best than yesterday !  Haish , Taktau pekena malam nih . Tetiba rasa nak update pasal geng-2 paling sewel , meroyan , sempoi dan gila ! Padahal esok ada exam math nih . Tapi bila tanak update , H...

Post has attachment
First Giveaway by IzaNi
Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera . Hope this day is the best than yesterday !  Due Date ; 15 October 2013 - 29 October 2013 tepat jam 10 malam CEPAT JOIN !

Post has attachment
Hameekk kau , Padan muka ....
Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera . Hope this day is the best than yesterday !  Siapa yang kena padan muka tu ? Haaa ni jiran yaya punya anak lah . Kenapa ? Sebab kaki dia tetiba lebam , Dah kena rawat banyak doktor , Tapi sorang pun takk tau kenapa ka...

Post has attachment
Anniversary Giveaway by Anadiera
Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera . Hope this day is the best than yesterday !  Syarat Untuk Peserta daripada Anadiera : Buat entry yang bertajuk  'Anniversary Giveaway by Anadiera' Copy URL dibawah dan paste ruangan HTML di blog korang Follow blog Ana...

Post has attachment
Pelajar Dirogol di LRT Hanya Berita Palsu
Asalamualaikum w.b.t + Salam sejahtera . Hope this day is the best than yesterday !  Haritu yaya on twitter , zzuuppp penuh tl pasal rogol , bangla semua . Ni yaya baru terbaca dari blog JiwaRosak.com , bahawa berita tu palsu . #Sapa lah yang laju benar seb...
Wait while more posts are being loaded